Γ ΕΘΝΙΚΗ
Το Πάτραι έχασε στα Προσφυγικά και πέταξε “λευκή πετσέτα”

Η Ρόδος επικράτησε 3-0 του ΑΠΣ Πάτραι στο γήπεδο Προσφυγικών, για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και πλέον η ομάδα της Πάτρας πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο Βογιατζής που σκόραρε δις ήταν ο πρωταγωνιστής για τους νικητές, ενώ στον πίνακα των σκόρερ έγραψε το όνομά του και ο Μπαρμπαρούσης.
Το Πάτραι που ήταν πολύ καλό για ένα ημίχρονο, έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 44ο λεπτό, αφού το φάουλ που εκτέλεσε ο Σαμπανέι βρήκε στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και πέναλτι στο 89ο λεπτό. Δύο καλές ευκαιρίες απόλεσε ο Λιμάτσι με το σκορ στο 1-0.
ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σαρρής): Μπαμπούνης, Γιαννόπουλος, Θεοφάνης, Ζέλος (72΄ Γερογιάννης), Στανής, Ν. Βλασόπουλος, Σαμπανέι, Μαστραντωνάκης, Θ. Βλασόπουλος, Σουγλέρης (53΄Ναβρότκσι), Λιμάτσι.
ΡΟΔΟΣ (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Αντριάνο, Μαντίκος, Κανταρτζής, Μάγκας (65΄ Σουλάι), Βογιατζης, Τζουανάκης, Τσούτσης, Κάμπα, Μπαρμπαρούσης, Μουζακιτης (65΄ Στεργίου).
Τα σημερινά αποτελέσματα:
Α.Ε. Μυκόνου – Πανηλειακός 1-0 (9′ Παπαδόπουλος)
Αίας Γαστούνης – Α.Ο. Πυλίου Κω 1-0 (69′ Κουλούρης)
Ιάλυσος Ρόδου – Πανιώνιος 0-0
ΑΠΣ Πάτραι – ΑΣ Ρόδος 0-3 (42΄, 67΄ Βογιατζής, 74΄Μπαρμπαρούσης)
Ερμιονίδα – Πανγυθεατικός 2-0 (34΄πεν. Τσόφλιος, 65΄Ι. Κάλα)
Παναργειακός – Αιολικός Μυτιλήνης 0-1 (53΄Ντινιωτάκης)
Διαβολίτσι – Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 1-1 (5΄Ορλάντο – 64΄ Μπιτζής)
Η βαθμολογία
Θέση | Ομάδα | Α | Ν | Ι | Η | ΓΥ | ΓΚ | ΓΔ | Β |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Αιολικός | 15 | 11 | 1 | 3 | 25 | 9 | 16 | 34 |
2 | ΑΕ Μυκόνου | 15 | 9 | 4 | 2 | 19 | 7 | 12 | 31 |
3 | Πανιώνιος | 15 | 8 | 6 | 1 | 24 | 7 | 17 | 30 |
4 | ΑΣ Ρόδος | 14 | 9 | 1 | 4 | 23 | 12 | 11 | 28 |
5 | ΑΕ Ερμιονίδας | 15 | 7 | 4 | 4 | 21 | 18 | 3 | 25 |
6 | Αίας Γαστούνης | 15 | 7 | 2 | 6 | 21 | 21 | 0 | 23 |
7 | ΑΟ Πυλίου Κω | 14 | 6 | 3 | 5 | 21 | 16 | 5 | 21 |
8 | Φοίνικας Νέας Επιδαύρου | 15 | 5 | 4 | 6 | 21 | 21 | 0 | 19 |
9 | Παναργειακός | 15 | 5 | 3 | 7 | 20 | 17 | 3 | 18 |
10 | Ιάλυσος | 14 | 4 | 4 | 6 | 18 | 20 | -2 | 16 |
11 | Πανηλειακός | 15 | 3 | 5 | 7 | 12 | 23 | -11 | 14 |
12 | ΑΟ Διαβολιτσίου | 14 | 2 | 5 | 7 | 11 | 24 | -13 | 11 |
13 | ΑΠΣ Πάτραι | 15 | 2 | 3 | 10 | 10 | 28 | -18 | 9 |
14 | Πανγυθεατικός | 15 | 0 | 5 | 10 | 9 | 32 | -23 | 5 |
Η επόμενη 16η αγωνιστική (26/2)
Πανηλειακός – Διαβολίτσι
Αιολικός Μυτιλήνης – Αίας Γαστούνης
ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΣ Ρόδος
Ιάλυσος Ρόδου – Ερμιονίδα
Πανιώνιος – Παναργειακός
Φοίνικας Ν. Επιδαύρου – ΑΠΣ Πάτραι
Πανγυθεατικός – ΑΕ Μυκόνου

