ΒΟΛΕΙ
Α. Αγγελόπουλος στη «Match»: «Καλύτερη Παναχαϊκή του χρόνου»
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έφτασε στην «πηγή» για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΠ, αλλά δεν τα κατάφερε μένοντας στη 2η θέση

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έφτασε στην «πηγή» για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΠ, αλλά δεν τα κατάφερε μένοντας στη 2η θέση (1η τερμάτισε η Ίρις Άργους). Οι αθλήτριες του Άρη Αγγελόπουλου έκαναν μία σημαντική προσπάθεια φέτος θέλοντας να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Για να μπορέσει όμως να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται αρκετή δουλειά και ο έμπειρος κόουτς φαίνεται ότι καταστρώνει τα πλάνα του έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει κίνητρο για να βελτιώσει ατομικά την κάθε του αθλήτρια.
Συγκεκριμένα οι «κοκκινόμαυρες» τις προηγούμενες ημέρες έκαναν μετρήσεις στο Πανεπιστήμιο Πατρών προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται έτσι ώστε στη συνέχεια ο Άρης Αγγελόπουλος να βγάλει ατομικά προγράμματα στις αθλήτριές του προκειμένου να παρουσιαστούν βελτιωμένες σε ατομικό επίπεδο στην έναρξη της προετοιμασίας.
Αρκετή δουλειά για τις παίκτριες της Παναχαϊκής, που καλούνται να δουλέψουν σε ένα άλλο πλαίσιο, πιο δύσκολο, το οποίο όμως σίγουρα μπορούν να βγάλουν εις πέρας. Άλλωστε ποια αθλήτρια δεν επιδιώκει σε οποιαδήποτε ηλικία να βελτιωθεί αρχικά σε ατομικό και στη συνέχεια σε ομαδικό επίπεδο;
Ο στόχος κάθε φορά είναι να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που μπορεί να μας προδιαθέτει για τους υψηλούς στόχους της Παναχαϊκής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο πατρινός τεχνικός κρατά μικρό καλάθι.
Μιλώντας στη «Match» ο Άρης Αγγελόπουλος τόνισε: «Πριν δημιουργήσουμε την ομάδα που θα αγωνισθεί στο νέο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους στη συγκεκριμένη κατηγορία. Για εμάς ο στόχος είναι ένας και βασικός, να εμφανιστούμε καλύτεροι σε αγωνιστικό επίπεδο».
Τέλος μελλοντικά αναμένεται να υπάρξουν επαφές και συζητήσεις με παίκτριες προκειμένου να μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Έθνικής, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ουσιαστικό και ανακοινώσιμο ακόμα.
Αμαλία Λαλιώτη

Α2 ΒΟΛΕΙ
Ξεκίνημα προετοιμασίας με όρεξη και αισιοδοξία στην ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας

ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα ξεκίνησε την προετοιμασία, παρών και ο νεοαποκτηθείς ακραίος Κάρλος Μπρουκς

Άρχισαν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή της Πλαζ τα… βάσανα στην ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α2.
Στην Πάτρα βρίσκεται από χθες ο Κουβανός ακραίος Κάρλος Μπρουκς που θα φορέσει τη φανέλα των «πορτοκαλί» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Το νεαρό άσο υποδέχθηκε ο συνεργάτης του Άκη Δαρείου Γιώργος Μακρυκώστας, ο οποίος μαζί με τον αρχηγό Νίκο Ρουμελιώτη τον συνόδευσαν στο νέο του σπίτι.
Ο Μπρουκς αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πλέον αγωνιστικά «εργαλεία» της Ολυμπιάδας, υπό τις οδηγίες του Άκη Δαρείου.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη «Match»: Ελλάδα σε διπλό ταμπλό, στο «κάδρο» τα Προσφυγικά για την Παναχαϊκή, τα πρώτα τεστ του Προμηθέα

Η Ελλάδα «καθάρισε» και τη Γεωργία με κυρίαρχους τους Γιάννη και Μήτογλου, βάζοντας πλώρη για την πρωτιά του ομίλου της στο Ευρωμπάσκετ. Την ίδια ώρα, τα διψασμένα «μωρά» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη των προκριματικών για το μεγάλο όνειρο της επιστροφής σε Μουντιάλ.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
«Παίζει» και η λύση των Προσφυγικών
Στο τραπέζι, εκτός από το Παμπελοποννησιακό, έχει πέσει και το γήπεδο των Προσφυγικών για έδρα της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Η διοίκηση κινείται για την πρόσληψη Γενικού Αρχηγού, ενώ το σύνολο του Κυβελίδη ετοιμάζεται για Πανθουριακό.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΕΣΤ
Ο Προμηθέας ταξιδεύει στην Αθήνα για να δώσει τα δύο πρώτα φιλικά της σεζόν απέναντι σε Παπάγου και Ολυμπιακό, με μοναδικό απόντα τον Νάσο Μπαζίνα. Αισιόδοξος ο Αμερικανός σκόρερ Ρομπ Γκρέι, δηλώνει στη «Match»: «Ψηλά και φέτος».
SUPERLEAGUE
Με Πιέρο χρυσό σκόρερ
Ο επιθετικός από την Αϊτή βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά μετά τις 23/02/2025 και η ΑΕΚ λυγίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης πάει με το 2×2 στην διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και ο Ολυμπιακός.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Με το βλέμμα σε Κύπελλο και τίτλο
Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό του Κυπέλλου, κάνοντας γερή «πρόβα» για τη μάχη τίτλου στη NL1. Πρώτο φιλικό τεστ με Αχαγιά ’82.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Φιλικά, δηλώσεις και παρασκήνιο
Πανδαισία αγώνων το Σαββατοκύριακο, με τη «Match» να έχει όλα τα νέα αλλά και φωτορεπορτάζ από τις μάχες των ομάδων. Ο Ν. Πατρώνης μιλά για το όραμα της United FC. Το παρασκήνιο μετακίνησης παίκτη από ομάδα της Πάτρας σε άλλο ιστορικό σωματείο της πόλης.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗΣ
Συγκίνηση και τιμή σε μια εμβληματική μορφή
Η «Match» σε ένα σούπερ αφιέρωμα για την ονοματοδοσία του γηπέδου στον Λάππα. Όλο το ρεπορτάζ, οι δηλώσεις του εγγονού Στέλιου και οι εικόνες από την εκδήλωση.
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Όλα τα τελευταία νέα για πόλο, βόλεϊ και το αφιέρωμα στο πυγμαχικό τμήμα της ΕΑΠ με δηλώσεις Χαζάπη.