ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Άρεσε με τους Rising Stars ο Λαγογιάννης

Πολύ καλές εμφανίσεις, δείγμα του ταλέντου που διαθέτει, είχε ο Κωνσταντίνος Λαγογιάννης αγωνιζόμενος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τη φανέλα των Rising Stars Νότου στο πρωτάθλημα της ΕΟΚ.
Στον αγώνα εναντίον του Άρη ήταν πρώτος σκόρερ με 13π. (3/4τρ., 2ριμπ., 1κλεψ.) σε 14 λεπτά συμμετοχής, στη νίκη της ομάδας του με 78-64.
Ο νεαρός αθλητής της Αγυιάς κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και με την ομάδα του Άγγελου Χατζαρά στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου “μετακομίζει” φέτος στην Πάτρα και το Promitheas Park (27-28/9)

Αλλαγή πλάνων στον Κεραυνό Αιγίου όσο αφορά στη διεξαγωγή του μπασκετικού τουρνουά στη μνήμη των προέδρων του Χάρη Μπόγδανου και Γιώργου Λάγαρη (φωτό) που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
Τις ίδιες ημέρες το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου είναι «κλεισμένο» (νωρίτερα) από τον συμπολίτη Αστέρα Τέμενης που θα διοργανώσει δικό του τουρνουά και έτσι στον Κεραυνό πήραν την απόφαση να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στο «Promitheas Park».
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος Κεραυνός Αιγίου, Αχαγιά’82, Παναχαϊκή και Προμηθέας 2014 και καθημερινά οι αγώνες (το πρόγραμμα δεν είναι έτοιμο) θα διεξαχθούν 6 και 8μ.μ.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Αίολος Αγυιάς και Ανδραβίδα μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό αγώνα, νικητής και τελικό σκορ

Ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό ματς έδωσαν Αίολος Αγυιάς και Ανδραβίδα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό του Αίολου Αγυιάς («Three Action» και βρήκε νικητή τους γηπεδούχους του Βασίλη Σκέντζου με 80-69.
Οι νικητές βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο (36-370, ήταν όμως καλύτεροι κει με περισσότερες αγωνιστικές λύσεις και δυνάμεις πέρασαν μπροστά στην επανάληψη, φθάνοντας εύκολα το τελικό 80-69.
Η ομάδα της Ανδραβίδας από τη δική της πλευρά έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και ο τεχνικός της Κ. Γιαννόπουλος δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην προετοιμασία.
Τα 10λεπτα: 13-18, 36-37 (ημ.), 62-49, 80-69.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Πλήγμα με την απώλεια Αλαφογιάννη στην Παναχαϊκή, αποκτήθηκε ο νεαρός Τζόγκλης

Με φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα με τα Ροϊτικα (διάρκειας τριών 10λεπτων και χωρίς σκορ και διαιτητές) στο κλειστό της Αγυιάς η Παναχαϊκή συνέχισε την προετοιμασία της.
Τα μαντάτα τελευταία πάντως δεν είναι διόλου ευχάριστα, καθώς αποχώρησε από την ομάδα ο Αλαφογιάννης (για επαγγελματικούς λόγους μετακόμισε στην Αθήνα, αν και παραμένει στο ρόστερ), δημιουργώντας νέο «αγκάθι» στον Θανάση Λιόνα.
Κι αυτό καθώς ο τεχνικός της Παναχαϊκής εδώ και καιρό είναι στη αναζήτηση ψηλού για να ενισχύσει την κοκκινόμαυρη «front line», κάτι που δεν είναι διόλου εύκολο να υλοποιηθεί.
Οι κοκκινόμαυροι για να τονώσουν την περιφέρεια κινήθηκαν άμεσα αποκτώντας το νεαρό ταλαντούχο Γιώργο Τζόγκλη από την Απολλωνιάδα.
Μίλτος Σπυρόπουλος