NATIONAL LEAGUE 2
Η Αχαγιά ’82 νίκησε το Ιόνιο, στα τελικά των πλέι-οφ με Προμηθέα

Η Αχαγιά ’82 έκανε το καθήκον της στο τρίτο και τελευταίο ραντεβού της με τον ΑΣ Ιόνιο στα ημιτελικά των πλέι-οφ της National League 2.
Νίκησε 87–73 στην έδρα της κάνοντας το 2-1 και πέρασε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα 2014 με τη σειρά που οδηγεί σε άνοδο στην National League 1 να κρίνεται στις τρεις νίκες και τον Προμηθέα 2014 να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Τα 10λεπτα: 25-21, 51-34 (ημ.), 66–54, 87-73.
ΑΧΑΓΙΑ ’82 (Δελάρτας): Οικονομόπουλος 17 (3), Χονδρόπουλος 19 (5), Λυμπέρης 12 (4), Ιωάννου 4, Κανελλάκης 8 (2), Τσακίρης 7, Ντόκιτς 14, Τάρναρης, Ιατρόπουλος 2, Καμάτσος 4.
ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ (Κοντογιάννης): Βαζούκης 25 (2), Δεϊμέζης 7, Κολότσιος 5 (1), Σπίνουλας 10 (2), Στεμπάρης 16, Τσιτσές 4, Κιουρτζίδης 3 (1), Χατζής 1, Γκάλας 1, Ξεπαπαδέας 1.
Μίλτος Σπυρόπουλος

NATIONAL LEAGUE 2
Πρεμιέρα στον 1ο όμιλο της National League 2 την προσεχή Κυριακή (5/10)

Με Παναχαϊκή, Αχαγιά ΄82, Βαρθολομιό και ΝΕΟΛ θα εκπροσωπηθεί η ΕΣΚΑ-Η, στο φετινό πρωτάθλημα της NL2.
Το ντέρμπι μάλιστα δεν λείπει από την 1η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, με το Βαρθολομιό να δίνει το πρώτο ιστορικό παιχνίδι του στις Εθνικές κατηγορίες, με αντίπαλο δέος τον ΝΕΟΛ.
Η Παναχαϊκή αγωνίζεται εντός έδρας, όπως και η Αχαγιά ‘82.
Το πρόγραμμα:
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10 (17:00)
Παναχαϊκή- Τήρων Αγίων Θεοδώρων (κλειστό Παναχαϊκής
Αχαγιά ΄82- Καλαμάτα ‘80 (κλειστό Κάτω Αχαΐας)
Βαρθολομιό- ΝΕΟΛ (κλειστό Γαστούνης)
Αχέρων Καναλακίου- Κορωπί (κλειστό Καναλακίου)
Πήγασος Θυρέας- Δόξα Πύρρου Άρτας (κλειστό Άστρους)
Γιάννης Γεωργακόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Κάλεσμα στον κόσμο της Ηλείας το Βαρθολομιό για το ιστορικό ραντεβού κυπέλλου με τη Δόξα Λευκάδας

Η ΑΕ Βαρθολομιού – ΚΑΠΟΣ Α.Ε. ετοιμάζεται για έναν αγώνα ιστορικής σημασίας, καθώς αύριο Σάββατο 21/9 στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης, θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Λευκάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η Δόξα Λευκάδας αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του ελληνικού μπάσκετ, με πάνω από δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες και μια πορεία που την έχει οδηγήσει ακόμα και στην κορυφαία κατηγορία, την Α1 Εθνική, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία. Σημείο αναφοράς, μάλιστα, η χρονιά που καθοδηγούνταν στο παρκέ από τον νυν προπονητή της ΑΕΒ σήμερα, Σάκη Καρύδα, τότε με την ιδιότητα του αθλητή!
Η ομάδα της Ηλείας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της και να γεμίσει τις κερκίδες, δίνοντας ώθηση στους αθλητές σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ελάτε όλοι να ζήσουμε μαζί μια μοναδική μπασκετική στιγμή και να γράψουμε ιστορία! Σάββατο 17:00 – Κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Η Αχαγιά’82-Αυγέρος ανακοίνωσε επίσημα τον Σέρβο γκαρντ Αντρέγια Πέτροβιτς στο ρόστερ της

Και τυπικά παίκτης της Αχαγιάς’82 για τη φετινή σεζόν είναι ο Σέρβος γκαρντ Αντρέγια Πέτροβιτς, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Αχαγιά 82 Αυγέρος ανακοινώνει την ένταξη του Andrija Petrovic στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής, γεννημένος στις 24 Ιουλίου 2000, έρχεται στην ομάδα μας προερχόμενος από την KK Jagodina, με παρουσία στη σερβική 1MRL.
Ο Petrovic έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις και με τη διάθεσή του για δουλειά αναμένεται να προσθέσει ένταση, βάθος και ανταγωνισμό στην καθημερινότητα της ομάδας».
«Ο Andrija έρχεται αποφασισμένος να βοηθήσει και να υπηρετήσει τη φιλοσοφία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθειά μας», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Γκοργκόλης
«Καλωσορίζουμε τον Andrija στην οικογένεια της Αχαγιάς 82 Αυγέρος και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!», ήταν ο επίλογος της ανακοίνωσης του συλλόγου.
Μίλτος Σπυρόπουλος