Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πλέι-άουτ Α’ κατηγορία: Οι διαιτητές στο δραματικό φινάλε για την παραμονή
Τέσσερις ομάδες παλεύουν για τις δύο θέσεις της παραμονής

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 17 Μαΐου η τελευταία αγωνιστική (4η) των πλέι-άουτ της Α’ κατηγορίας.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού η 2η και 3η θέση δεν έχουν ξεκαθαρίσει, πλην του Αστέρα Τσουκαλεΐκων που εξασφάλισε την παραμονή την περασμένη αγωνιστική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Γηπ. Βραχνεΐκων, 17.00: Πάτρα 2005 – Λιμνοχώρι, Μπακόπουλος.
Γηπ. Προσφυγικών, 17.00: Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Βαβαρούτας.
Γηπ. Α. Κάνιστρας, 17.00: Πανιώνιος/Αχιλλέας – Αστέρας Μιντιλογλίου, Ασπρουλόπουλος.
Γηπ. Ροϊτίκων, 17.00: Ατρόμητος – Ικαρος Λακκόπετρας, Παπαδόπουλος.
Η βαθμολογία
1 Αστέρας Τσουκαλεϊκων 12 (8-3)
2 Αναγέννηση Ψαθοπύργου 11 (6-4)
3 Ατρόμητος Πατρών 9 (5-4)
———————————————–
4 Ίκαρος Λακκόπετρας 8 (6-5)
5 Λιμνοχώρι 8 (7-6)
6 Αστέρας Μιντιλογλίου 6 (1-3)
7 Πάτρα 2005 2 (1-4)
8 Πανιώνιος/Αχιλλέας 0 (5-10)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σημαντικό τεστ μεταξύ Αχαϊκής και Πάτραι

Αχαϊκή και Πάτραι θα έχουν ενεργό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, κοιτάζοντας ψηλά.
Το Σάββατο (13/9) οι δύο ιστορικές ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας.
Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 17:30.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ατρόμητος Π.: Φιλική ήττα από τον Αστέρα Αμαλιάδας

Ένα δυνατό φιλικό τεστ έδωσε την Τετάρτη (10/9) ο Ατρόμητος Πατρών κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας.
Η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή ηττήθηκε με 3-2, αλλά έδειξε καλή εικόνα για ακόμα μία φορά και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0, με τους Κυριαζή και Τσίγκρηλα, αλλά η πατρινή ομάδα έφερε το ματς στα ίσια, με τους Αντωνόπουλο και Παπαδόπουλο. Και πάλι ο Τσίγκρηλας βρήκε δίχτυα, για να δώσει τη νίκη γοήτρου στην ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανμοβριακός: 15 μεταγραφές με την προσθήκη τερματοφύλακα

Ο Πανμοβριακός έφτασε τις 15 προσθήκες.
Τελευταία μεταγραφή είναι ο Σταύρος Μπίκος, που αγωνιζόταν στην Αχαϊκή και θα δώσει λύσεις στη θέση του τερματοφύλακα.
Η ομάδα του Χάρη Ράντου έχει επίσης αποκτήσει τους εξής ποδοσφαιριστές:
Τελέγκος (Διαγόρας), Μαρκεζίνης (Αχαιος), Μητρόπουλος (Πάτραι), Νιφορόπουλος (Κάρυστος), Νικολόπουλος (Άρης Π.), Ανδριακόπουλος (ΠΑΟ Βάρδας), Λινάρδος (Παναχαϊκή), Σταυρόπουλος (Παναχαϊκή), Μπισμπίκης (Παναχαϊκή), Ναλμπάντης (Παναχαϊκή), Κάρδαρης (Αστέρας Τσουκ), Κούστα (Δαβουρλής), Παντελής (Παναχαϊκή), Μπρακατσέλος (Άτλας).