Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πλήγμα η απουσία Παναγόπουλου για την Θύελλα Πατρών

Ο Ηλίας Παναγόπουλος ήταν βασικό και αναπόσπαστο μέλος στο ρόστερ της Θύελλας Πατρών.
Αγωνίστηκε στους κυανόλευκους για τρεις σεζόν, αλλά η φετινή του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στην ιστορική ομάδα, ελέω ενός νομικού κωλύματος.
Η παρουσία του ήταν καταλυτική και η πείρα του από ομάδες στην Γ’ Εθνική, όπου αγωνιζόταν με συνέπεια πριν φορέσει τα χρώματα της Θύελλας.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα των Καραβία και Νικολακόπουλου μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στο ξεκίνημα του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας: “Κλείνει” Μπουρίκα και έχει και συνέχεια

Η ομάδα των Βραχνεΐκων έδωσε φιλικό τεστ με το Πάτραι και άφησε καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα στην εκπνοή με 1-0.
Βέβαια, οι «μπλε» δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και κινούνται για ακόμα 3-4 παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», ο Ηλίας Μπουρίκας του Ζαβλανίου (χαφ) θα είναι παίκτης της ομάδας του Κώστα Τσιπιανίτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Παράλληλα, ο Διαγόρας αναζητά ενίσχυση σε δύο θέσεις, του επιθετικού και του τερματοφύλακα. Όσον αφορά τη θέση του φορ, υπάρχει ένα όνομα που πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.
Στη θέση του γκολκίπερ, ο Σπύρος Λυκούδης κερδίζει τις εντυπώσεις, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής. Ο 15χρονος τερματοφύλακας έχει καλά στοιχεία και θα συνεχίσει κανονικά στην προετοιμασία.
Ο Διαγόρας θα δώσει νέο φιλικό τεστ την Τετάρτη (3/9) με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δριβήλας: «Παραμονή με εμπιστοσύνη στο ρόστερ»

Ο Βασίλης Δριβήλας υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία της Δόξας Παραλίας, η οποία πήρε το τελευταίο εισιτήριο ανόδου για την Α’ Κατηγορία στο ψυχοφθόρο μπαράζ με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Ο αρχηγός της ομάδας του Μιχάλη Σιδέρη αποκάλυψε στη «Match» τον στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σκιαγράφησε τις δυνατότητες του ρόστερ και παράλληλα στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Αναλυτικά:
«Στόχος για τη Δόξα Παραλίας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται σκληρή δουλειά και καθημερινή ρουτίνα μέσα στο γήπεδο.
Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παιδιά της ομάδας και έχουν γίνει ορισμένες σημαντικές προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που ήρθαν να πλαισιώσουν αυτό το νεανικό σύνολο για να βοηθήσουν με την ποιότητα που διαθέτουν.
Στην προετοιμασία γίνεται εξαιρετική δουλειά, παρότι οι συνεχείς προπονήσεις είναι επίπονες. Μόνο έτσι όμως θα πετύχουμε τον στόχο μας και πρέπει όλοι να δείξουμε ζήλο και όρεξη για δουλειά.
Όπως προείπα, είμαστε μια άκρως νεανική ομάδα και με δουλειά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Γιάννης Γεωργακόπουλος