Α1 ΕΣΚΑΗ
Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη σημαντικό «διπλό» εναντίον του Ήφαιστου Αχιλλέα
Με 64-52 στο Αίγιο για την αυλαία του πρώτου γύρου.

Πολύ καλά έκλεισε τον α’ γύρο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η η Δύμη με την εκτός έδρας νίκη της επί του Ήφαιστου Αχιλλέα με 64-52, που τη διατηρεί στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.
Όσο για τους γηπεδούχους η ήττα αυτή τους στέρησε τη δυνατότητα να κάνουν ένα ακόμη βήμα συμμετοχής στα πλέι-οφ, κάτι που παραμένει εφικτό.
Τα 10λεπτα: 15-20, 16-09, 07-19, 14-16.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧ. (Διονυσόπουλος): Τσιμπούκης 2, Σωτηρόπουλος 7 (1), Χρήστου 12 (2), Παπαθανασόπουλος 17 (2), Τραγαράς 7 (1), Τσιρώνης 2, Δημόπουλος 5 (1), Ανδρικόπουλος, Καπόπουλος.
ΔΥΜΗ’07 (Μαντάς): Κωνσταντινόπουλος 20, Χρυσανθακόπουλος 10 (2), Ρίπι 9, Τόκας 4, Στεφανόπουλος 2, Δημητρόπουλος 13, Μπαρδάκης 2, Τουμπούλης 3 (1), Κατσιδήμας 1, Σοφιανός, Κωστούρος, Λιάκος.
Μίλτος Σπυρόπουλος

Α1 ΕΣΚΑΗ
Α1 ΕΣΚΑ-Η: Μία εβδομάδα πριν την έναρξη

Με ενδιαφέρον αναμένεται η εκκίνηση της φετινής σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθότι το πρωτάθλημα προβλέπεται άκρως ανταγωνιστικό.
Την ερχόμενη Δευτέρα (6/10) οι 14 ομάδες θα μπουν στη μάχη και επικεντρώνονται στα ματς της πρεμιέρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα (6/10):
Ροΐτικα- Αραχωβίτικα (20:00, γήπεδο Ροϊτίκων)
Ηρακλής Πύργου- Ανδραβίδα (20:00, γηπεδο “Γ.Βασιλακόπουλος”)
Δύμη- ΠΑΣ Ναυπάκτου (20:30, γήπεδο Κάτω Αχαΐας)
Κεραυνός- Ολυμπιάδα (20:30, γήπεδο Αιγίου)
ΕΑΠ- Αίολος Αγυιάς (20:45, γήπεδο ΕΑΠ)
Απολλωνιάδα- Αστέρας Τέμενης (21:00, γήπεδο Απόλλωνα)
Νέοι Γλαύκου- Διαγόρας Βραχν. (21:30, γήπεδο Κρύας Ιτεών)
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Δυνατό τεστ στο γήπεδο της ΕΑΠ

ΕΑΠ και Ροΐτικα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα γερό και απαιτητικό τεστ φιλικού χαρακτήρα.
Οι “μελανόλευκοι” του Λάμπρου Φραγκισκάτου φιλοξενούν στο κλειστό τους στον Άγιο Διονύσιο την ομάδα του Αλέκου Πολυδωρόπουλου, που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Α1 ΕΣΚΑ-Η, η οποία θα κάνει τζάμπολ στις 6 Οκτωνρίου.
Το φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 19:30.
Α1 ΕΣΚΑΗ
Τουρνουά “Μ.Δημητρακόπουλος”: Ο Αστέρας Τέμενης τιμά τη μνήμη του εκλιπόντα αθλητή του

Ο Αστέρας Τέμενης διοργανώνει το τουρνουά “Μιχάλης Δημητρακόπουλος”, για 3η χρονιά, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του.
Πέραν της οικοδέσποινας ομάδας θα λάβουν μέρος οι ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και Δύμη. Η είσοδος για όλα τα παιχνίδια θα είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9
Δύμη- Ολυμπιάδα (18:00)
ΕΑΠ- Αστέρας Τέμενης (20:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9
Μικρός τελικός (18:00)
Μεγάλος τελικός (20:00)