ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΠΑΕ Παναχαϊκή: Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Ivan Silva ο οποίος κέρδισε το φλουρί

Ενωμένο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής, η αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με τον Πρόεδρο κ. Σεμιτεκόλο Παναγιώτη,τον Αντιπρόεδρο Α. κ. Σβόλη Κωνσταντίνο,τον Β´ Αντιπρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Βελισσάρη Δημήτριο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Χαριτωνίδη Σαμψών, τον Ταμία κ.Τσούνα Βασίλειο και οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων κ. Αργυρόπουλος Δημητρης (Πρόεδρος των παλαίμαχων) και ο κ. Στραβοπόδης Βασίλειος, γευμάτισαν το βράδυ της Παρασκευής(20/01)στο Lido again στην περιοχή των Ροϊτίκων.
Σε ζεστό και άκρως οικογενειακό κλίμα, όπως πάντα, χαλάρωσαν για λίγο από τους έντονους ρυθμούς προπόνησης, πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 και αντάλλαξαν ευχές.
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Ivan Silva ο οποίος κέρδισε το φλουρί!
Η Διοίκηση της “κοκκινόμαυρης” ομάδα ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, κυρίως με υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!
Τέλος η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί για τη φιλοξενία και το γεύμα το προσωπικό του Lido again-Πλέγας catering καθώς και προσωπικά τον ιδιοκτήτη Πλέγα Μάκη αλλά και το «ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ» για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Επιβεβαίωση του «Matchnews.gr» με Πετράτο, παίρνει και Σταθόπουλο, δίνει μάχη για Σκόνδρα

Το «Matchnews.gr» είχε αποκαλύψει από χθες το απόγευμα το πρέσινγκ της Παναχαϊκής στον Ηλία Πετράτο για να παίξει και τη νέα χρονιά με τη φανέλα της στην Γ’ εθνική, το οποίο και απέδωσε καρπό, μια και η συμφωνία είναι γεγονός και το μόνο που λείπει είναι η επίσημη κοκκινόμαυρη ανακοίνωση (δεν θα αργήσει).
Επίσης στο έμψυχο δυναμικό θα ενταχτεί και ο νεαρός αμυντικός Μπάμπης Σταθόπουλος, ο οποίος μπορεί να ανακοινώθηκε αρχικά από τα Χανιά, όμως θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή.
Από κει και πέρα, το βάρος είναι στραμμένο στο στόπερ, με το όνομα του Απόστολου Σκόδρα (φωτό) να είναι πάντα ο βασικός στόχος, περίπτωση πάντως που δεν είναι εύκολη καθώς το οικονομικό κόστος δεν είναι και μικρό.
Στην Παναχαϊκή πάντως αισιοδοξούν ότι και αυτό το θέμα θα έχει αίσια κατάληξη, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Πανθουριακός: Ομάδα «δεμένη», θέλει να κάνει ζημιά στην Παναχαϊκή

Τον Πανθουριακό έφερε η κληρωτίδα στον δρόμο της Παναχαϊκής για την 1η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Καλαμάτα (07/09, 16:30) και να διεκδικούν την πρόκριση.
Οι Καλαματιανοί βρίσκονται και στον ίδιο Όμιλο με το σύνολο του Λεωνίδα Κυβελίδη και θα τα ξαναπούν σύντομα στη Γ’ Εθνική, παίρνοντας όμως πρώτα μια καλή εικόνα ο ένας αντίπαλος του άλλου στο Κύπελλο. Ο Πανθουριακός είναι μια ομάδα που πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο της στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της με 10 βαθμούς.
Πρόκειται για ένα σύνολο καλά οργανωμένο και «δεμένο» τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κρατήσει βασικά «γρανάζια» του ρόστερ, όπως είναι ο αρχηγός Μιχάλης Ζαχαρόπουλος που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύλλογο, εντός κι εκτός γηπέδου. Μεγάλη σημασία έχει πως στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα σε ένα τόσο ιστορικό επίτευγμα και που φυσικά ξέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, δουλεύοντας και με τους νέους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.
Ήττα στην πρόβα τζενεράλε πριν την Παναχαϊκή
Oi Καλαματιανοί έδωσαν φιλική αναμέτρηση το Σάββατο 30 Αυγούστου με τον ΑΟ Μιλτιάδη στο «Στ.Παπαδόπουλος», όπου ηττήθηκαν με 1-0 με τον Γιαννόπουλο να σκοράρει στο 80′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Πανθουριακός (Σακελλαρόπουλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Δρούγας, Ζαχαρόπουλος, Σερπάνος, Τιμπλαλέξης, Κωστέας, Γεωργουλέας, Αγγελής. Αγωνίστηκαν επίσης: Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Κακούρος, Καυκής, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Φράγκος, Γεωργέας, Καστόρας, Τσέας.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
“Κοκκινόμαυρες” ματιές στο φιλικό της Θύελλας Πατρών με την Ζάκυνθο

Λεωνίδας Κυβελίδης και Κώστας Κωνσταντινίδης παρακολούθησαν το Θύελλα Πατρών-Ζάκυνθος το περασμένο Σάββατο.
Η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και έτσι ο προπονητής και ο τεχνικός σύμβουλος των “κοκκινόμαυρων” έκαναν το ανάλογο σκάουτινγκ, όντας παρόντες στο “Φ.Αραβαντινός”.
Γιάννης Γεωργακόπουλος