ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Νέα «βαριά» ήττα του Απόλλωνα – Παρέλαση του Κολοσσού (87-69) στην Περιβόλα (pics)
Τρίτη ήττα για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε από την Πάτρα με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα με 87-69 για την 4η στροφή της Basket League.
Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έτρεξε ένα επιμέρους 27-8 στο τρίτο δεκάλεπτο και απλοποίησε την κατάσταση χτίζοντας διψήφια διαφορά που ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να ανατρέψει στην τελευταία περίοδο.
Ο Μπραΐκοβιτς έκανε μεγάλο ματς πετυχαίνοντας νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ, με τον Περάντες να κάνει επίσης σπουδαίο ματς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Μεγάλη ήταν η υπεροχή των Ροδιτών στον τομέα των ριμπάουντ με 51 έναντι 23.
Στο 2-2 πλέον ο Κολοσσός, στο 1-3 οι Πατρινοί.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-27, 42-39, 50-66, 69-87
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Βετούλας): Γουάσινγκτον 10 (2/8 τρίποντα, 4 ασίστ), Σταρκς 13 (4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γκιουζέλης 3, Μπράουν 8 (3 ριμπάουντ), Μουράτος 10 (2/5 τρίποντα, 6 ασίστ), Μπλέιλοκ 6 (2 ριμπάουντ), Βησσαρίου, Όσμπορν 3, Καφέζας, Φιλιππάκος 10 (4 ριμπάουντ), Σαλούστρος 6 (2/3 τρίποντα)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Σεγκούρα): Γιόργκενσεν 16 (4/5 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Ουτόμι 7 (6 ριμπάουντ), Μπραςικοβιτς 17 (13 ριμπάουντ), Πόλεϊ 10 (6 ριμπάουντ), Περάντες 19 (5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κολοβέρος 10 (5 ασίστ), Παπαγιάννης, Πετρόπουλος, Χατζηνικόλας, Μπιλλής, Γόντικας 3, Σίμονς 5
Τα ομαδικά στατιστικά του Απόλλωνα: 16/32 δίποντα (50%), 10/29 τρίποντα (34%), 7/15 βολές (46%), 23 ριμπάουντ, 21 ασίστ, 9 λάθη, 8 κλεψίματα, 3 τάπες
Τα ομαδικά στατιστικά του Κολοσσού: 24/47 δίποντα (51%), 8/18 τρίποντα (44%), 15/25 βολές (60%), 51 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 12 λάθη, 3 κλεψίματα
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό (6/11, 20:15), ενώ ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη στην Ρόδο (4/11, 18:00).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Πάντα δίπλα στον Απόλλωνα ο Κώστας Αποστολόπουλος

Από τους πλέον πιστούς φίλους του Απόλλωνα εδώ και χρόνια, με ποικιλόμορφη προσφορά, είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος, ο «μόνιμος πρόεδρος» των γενικών συνελεύσεων του συλλόγου.
Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Περιβόλα, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Ρακιντζή, ο οποίος επέστρεψε στους «μελανόλευκους» για να είναι κοντά στην ομάδα.
Όσο για τον Κ. Αποστολόπουλο, θυμίζουμε ότι ήταν και ο μόνιμος εκπρόσωπος του Απόλλωνα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ τα χρόνια που η ομάδα ήταν στην κορυφαία κατηγορία και διακρίνεται για την πραότητα του χαρακτήρα του.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Η διαιτητική τριάδα στον αγώνα Απόλλωνα-Προμηθέα 2014, έντονο το πατρινό χρώμα σε δυο ματς

Πατρινή διαιτητική τριάδα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στον αυριανό αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα-Προμηθέα 2014 που θα ξεκινήσει στην Περιβόλα στις 5 το απόγευμα.
Πρόκειται για τους Μαρινάκη, Κωνσταντινίδου, Λιαρομμάτης. Στον αγώνα Γαργαλιάνοι-Αχαγιά’82 θα σφυρίξουν οι Ρίζος, Νάστος και Μπακετέα, ενώ τέλος στην αναμέτρηση Βαρθολομιό-Ιπποκράτης Κω οι επίσης πατρινοί Λογοθέτης, Τσακιράκη, Μπολάνο.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Δεν εμπνέει ανησυχία στον Απόλλωνα η μέχρι στιγμής απουσία του Αμερικάνου γκαρντ Κίερ

Ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αμερικάνος γκαρντ του Απόλλωνα Τζάστιν Κίερ παρότι η πατρινή ομάδα έχει δώσει τρία φιλικά, με Αχαγιά’82, Κόροιβο και Παναχαϊκή.
Παρόλα αυτά, ανησυχία για να απουσιάσει από την Σαββατιάτικη επίσημη πρώτη στο κύπελλο εναντίον του Προμηθέα 2014 δεν υπάρχει, όπως λέγεται από τον τεχνικό του Απόλλωνα Γ. Ελευθεριάδη.
Ο Κίερ άργησε να έλθει στην Πάτρα για να ενταχτεί στην ομάδα, ενώ έχει και μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που δεν είναι προβληματικές για να απουσιάσει από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Μίλτος Σπυρόπουλος