ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η: Ο Γλαύκος «ίδρωσε» αλλά προκρίθηκε (80-76)

«Σκούρα» τα βρήκε ο Γλαύκος στο παιχνίδι κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η πριν λίγο με αντίπαλο τον μαχητικό Παναχαϊκό, μέτρησε όμως η εμπειρία του και έτσι «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση νικώντας με 80-76.
Ο Παναχαϊκός προηγήθηκε στο ημίχρονο 37-33 και με όλες τις δυνάμεις του επιχείρησε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση χωρίς όμως επιτυχία.
Έτσι η ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο ΑΟΠΑ στην Περιβόλα.
Τα 10λεπτα: 17-19, 20-14, 19-25, 20-22.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ: Σακελλαρόπουλος 7 (2), Μπόγρης 14, Μπίρμπας 16 (2), Οικονομίδης 6 (2), Κωστακόπουλος 17 (1), Ζαφείρης 14 (2), Σιμονοβίκης 2, Μαργαλίας, Ζαβιτσάνος, Παπουτσής.
ΓΛΑΥΚΟΣ: Ροκανάς 18 (1), Σιδάς 6, Παλλαδινός 15 (1), Διαμαντόπουλος 23 (1), Παρασκευόπουλος 12 (2), Τσακίρης 6 (1), Χουλιάρας, Χρυσανθόπουλος.
Μίλτος Σπυρόπουλος

Α1 ΕΣΚΑΗ
Ξεκινά τα φιλικά η Δύμη με αντίπαλο το Βαρθολομιό

Αύριο (6/9) στο κλειστό γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας θα αρχίσουν τα φιλικά τεστ για την Δύμη.
Αντίπαλος θα είναι το Βαρθολομιό, που ως νεοφώτιστο, θα αγωνιστεί στα παρκέ της NL2.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ακόμα 4 δυνατά φιλικά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:
Σάββατο 6/9 19:30 με Βαρθολομιό (εντός)
Δευτέρα 8/9 20:30 με Νέους Γλαύκου (εκτός)
Τετάρτη 10/9 19:30 με Ανδραβίδα (εντός)
Δευτέρα 15/9 19:30 με Διαγόρα Βραχνεΐκων (εντός)
Τετάρτη 17/9 19:30 με Κεραυνό Αιγίου (εντός)
ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Aίολος Αγυιάς και Ροίτικα αναμετρώνται σε φιλικό παιχνίδι στο «Three Action»

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι μεταξύ Αίολου Αγυιάς και Ροϊτίκων έχει προγραμματιστεί το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στην έδρα του πρώτου με ώρα έναρξης 6μ.μ.
Δυο ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον Αίολο Αγυιάς να κάνει μια ουσιαστικά επανεκκίνηση μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Με αγώνες Gen star Παίδων και Rising star Εφήβων κάνει πρεμιέρα της σεζόν η ΕΣΚΑ-Η

Με αγώνες Gen star Παίδων και Rising star Εφήβων 12 και 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η αυλαία της δράσης στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.
Πρόκειται για ματς πρόκρισης για την επόμενη φάση στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΟΚ και τα ζευγάρια είναι, Απολλωνιάδα-Παναχαϊκή, Αίολος Αγυιάς-Ήφαιστος Αχιλλέας Αιγιάλειας (Παίδες) και Απόλλων-Γλαύκος/Έσπερος, ΕΑΠ-Αίολος Αγυιάς (Έφηβοι).
Με την ΕΟΚ να δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
Μίλτος Σπυρόπουλος