Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παναιγιάλειος: Παρελθόν ο Μανούρας

Χώρισαν οι δρόμοι του Παναιγιάλειου με τον Νίκο Μανούρα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των “μελανόλευκων”.
Αναλυτικά:
“Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γυμναστικού Συλλόγου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή κ. Νίκο Μανούρα.
Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στο σύλλογο μας όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, καθώς η προσφορά του μετά την επιστροφή της στη Γ’ ΕΘνική Κατηγορία ήταν σημαντική τόσο στη στελέχωση της ομάδας, όσο και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούσαν την γενικότερη λειτουργία του συλλόγου μας.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα με προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε στη Ζάκυνθο αλλά δεν απέφυγε την ήττα (2-0)

Η Ζάκυνθος νίκησε το Παναιγιαλείο με 2-0 και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ΄ εθνικής.
Το ματς έγινε σήμερα στο νησί μετά την χθεσινή αναβολή λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και η Ζάκυνθος σκόραρε με τους Σίλβα 18’ (σε σουτ του Νικολακόπουλου ο Περλιέσι έχασε την μπάλα και ο σκόρερ από κοντά έκανε το 1-0) και Γουσέτης 63’ (έκλεψε την μπάλα και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα από πλάγια αριστερά την έστειλε τα δίχτυα για το 2-0).
Ο Παναιγιάλειος είχε γενικά μια καλή εικόνα με τις δικές του καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, πριν δεχθεί το δεύτερο τέρμα.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Περλιέσι, Βασιλαντωνόπουλος, Τασουλής, Κολοκοτρώνης, Καρμοίρης (70’ Κιόκιος), Ντούκας (46’ Σταυρόπουλος), Φωκαϊδης, Γιαννόπουλος (65’ Λιάτος), Μπουρλάκης, Καρναβάς (23’ Σιάκας), Λαθύρης (46’ Κυριαζής).
Μίλτος Σπυρόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Για αποτέλεσμα στην Ζάκυνθο ο Παναιγιάλειος

Το ματς του Παναιγιάλειου με την Ζάκυνθο στο ομώνυμο νησί θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:30, για να πέσει η αυλαία στην 2η στροφή του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Χθες η συνεχής βροχόπτωση έπληξε τον αγωνιστικό χώρο και ο ρέφερι Μπέγκος (Αργολίδας) ανέβαλλε ορθώς την αναμέτρηση.
Ο Παναιγιάλειος θα παραταχθεί με σκοπό να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η Ζάκυνθος θα “κατέβει” με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την ήττα από την Θύελλα Πατρών, καθώς ο Σπύρος Αντωνόπουλος αποτελεί παρελθόν.
Η ταυτότητα της 2ης:
Τα αποτελέσματα
Παναχαϊκή – Μιλτιάδης 4-2
Πανθουριακός – Θύελλα Πατρών 0-0
ΠΑΣ Πύργος – Κόρινθος 3-1
Λουτράκι – Ερμής Μελιγούς 2-1
Πέλοπας Κιάτου – Πανγυθεατικός 2-1
Ζάκυνθος- Παναιγιάλειος (Σήμερα- 15:30)
Βαθμολογία (Σε 2 αγώνες)
Παναχαϊκή 6 (5-2)
Λουτράκι 6 (4-1)
Πέλοπας Κιάτου 6 (3-1)
ΠΑΣ Πύργος 4 (4-2)
Θύελλα Πατρών 4 (1-0)
Μιλτιάδης 3 (4-4)
Παναιγιάλειος 1 (1-1) *
Πανθουριακός 1 (0-1)
Ζάκυνθος 0 (0-1) *
Ερμής Μελιγούς 0 (1-3)
Πανγυθεατικός 0 (1-4)
Κόρινθος 0 (1-5)
- Παναιγιάλειος και Ζάκυνθος με ματς λιγότερο
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Πολύτιμος πόντος για την Θύελλα με Πανθουριακό

Αήττητη παρέμεινε η Θύελλα Πατρών τη φετινή σεζόν.
Για την 2η στροφή του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, η πατρινή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Έτσι ανέβηκε στους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της πρεμιέρας με την Ζάκυνθο στο «Φ.Αραβαντινός».
Πανθουριακός: Τόσκα, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Δρούγας, Σερπάνος (77′ Γεωργέας), Νικολόπουλος, Κωστέας, Αγγελής (88′ Τσέας), Γεωργουλέας (46′ Καστόρας), Αριστομενόπουλος (88′ Φράγκος), Δημητρίου (83′ Τιμπλαλέξης).
Θύελλα Π.: Κολοβούρης, Κωνσταντινίδης, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Κ.Κουτσαντώνης, Σουγλέρης (90′ Βλασόπουλος), Σκεπετάρης, Πιστικός, Πανίτσας (65′ Αχ. Κουτσαντώνης), Σκούρτας (54′ Ντίνος), Θεοδωρακόπουλος.
Γιάννης Γεωργακόπουλος