Α2 ΒΟΛΕΙ
Κακή εμφάνιση και ήττα στο Ρέθυμνο για την Ολυμπιάδα

Η Ολυμπιάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στο Ρέθυμνο από την ομώνυμη ομάδα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών.
Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-14.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Ντόντης, Ρουμελιώτης,Γεωργακόπουλος, Εκμετσόγλου, Μαρουλάς, Βεζύρης, λίμπερο Χουμουρίτης,Παπαθανασόπουλος.

Α2 ΒΟΛΕΙ
Ικανοποίηση Δαρείου για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην ομάδα της Ολυμπιάδας ενόψει Α2 ανδρών

Α2 ΒΟΛΕΙ
Ξεκίνημα προετοιμασίας με όρεξη και αισιοδοξία στην ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας

Α2 ΒΟΛΕΙ
Με πασαδόρο τον Φερτάκη η Ολυμπιάδα και τη νέα χρονιά για διακρίσεις

Ο Σωτήρης Φερτάκης θα συνεχίσει να οργανώνει την επίθεση της Ολυμπιάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ.
Ο έμπειρος πασαδόρος πέρυσι ήταν και αυτός από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής της Ολυμπιάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ο 25χρονος αθλητής δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «πορτοκαλί»:
«Πέρυσι κάναμε μία σημαντική προσπάθεια που απέδωσε καρπούς και θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και την ερχόμενη σεζόν. Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση και τον προπονητή μας να συνεχιστεί η συνεργασία μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Η Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια ότι καλύτερο έχει τεθεί σαν στόχο με την έναρξη της νέας περιόδου».
Μίλτος Σπυρόπουλος