Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β΄κατηγορία- Β΄όμιλος: Πρέμιερ Λιγκ στα Προσφυγικά, ξανά πρώτο το Λεόντιο

Κομφούζιο επικρατεί στις τάξεις του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και προβλέπεται μεγάλη μάχη ως το τέλος της διαδρομής, όσον αφορά στην 1η θέση της απευθείας ανόδου, αλλά και σε αυτές που οδηγούν στα μπαράζ.
Η σκυτάλη της κορυφής της βαθμολογίας άλλαξε ξανά χέρια. Ο Αχιλλέας Καμαρών άντεξε μόλις 1 αγωνιστική στο «ρετιρέ», αφού δεν κατάφερε να λυγίσει τον αξιόμαχο Πανιώνιο/Αχιλλέα. Μάλιστα προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, αλλά η ομάδα της Αγυιάς ισοφάρισε εις διπλούν. Το ματς εγινε στα Προσφυγικά, αφού η έδρα του Αχιλλέα έχει υποστεί τιμωρία.
Έτσι ο Αστέρας Λεοντίου εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και περνώντας αλώβητος από την Τέμενη, αναρριχήθηκε εκ νέου στην κορυφή.
Ανεβασμένοι Ηρακλής και ΑΕ Αιγίου
Την 3η σερί νίκη του πανηγύρισε ο Ηρακλής Πατρών και ανάγκασε παράλληλα την Πάτρα 2005 σε 2η συναπτή αποτυχία. Έτσι έπιασε τον Αχιλλέα Καμαρών στην 2η θέση και παρέμεινε σε απόσταση βολής από το Λεόντιο. Η ΑΕ Αιγίου απέσπασε την 4η διαδοχική επιτυχία της, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Συνοικισμού και δείχνει φορμαρισμένη, όντας στο -4 από την 1η θέση.
Ο Φοίνικας Ζήριας λύγισε την Άβυθο και παραμένει στις πρώτες θέσεις, ενώ μοιρασιά είχαμε ανάμεσα σε Απόλλωνα Εγλυκάδας και ΑΕ Αρόης, που παλεύουν για την απευθείας παραμονή. Τέλος, ο Αίας σημείωσε την 1η νίκη του, κερδίζοντας τους Πετεινούς, αλλά παραμένει τελευταίος, αφού είχαν προηγηθεί 21 ήττες.
Τα αποτελέσματα:
Άβυθος- Φοίνικα Ζήριας 0-3
Απόλλων Συν./Αιγίου- ΑΕ Αιγίου 0-2
Πετεινοί- Αίας Π. 1-2
Ηρακλής Π.- Πάτρα 2005 3-0
Αστήρ Τέμενης- Αστέρας Λεοντίου 0-1
Απόλλων Εγλυκ.- ΑΕ Αρόης 1-1
Αχιλλέας Καμ.- Πανιώνιος/Αχιλλέας 4-4
Η Βαθμολογία (σε 22 αγώνες)
1 Αστέρας Λεοντίου 43 (35-23)
—————-
2 Αχιλλέας Καμαρών 42 (40-24)
3 Ηρακλής Πατρών 42 (47-18)
4 Πάτρα 2005 40 (41-27)
5 Φοίνικας Ζήριας 39 (44-29)
——————
6 ΑΕ Αιγίου 39 (42-30)
7 Απόλλων Συνοικ. 34 (41-33)
8 ΑΕ Αρόης 31 (49-46)
——————————-
9 Απόλλων Εγλ. 31 (38-35)
10 Πανιώνιος/Αχ. 31 (39-28)
11 Αστήρ Τέμενης 29 (35-31)
12 Αβυθος Αιγιαλείας 26 (31-50)
—————————————
13 Πετεινοί 6 (23-55)
14 Αίας 3 (19-95)

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας διαθέτει άκρως ποιοτικό σύνολο και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.
Κάτι που αποδείχθηκε από νωρίς, αφού πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Αβύθου στο Αίγιο, επικρατώντας με 4-2.
Τα γκολ της ομάδας του Βαγγέλη Γκάτση σημείωσαν οι Γκλαβάς, Παπαχριστόπουλος, Γοτουχίδης και Κουρτέσης.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα στην Αγυιά, την προσεχή Κυριακή (12/10).
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Πατρών, ο Αίας ζορίστηκε, αλλά με πείσμα πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ των Μιχάλη Σπανού και Κώστα Γιάννη.
Η ομάδα της Ανθούπολης έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές και με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στην άκρη του πάγκου, έχει καθαρά ως στόχο τον πρωταθλητισμό.
Πέραν των σκόρερ έχουν επίσης αποκτηθεί οι Δημήτρης Μικελάτος, Γιώργος Καταρτζόπουλος και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, αφού στο φινάλε των μεταγραφών αποκτήθηκαν οι Λαζανάς και Πανταζόπουλος.
Ο Αίας πήρε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕ Αιγίου εκτός έδρας, για να αποσπάσει αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια δίνει νέο εντός έδρας ματς, υποδεχόμενος τα Καλάβρυτα.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος αποτελεί την πιο δυνατή μεταγραφή του Ίκαρου Λακκόπετρας, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές ηχηρές κινήσεις.
Με το «καλημέρα» απέδειξε την ποιότητά του, σκοράροντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Φώτη Φοή στη νίκη με 3-0 επί του Πείρου στο Ίσωμα.
Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί «πολυτέλεια» για την Β΄κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας.