ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κοντά σε συμφωνία με τον Χρυσικόπουλο ο Προμηθέας

Ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Προμηθέας αυτή τη φορά από την Ελληνική αγορά και αυτός είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος,
Ο 31χρόνος διεθνής σμολ φόργουορντ με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου στο τελευταίο πρωτάθλημα της Basket League αγωνίστηκε σε 21 αγώνες έχοντας μ.ο. 5,81 πόντους (38/64 δίποντα, 12/53 τρίποντα, 10/16 βολές), 73 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 10 κλεψίματα, 14 λάθη και σχεδόν 20’ συμμετοχή ανά παιχνίδι.
Με τον Χρυσικόπουλο ο Προμηθέας είχε επιδιώξει συνεργασία και τα προηγούμενα χρόνια χωρίς όμως επιτυχία, ενώ για τον παίκτη έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο και το Λαύριο.
Για τον Κερκυραίο πάουερ φόργουορντ υπάρχει το δέλεαρ του BCL αλλά και η πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου (έχουν συνυπάρξει σε Κολοσσό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κηφισιά), έτσι ώστε να πει το ναι και να αποτελέσει μέλος του νέου Προμηθέα.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Και επίσημα ο δανεισμός Τσάμη και Κουρουπάκη σε Μύκονο και Κολοσσό Ρόδου

Η «Match» το είχε γράψει εδώ και καιρό και η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola πριν από λίγο το επιβεβαίωσε και επίσημα.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ενημερώνει πως προχώρησε στον δανεισμό δύο παικτών της, εν όψει της σεζόν 2025-26.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσάμη, που θα αγωνιστεί φέτος στη νεοφώτιστη Μύκονο και για τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Κολοσσό Ρόδου.
Ευχόμαστε σε αμφότερους να έχουν υγεία, μια καλή μπασκετική σεζόν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας θα παραχωρήσει δανεικό τον Κουρουπάκη στον Κολοσσό Ρόδου για να πάρει χρόνο

Ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης του Προμηθέα (μετά τον Τσάμη που δόθηκε στη Μύκονο για να «ψηθεί») που αν και άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν τούτοις δεν θα μείνει στις τάξεις του για τη νέα σεζόν, είναι ο Περικλής Κουρουπάκης.
Οι πληροφορίες θέλουν την πατρινή ΚΑΕ να τον δίνει δανεικό στον Κολοσσό Ρόδου, έτσι ώστε να πάρει ευκαιρίες και χρόνο για να δείξει τις ικανότητες του.
Άλλωστε, το ότι θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα της Ρόδου που επίσης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της GBL, δείχνει την πίστη των ανθρώπων του πατρινού συλλόγου στο ταλέντο του και την πεποίθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα για να γυρίσει μόνιμα στους «πορτοκαλί».
Μίλτος Σπυρόπουλος