ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Σήκωσε το Σούπερ Καπ ο Παναιγιάλειος στα πέναλτι(+photos)

Ο Παναιγιάλειος κατέκτησε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στον φετινό τελικό που διεξήχθη στα Προσφυγικά.
Το Πάτραι λύγισε στα πέναλτι με 9-8, ενώ προηγήθηκε στην κανονική διάρκεια με πέναλτι του Σουγλέρη στο 58′.
Ωστόσο ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε με τον Μαυρόπουλο στο 62′ και η κούπα κρίθηκε στα πέναλτι (δεν διεξήχθη παράταση).
Οι συνθέσεις:
Πάτραι Στ. Σαρρής): Φωτόπουλος, B. Γερογιάννης, Στανής, Γιαννόπουλος, Τσίμπιτσης, Δημόπουλος, Ζελενίτσας (60′ Ούτσικας), Λεγάτος, Γαβριήλ (82′ Σαμπανέι), Σ. Γερογιάννης, Σουγλέρης
Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας) : Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Λουκάς, Κοτσόκολος (84′ Βιλανάκης), Λιάτος (75′ Βασίλτσης), Γκίκα, Μακρής
Ο φακός του matchnews.gr βρίσκεται στον τελικό.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Ο Άρης Πατρών ευχαριστεί το ΠΕΑΚ Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων που του παραχώρησαν το βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Ο Άρης Πατρών με ανακοίνωση του ευχαριστεί την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων, για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για δύο προπονήσεις της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Άρης Πατρών, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων, για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για δύο προπονήσεις που χρειάστηκε να πραγματοποιήσει εκεί η ομάδα μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας, πάντα δίπλα στις ανάγκες των αθλητικών σωματείων της πόλης.
Α.Π.Σ. Άρης Πατρών».
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παναιγιάλειος: Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο προκάλεσε ανακατατάξεις

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε στο πρώτο ματς της σεζόν από την Ζάκυνθο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Ωστόσο η διοίκηση ήταν απογοητευμένη από την μέτρια εμφάνιση της ομάδας και όχι από το αποτέλεσμα, αφού το βάρος θα δοθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσουν παίκτες και στη θέση τους θα έρθουν έτεροι, οπότε το ρόστερ θα υποστεί αλλαγές ξανά.
Άμεσα θα προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, θυμίζοντας ότι η “Μαύρη Θύελλα” αγωνίζεται στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Πύργου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Φέτος δεν προλαβαίνει, αλλά…

Το γήπεδο στον Ψαθόπυργο επιτέλους φτιάχνεται, αλλά η ομάδα της Αναγέννησης δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.
Πάντως, τη μεθεπόμενη χρονιά θα επιστρέψει δριμύτερη και οι άνθρωποί της σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα.
Μία από τις πολλές ομάδες, που απουσιάζουν από τη δράση και ευελπιστούμε να την ξαναδούμε στα γήπεδα της Αχαΐας.