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Τη νέα φανέλα παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος σε ειδική εκδήλωση στην Αλυκή Αιγίου

Η νέα φανέλα του Παναιγιαλείου για τη νέα σεζόν αποκαλύπτεται από τη διοίκηση του συλλόγου σε ειδική εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (20:00) στο CAVO (Αλυκή, Αίγιο).
Μια βραδιά που δεν χάνεται, ενώ αμέσως μετα θα ακολουθήσει γλέντι με πάρτι με τους 1550. Η είσοδος για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου είναι 10€ και όπως αναφέρει η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας», «όλοι εκεί για να στηρίξουμε, να χειροκροτήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας σεζόν!».
Μίλτος Σπυρόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Παναιγιάλειος «καταιγιστικός» κόντρα στην ΑΕ Αιγίου με 7άρα, δοκιμές και απουσίες

Το πέμπτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Παναιγιάλειος με την ΑΕ Αίγιου και τελικό σκορ 7-1, αφού η διαφορά αγωνιστικότητας των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Φώντας Καζακόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, αλλά και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έχουν αγωνιστεί συνεχόμενα παιχνίδια.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Σταυρόπουλος μετά από πάσα του Τσεκούρα, στο 14’ ο νεαρός Αναστασόπουλος έκανε το 2-0 και στο 16’ ο Ανδρέας Καλόφωνος διαμόρφωσε το 3-0 με ασίστ του Καρναβά.
Η ΑΕ Αιγίου μείωσε σε 3-1 με τον Αλεξόπουλο στο 22’ μετά από πάσα του Γιάννη Κουτρόπουλου. Στο 29’ ο Καλόφωνος διαπλασίασε τα τέρματά του κάνοντας το 4-1 και στο 42’ ήταν η σειρά του Παύλου Λιάτου μετά από πάσα του Κυριαζή να διαμορφώσει το 5-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και δικαιολογημένα και στο 82’ ο Σκούτας έκανε το 6-1 μετά από μία φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΑ και στο 88’ ήταν η σειρά του Γιάννη Σιάκα να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πρωτόπαπας, Καρναβάς, Τσεκούρας, Κόκιος, Καρμοίρης, Κολοκοτρώνης, Σταυρόπουλος, Λιάτος, Αναστασόπουλος, Καλόφωνος, Κυριαζής
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Σκούτας, Πλατυκώστας, Ορτέντζιος, Μαυρούλιας, Τσερικλός, Οικονομόπουλος, Σιάκας, Β. Γαλαριώτης.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Στον Παναιγιάλειο ο δεξιός μπακ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος!

Δυνατή προσθήκη από τον Παναιγιάλειο, με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο να φοράει τα «μελανόλευκα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«O Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στο δυναμικό του Συλλόγου μας. Η οικογένεια του Παναιγιαλείου μεγαλώνει και δυναμώνει.
Ο έμπειρος δεξιός μπακ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.
Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε υψηλό επίπεδο, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, της Λαμίας, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ατρομήτου, της Βέροιας, της Παναχαϊκής και με παραστάσεις στην πολωνική Górnik Zabrze. Πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλαμάτας στη Β’ Εθνική από όπου έρχεται και στον σύλλογό μας.
Με την ποιότητά του, την εμπειρία του και την προσωπικότητά του θα αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια που κάνει ο Παναιγιάλειος για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στη «μελανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα!»