Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β’ κατηγορία- Α’ Όμιλος (14η): Θρίαμβος για Άτλαντα, πάντα πρώτη η Δάφνη Πατρών
Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής στον όμιλο της Δυτικής Αχαΐας

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ο Άτλας.
Η νεανική ομάδα πέρασε με εμφατικό τρόπο και πειστική εμφάνιση από την έδρα του Αστέρα Μιντιλογλίου, επικρατώντας με 4-1.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής, ενώ ο Άτλας πήρε και την άτυπη ρεβάνς, έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα με 3-0.
«Καθάρισε» και τον Φαραϊκό
Η Δάφνη Πατρών επικράτησε επί του Φαραϊκού με 2-0 στο παιχνίδι που έριξε χθες την αυλαία, όντας τελευταίο χρονικά.
Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Νικόλα σημειώθηκαν από τους Στάμο και Τσιόλου και έτσι η διαφορά από τον 2ο Άτλαντα παραμένει στο +3.
Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα πλέι-οφ πανηγύρισε το Λιμνοχώρι σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 6 γκολ. Οι «πράσινοι» πέτυχαν τα 4 γκολ τους στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν σημάδια ανάκαμψης.
Το Σταροχώρι δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Κρίνου, που «τσίμπησε» σημαντικό βαθμό, βγάζοντας κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Κύπελλο με τον Πανμοβριακό, αφού το ματς κρίθηκε στην παράταση.
Ο Ίκαρος Λακκόπετρας επανήλθε στα τρίποντα εντός με τον Πυρσό, ενώ μοιρασιά είχαμε στο Νεάπολη-Παναχαϊκός.
Τα αποτελέσματα:
Αστέρας Μιντιλογλίου- Άτλας 1-4
Ικαρος Λακκόπετρας- Πυρσός 3-1
Σταροχώρι- Κρίνος 1-1
Νεάπολη Παναχαϊκός 1-1
Δάφνη Π.- Φαραϊκός 2-0
ΑΟ Τριταίας- Λιμνοχώρι 2-4
Δίας- Ολυμπιακός Φ.Π. 3-0 α.α.
Η Βαθμολογία
1 Δάφνη Πατρών 37 (35-9)
———————
2 Άτλας 34 (38-14)
3 Αστέρας Μιντ. 30 (28-9)
4 Σταροχώρι 28 (31-18)
5 Λιμνοχώρι 24 (22-12)
—————
6 Πυρσός 22 (22-20)
7 Ίκαρος Λακ. 19 (25-26)
8 Δίας 18 (27-22)
9 Φαραϊκός 18 (22-17)
—————
10 ΑΟ Τριταίας 16 (24-29)
11 Παναχαϊκός 11 (21-29)
12 Νεάπολη 9 (12-37)
———————————
13 Ολυμπιακός Φ.Π. 7 (8-32)
14 Κρίνος 6 (14-40)
– -1 βαθμός για το Σταροχώρι
— Παραίτηση Ολυμπιακού Φ.Π.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας διαθέτει άκρως ποιοτικό σύνολο και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.
Κάτι που αποδείχθηκε από νωρίς, αφού πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Αβύθου στο Αίγιο, επικρατώντας με 4-2.
Τα γκολ της ομάδας του Βαγγέλη Γκάτση σημείωσαν οι Γκλαβάς, Παπαχριστόπουλος, Γοτουχίδης και Κουρτέσης.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα στην Αγυιά, την προσεχή Κυριακή (12/10).
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Πατρών, ο Αίας ζορίστηκε, αλλά με πείσμα πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ των Μιχάλη Σπανού και Κώστα Γιάννη.
Η ομάδα της Ανθούπολης έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές και με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στην άκρη του πάγκου, έχει καθαρά ως στόχο τον πρωταθλητισμό.
Πέραν των σκόρερ έχουν επίσης αποκτηθεί οι Δημήτρης Μικελάτος, Γιώργος Καταρτζόπουλος και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, αφού στο φινάλε των μεταγραφών αποκτήθηκαν οι Λαζανάς και Πανταζόπουλος.
Ο Αίας πήρε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕ Αιγίου εκτός έδρας, για να αποσπάσει αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια δίνει νέο εντός έδρας ματς, υποδεχόμενος τα Καλάβρυτα.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος αποτελεί την πιο δυνατή μεταγραφή του Ίκαρου Λακκόπετρας, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές ηχηρές κινήσεις.
Με το «καλημέρα» απέδειξε την ποιότητά του, σκοράροντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Φώτη Φοή στη νίκη με 3-0 επί του Πείρου στο Ίσωμα.
Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί «πολυτέλεια» για την Β΄κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας.