ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Απόλλων – Καρδίτσα 40-29: Μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο η ομάδα του Βετούλα
Βάζει τις βάσεις για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Την Καρδίτσα φιλοξενεί ο Απόλλωνας στην Περιβόλα για την 3η αγωνιστική της Basket League στην Περιβόλα και προηγείται στο ημίχρονο.
Η ομάδα του Νίκου Βετούλα οδηγεί το ματς με 40-29 και βάζει τις βάσεις για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε το ματς με τους Καράμπελα, Μαστρογιαννόπουλο, Καλχούν, Ντέιβις και Μπόγρη.
Οι πέντε πρώτοι για την Καρδίτσα ήταν οι οι Μπέιτμον, Χάντερ, Αγραβάνης, Μπόχαϊμ και Ντελόριε.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-29 (ημχ).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ντέιβις 6 (5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπόγρης 6 (3 ασίστ), Καράμπελας (3 ασίστ), Καλχούν 4 (1/4 τρίποντα), Μαστρογιαννόπουλος 3, Γκρίφιν 7 (1), Σίλα, Χέινς – Τζόουνς 1, Τέιλορ 13 (2/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Κογιόνης.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Μπόχαϊμ 5 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπέιτμον (0/1 δίποντο, 0/3 τρίποντα, 3 ασίστ, 2 λάθη), Χάντερ, Αγραβάνης 2, Ντελόρι 9, Πρίτζετ 2 (0/3 σουτ, 2/2 βολές), Αθηναίου 3 (1), Τσούκας, Γόντικας, Γκάμπροβσεκ 8 (2/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/5 βολές).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: 8/15 δίποντα, 6/14 τρίποντα, 6/10 βολές, 16 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα, 6 λάθη.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: 8/13 δίποντα, 2/13 τρίποντα, 7/10 βολές, 19 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 11 λάθη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Πάντα δίπλα στον Απόλλωνα ο Κώστας Αποστολόπουλος

Από τους πλέον πιστούς φίλους του Απόλλωνα εδώ και χρόνια, με ποικιλόμορφη προσφορά, είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος, ο «μόνιμος πρόεδρος» των γενικών συνελεύσεων του συλλόγου.
Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Περιβόλα, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Ρακιντζή, ο οποίος επέστρεψε στους «μελανόλευκους» για να είναι κοντά στην ομάδα.
Όσο για τον Κ. Αποστολόπουλο, θυμίζουμε ότι ήταν και ο μόνιμος εκπρόσωπος του Απόλλωνα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ τα χρόνια που η ομάδα ήταν στην κορυφαία κατηγορία και διακρίνεται για την πραότητα του χαρακτήρα του.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Η διαιτητική τριάδα στον αγώνα Απόλλωνα-Προμηθέα 2014, έντονο το πατρινό χρώμα σε δυο ματς

Πατρινή διαιτητική τριάδα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στον αυριανό αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα-Προμηθέα 2014 που θα ξεκινήσει στην Περιβόλα στις 5 το απόγευμα.
Πρόκειται για τους Μαρινάκη, Κωνσταντινίδου, Λιαρομμάτης. Στον αγώνα Γαργαλιάνοι-Αχαγιά’82 θα σφυρίξουν οι Ρίζος, Νάστος και Μπακετέα, ενώ τέλος στην αναμέτρηση Βαρθολομιό-Ιπποκράτης Κω οι επίσης πατρινοί Λογοθέτης, Τσακιράκη, Μπολάνο.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Δεν εμπνέει ανησυχία στον Απόλλωνα η μέχρι στιγμής απουσία του Αμερικάνου γκαρντ Κίερ

Ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αμερικάνος γκαρντ του Απόλλωνα Τζάστιν Κίερ παρότι η πατρινή ομάδα έχει δώσει τρία φιλικά, με Αχαγιά’82, Κόροιβο και Παναχαϊκή.
Παρόλα αυτά, ανησυχία για να απουσιάσει από την Σαββατιάτικη επίσημη πρώτη στο κύπελλο εναντίον του Προμηθέα 2014 δεν υπάρχει, όπως λέγεται από τον τεχνικό του Απόλλωνα Γ. Ελευθεριάδη.
Ο Κίερ άργησε να έλθει στην Πάτρα για να ενταχτεί στην ομάδα, ενώ έχει και μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που δεν είναι προβληματικές για να απουσιάσει από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Μίλτος Σπυρόπουλος