ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Μήνυμα στήριξης από τους «Nortenos» και κάλεσμα για Καλαμάτα

Το δικό του μήνυμα μετά την ισοπαλία με τον Διαγόρα, απευθύνει ο σύνδεσμος των οπαδών της Παναχαϊκής «Nortenos», που αφήνει αιχμές για τη διοίκηση και απευθύνει κάλεσμα για το επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα.
Αναλυτικά το μήνυμά τους:
«Τα τραγικά περσινά λάθη της ‘Διοίκησης’, πληρώνονται.
Η ελπίδα να απαλλαγούμε από ανθρώπους, που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα που βρίσκονται, μας παρακινεί να στηρίξουμε, ακόμα περισσότερο!
Εμείς, θα πάμε μέχρι τέλους! Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε!
Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι ο λαός της και μόνο!!! Οι διοικήσεις είναι περαστικές… μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα νιώσει το μεγαλείο της!
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Δύσκολη αποστολή για την Παναχαϊκή στον Πύργο

Σήμερα στις 16:00 η Παναχαϊκή θα δώσει εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πύργου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου όμιλου της Γ’ Εθνικής.
Ένα άκρως απαιτητικό τεστ για την ομάδα του Λεωνίδα Κυβελίδη, που έχει τιμωρηθεί και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο.
Ο ΠΑΣ Πύργος μετράει μια ισοπαλία και μια νίκη και διαθέτει ένα από τα πιο έμπειρα ρόστερ στον όμιλο.
Όσον αφορά στην Παναχαϊκή, ο Πετράτος επανήλθε στην αποστολή, αλλά ο Καμπεράι έμεινε ξανά εκτός, όπως επίσης οι Συρμης, Κουραχάνης και Κατσαΐτης.
Η αποστολή της Παναχαϊκής για το σημερινό παιχνίδι:
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ιατρικός «πονοκέφαλος» στους κοκκινόμαυρους ενόψει της εξόδου στον Πύργο την Κυριακή

Με πολλά προβλήματα η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Πύργου εκτός έδρας.
Εκτός της απουσίας από τον πάγκο του Λεωνίδα Κυβελίδη λόγω τιμωρίας, υπάρχουν και σημαντικά προβλήματα τραυματιών ποδοσφαιριστών.
Πιο αναλυτικά, ο Πετράτος έχει πρόβλημα στο γόνατο και χθες Τετάρτη αναμενόταν να υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ ο Συρμής υποφέρει από ενοχλήσεις στον κοιλιακό, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί νοκ-άουτ.
Επίσης δεν υπολογίζεται ο Κατσαΐτης (υπέστη θλάση και θα λείψει), όπως και ο Κουραχάνης που τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν θα είναι διαθέσιμος.
Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Καμπεράι αν και δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
«Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών στον Κυβελίδη για την εξύβριση του ρέφερι με Πανθουριακό!

«Σοκ» στην Παναχαϊκή καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Λεωνίδα Κυβελίδη με 4 αγωνιστικές για τα όσα είπε στον διαιτητή του αγώνα κυπέλλου με τον Πανθουριακό!
Ο τεχνικός της Παναχαϊκής είχε εκτίσει ήδη μια αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα στο εν λόγω παιχνίδι, όμως σήμερα ήλθε η καμπάνα για εξύβριση κατά του ρέφερι και θα βρεθεί εκ νέου στην εξέδρα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΠΑΠ Πύργου.
Ο Κωνσταντινίδης πλέον θα είναι στη θέση του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο.
Μίλτος Σπυρόπουλος