Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παραμονή του Χρήστου Ζέλου στο Πάτραι

Σε μία ακόμα ανανέωση από το ρόστερ της περσινής χρονιάς προχώρησε ο ΑΠΣ Πάτραι ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Ο Χρήστος Ζέλος παρέμεινε στους «πράσινους» με κάθε επισημότητα.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ένας ακόμη πρωταθλητής παραμένει στο ρόστερ μας
Ο ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ζέλο.
Ένας ακόμη πρωταθλητής της περσινής εκπληκτικής σεζόν του συλλόγου, συνεχίζει με το φάρο στο στήθος.
Ο Χρήστος Ζέλος παραμένει στην οικογένειά μας, για τρίτη συνεχόμενη περίοδο και του ευχόμαστε υγεία και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί».

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Επική πρόκριση για την Θύελλα Πατρών στο Κύπελλο

Η Θύελλα Πατρών ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ζάκυνθο και συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η ομάδα του Α.Σπηλιόπουλου με γκολ των Κ.Κουτσαντώνη (53’) και Σκεπετάρη (55’) έριξε στο καναβάτσο τους νησιώτες και προκρίθηκε στην 3η φάση του θεσμού.
Είχε προηγηθεί η νίκη επί του Άρη Πατρών με 2-0 στο Κύπελλο, αλλά και η ανατροπή με 2-1 στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Άρη, με τους «κυανόλευκους» να κατακτούν το πρώτο τρόπαιο της φετινής χρονιάς.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Μάχη Κυπέλλου για την Θύελλα Πατρών ενάντια στην Ζάκυνθο

Η Θύελλα Πατρών αντιμετωπίζει την Ζάκυνθο για την 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:30 και το ματς είναι νοκ άουτ.
Η Θύελλα απέκλεισε τον Άρη Πατρών με 2-0, ενώ η Ζάκυνθος πέρασε νικηφόρα από την Άβυθο, επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 2-1.
Διαιτητής του αγώνα στο “Φ.Αραβαντινός” θα είναι ο Στάμος του συνδέσμου Ηλείας, ενώ η είσοδος τιμάται στα 7 ευρώ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αυτοί αποχωρούν από τον Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ του, μετά την ήττα από την Ζάκυνθο, που τον οδήγησε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Πέραν του Καλόφωνου, την πόρτα της εξόδου ακολουθούν επίσης οι Συρμής, Τσεκούρας και Αναστασόπουλος.
Φημολογείται μάλιστα ότι ο Συρμής θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή, προβάροντας τα “κοκκινόμαυρα”, για να δώσει λύσεις στη θέση του επιτελικού μέσου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος