Γ ΕΘΝΙΚΗ
Νταλακούρας στο Matchnews.gr για το Ναυπακτιακός-Παναχαϊκή: «Έχουμε να κερδίσουμε πολλά από ένα τέτοιο ματς»
Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Για τη φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/9, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Αντιρρίου, μίλησε στο Matchnews.gr ο Γιάννης Νταλακούρας.
Ο πολύπειρος τεχνικός του Ναυπακτιακού Αστέρα τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του μπορεί να αποκομίσει πολλά θετικά στοιχεία από μια τέτοια αναμέτρηση, ενώ ανέφερε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ψάξει για 2-3 ακόμη προσθήκες.
(*Δείτε ΕΔΩ και την αποστολή της Παναχαϊκής για την αναμέτρηση).
«Θα είναι ένα πολύ ωραίο φιλικό με την Παναχαϊκή και δεδομένα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα παίζοντας απέναντι σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως άλλωστε συνέβη και πέρσι.
Είναι μια φιλική αναμέτρηση που θα μας προετοιμάσει ακόμα περισσότερο για το τι θα επακολουθήσει τη φετινή σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Και ελπίζω να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο κ.Νταλακούρας και συμπλήρωσε:
«Ο Ναυπακτιακός βρίσκεται ακόμα σε ένα στάδιο κάλυψης ορισμένων κενών, κοιτάμε δηλαδή να προσθέσουμε ακόμα στο ρόστερ -ιδανικά- 2-3 ποδοσφαιριστές. Έχουμε δημιουργήσει με τους ποδοσφαιριστές μας ως τώρα μια καλή συνοχή, αλλά είναι παιδιά τα οποία δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από την Γ’ Εθνική.
Ωστόσο, μου αρέσει αρκετά το γεγονός -και τους το έχω πει- ότι δείχνουν τεράστια διάθεση να δουλέψουν με στόχο να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Τη νέα φανέλα παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος σε ειδική εκδήλωση στην Αλυκή Αιγίου

Η νέα φανέλα του Παναιγιαλείου για τη νέα σεζόν αποκαλύπτεται από τη διοίκηση του συλλόγου σε ειδική εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (20:00) στο CAVO (Αλυκή, Αίγιο).
Μια βραδιά που δεν χάνεται, ενώ αμέσως μετα θα ακολουθήσει γλέντι με πάρτι με τους 1550. Η είσοδος για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου είναι 10€ και όπως αναφέρει η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας», «όλοι εκεί για να στηρίξουμε, να χειροκροτήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας σεζόν!».
Μίλτος Σπυρόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Παναιγιάλειος «καταιγιστικός» κόντρα στην ΑΕ Αιγίου με 7άρα, δοκιμές και απουσίες

Το πέμπτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Παναιγιάλειος με την ΑΕ Αίγιου και τελικό σκορ 7-1, αφού η διαφορά αγωνιστικότητας των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Φώντας Καζακόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, αλλά και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έχουν αγωνιστεί συνεχόμενα παιχνίδια.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Σταυρόπουλος μετά από πάσα του Τσεκούρα, στο 14’ ο νεαρός Αναστασόπουλος έκανε το 2-0 και στο 16’ ο Ανδρέας Καλόφωνος διαμόρφωσε το 3-0 με ασίστ του Καρναβά.
Η ΑΕ Αιγίου μείωσε σε 3-1 με τον Αλεξόπουλο στο 22’ μετά από πάσα του Γιάννη Κουτρόπουλου. Στο 29’ ο Καλόφωνος διαπλασίασε τα τέρματά του κάνοντας το 4-1 και στο 42’ ήταν η σειρά του Παύλου Λιάτου μετά από πάσα του Κυριαζή να διαμορφώσει το 5-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και δικαιολογημένα και στο 82’ ο Σκούτας έκανε το 6-1 μετά από μία φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΑ και στο 88’ ήταν η σειρά του Γιάννη Σιάκα να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πρωτόπαπας, Καρναβάς, Τσεκούρας, Κόκιος, Καρμοίρης, Κολοκοτρώνης, Σταυρόπουλος, Λιάτος, Αναστασόπουλος, Καλόφωνος, Κυριαζής
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Σκούτας, Πλατυκώστας, Ορτέντζιος, Μαυρούλιας, Τσερικλός, Οικονομόπουλος, Σιάκας, Β. Γαλαριώτης.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Στον Παναιγιάλειο ο δεξιός μπακ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος!

Δυνατή προσθήκη από τον Παναιγιάλειο, με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο να φοράει τα «μελανόλευκα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«O Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στο δυναμικό του Συλλόγου μας. Η οικογένεια του Παναιγιαλείου μεγαλώνει και δυναμώνει.
Ο έμπειρος δεξιός μπακ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.
Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε υψηλό επίπεδο, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, της Λαμίας, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ατρομήτου, της Βέροιας, της Παναχαϊκής και με παραστάσεις στην πολωνική Górnik Zabrze. Πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλαμάτας στη Β’ Εθνική από όπου έρχεται και στον σύλλογό μας.
Με την ποιότητά του, την εμπειρία του και την προσωπικότητά του θα αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια που κάνει ο Παναιγιάλειος για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στη «μελανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα!»