Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σκόρερ Α΄κατηγορία: Γκάτσης, Αντωνόπουλος και Σπανός βρήκαν δίχτυα ξανά

Μετά την 18η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας ο Βαγγέλης Γκάτσης έφτασε τα 28 τέρματα, καθότι βρήκε δίχτυα και απέναντι στην Δόξα Παραλίας.
Στα 20 πλέον βρίσκεται ο Κώστας Αντωνόπουλος (σκόραρε για την Νίκη στα Καλάβρυτα), που συγκατοικεί με τον Σταύρο Αγγελή και μόνος 3ος στη λίστα των σκόρερ είναι ο Γιάννης Σπανός του Άρη, που έκρινε την αναμέτρηση με τον Δαβουρλή.
Στα 13 ανέβηκε ο Αντώνης Ρουμπάτος, μετά το χατ τρικ του επί του Αχαιού.
Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ:
28 γκολ: Γκάτσης (Ατρόμητος Πατρών)
20 γκολ: Αγγελής (Κεραυνός Αγ.Β), Αντωνόπουλος (Νίκη Πρ.)
19 γκολ: Σπανός (Άρης Π.)
16 γκολ: Σουγλέρης (Πάτραι)
14 γκολ: Αποσκίτης (Πήγασος)
13 γκολ: Ρουμπάτος (Πανμοβριακός)
12 γκολ: Μητρόπουλος (Άρης Π.)
10 γκολ: Σκούρτας (Διαγόρας Βρ.), Κουλούρης (Πανμοβριακός)
9 γκολ: Ντίνος (Θύελλα Π.)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τσίκας: «Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον «χρυσό» βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα της Αχαϊκής, εμφανίστηκε ο προπονητής του Πήγασου Μπεγουλακίου, Χρήστος Τσίκας.
Λογικό, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν υψηλές βλέψεις και έμπειρο σύνολο, σε αντίθεση με τον Πήγασο, που στηρίζεται σε νεαρά, ταλαντούχα παιδιά.
Ο βαθμός αυτός, πέρα από τη σημασία του για το τελικό «ταμείο», δίνει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν και διαθέτουν ταλέντο, στερούνται της απαραίτητης εμπειρίας για την Α’ Κατηγορία.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στη «Match»:
«Το αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα θετικό. Θετικό είναι επίσης ότι η ομάδα παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, παρά τη νίκη μας στην πρεμιέρα.
Είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και ήμασταν καλύτεροι στο τακτικό κομμάτι. Η συνέχεια είναι δύσκολη, όμως εμείς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε συνεχώς καλύτεροι.
Αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ατυχία με Σπυρόπουλο στον Εθνικό Πατρών

Ο Εθνικός Πατρών μπορεί να νίκησε άνετα τον Αστέρα Τέμενης, ωστόσο η επιτυχία του επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μάριου Σπυρόπουλου ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 1 μήνα.
Ο άσος των «μπλε» υπέστη ρήξη συνδέσμου στην κλείδα και η ειρωνεία της τύχης είναι ότι αυτό συνέβη σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης και με το σκορ ήδη στο 5-0!
Άμα δεν σε θέλει…
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία (2η): Πέφτει η αυλαία στα Ζαρουχλέικα

Στην έδρα του επιστρέφει ο Ατρόμητος Πατρών, μετά την ήττα στο Ριόλο από τον Πανμοβριακό.
Σήμερα στις 18:00 θα υποδεχθεί στα Ζαρουχλέικα τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, που είχε φέρει ισοπαλία με την Δόξα Παραλίας.
Οι «πορτοκαλί» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.
Διαιτητής του ματς θα είναι η Ελένη Αντωνίου, με βοηθούς τους Κακαφώνη και Σπυρόπουλο
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες (2η αγων.):
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 6/10 (18:00)
Ατρόμητος Π.- Διαγόρας Βραχν. (Ζαρουχλεΐκων, Αντωνίου)
Αστέρας Τσουκ.- Πανμοβριακός 2-1
Αστέρας Μιντ.- Δόξα Παρ. 5-1
Αχαϊκή- Πήγασος 0-0
Αχαιός Σαρ.- Δόξα Νιφορ. 1-2 (83΄Παπαπέτρος/ 7΄Μούτσα, 53΄Ντεμάι)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Αιγείρα/Ακράτα- Νίκη Προαστ. 1-1
Κεραυνός Αγ. Β.- Ζαβλάνι 0-1 (72΄Μπακούρος)
Ηρακλής Π.- Πάτραι 0-4 (33΄Σπανός, 52΄αυτ. Παππάς, 54΄Σταυρόπουλος, 72΄Γαβριήλ)
Εθνικός Π- Αστ. Τέμενης 5-0 (Αναγνωστόπουλος 2, Κυριακόπουλος 2, Μακρής)
Άρης Π.- Απόλλων Εγλυκ. 3-0
Οι Βαθμολογίες
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
1 Δόξα Νιφορ. 6 (4-1)
2 Αχαϊκή 4 (4-0)
3 Πήγασος 4 (2-1)
4 Αστέρας Μιντ. 3 (6-3)
5 Πανμοβριακός 3 (2-2)
6 Αστέρας Τσουκ. 3 (2-3)
7 Διαγόρας Βρ. 1 (1-1)
8 Δόξα Παραλίας 1 (2-6)
9 Ατρόμητος Π. 0 (0-1)
10 Αχαιός Σαρ. 0 (1-6)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
1 Πάτραι 6 (10-0)
2 Εθνικός Π. 6 (7-0)
3 Άρης Π. 6 (5-0)
4 Ζαβλάνι 3 (6-3)
5 Ηρακλης Π. 3 (3-4)
6 Αιγείρα/Ακράτα 2 (1-1)
7 Κεραυνός Αγ. Β. 1 (0-1)
8 Νίκη Πρ. 1 (1-3)
9 Απόλλων Εγλ. 0 (0-6)
10 Αστέρας Τέμενης 0 (0-11)
Γιάννης Γεωργακόπουλος