Α1 ΕΣΚΑΗ
Πανάξια στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και με φιέστα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων αναδείχθηκε απόλυτα δίκαια πρωταθλητής στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και συνάμα κατέκτησε την απευθείας άνοδο για την Α1 της νέας σεζόν.
Η ομάδα του Ανδρέα Σουλιντζή έβγαλε εξαιρετικό πρόσωπο στο παρκέ και στηρίχθηκε στο σύνολο της αγωνιστικά, ενώ και το καλό κλίμα έπαιξε σημαίνοντα ρόλο.
Η ομάδα γιόρτασε την άνοδο την Τετάρτη (5/6) στα Ροΐτικα σε φιλικό με τον Προφήτη/Ηλία και έγινε η απονομή του Κυπέλλου από την ΕΣΚΑ-Η σε μία όμορφη εκδήλωση με τον κόσμο των “μπλε”.
Το ρόστερ της φετινής σεζόν απαρτίστηκε από τους:
Αργίτης Νίκος
Σπυριδωνίδης Γιάννης
Σπυριδωνίδης Ιερόθεος
Θεοδωρόπουλος Θοδωρής
Ηλιόπουλος Νίκος
Φωστέρης Στάθης
Τσότσος Πέτρος
Βαλκανάς Κώστας
Αμίτσης Λευτέρης
Μέτσος Κώστας
Παγιατάκης Αντώνης
Πατέντας Φάνης
Κολόκας Ηρακλής
Παπαχρήστος Δημήτρης
Σπυριδωνίδης Σπύρος
Το ρεκόρ για τον Διαγόρα σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν 21 νίκες και 5 ήττες.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α1 ΕΣΚΑΗ
Ο Διαγόρας Βραχνείκων με γεμάτο ρόστερ και αισιοδοξία για καλή πορεία

Αθόρυβα έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις ο Διαγόρας Βραχνείκων, θέλοντας και τη νέα σεζόν στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη με πορεία μακριά από κάθε κίνδυνο.
Γιάννης και Ιερόθεος Σπυριδωνίδης, Μαντάς, Κασπίρης, Αργυρόπουλος και Αργίτης είναι οι παίκτες που συνεχίζουν από πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας.
Όμως, αρκετά είναι και τα νέα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να ενισχυθεί ποιοτικά το έμψυχο δυναμικό. Πρόκειται για τους Παντελή Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Πατικόπουλο, Διονύση Μπαλτιμά, Τάσο Κουτσούκο, Αλέξανδρο Κόγκο, Θάνο Κονδύλη, Νίκο Καούρη, Ανδρέα Χελιώτη, Νίκο Γκουτζαμάνη, Διονύση Λιόλιο και Καλλίνικο Σπυριδωνίδη.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Το φετινό τουρνουά «Φάνης Κολιόπουλος» από τη Δύμη’07, ομάδες και ημερομηνία διεξαγωγής

Ξεχωριστή θέση στα φιλικά που θα δώσει η Δύμη’07 και τη φετινή σεζόν κατέχουν αυτά που εντάσσονται στο ετήσιο καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Φάνη Κολιόπουλου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Κ. Αχαγιάς και θα αποτελέσουν πολύ ισχυρή πρόβα για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς θα λάβουν μέρος ακόμη οι Ολυμπιάδα, Απολλωνιάδα και Αστέρας Τέμενης.
Η Δύμη’07 ακόμη θα δώσει κι άλλα φιλικά, 6 Σεπτεμβρίου πρώτο με Βαρθολομιό, 14/9 εκτός απροόπτου με τον Κεραυνό Αιγίου και 27-28/9 στο τουρνουά της Τέμενης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Η Ανδραβίδα με ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα και κόουτς Γιαννόπουλο

Μια διαφορετική και «φρεσκαρισμένη» αγωνιστικά σε σχέση με πέρυσι Ανδραβίδα θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η πρώτη και βασικότερη αλλαγή έγινε στην άκρη του πάγκου με τον Κώστα Γιαννόπουλο να αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο για να την οδηγήσει με ασφάλεια.
Στα μεταγραφικά, πήρε τον γκαρντ-φόργουορντ Χρήστο Κιτσαρά, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα με την μορφή δανεισμού από την Απολλωνιάδα, τον φόργουορντ Ορφέα Νίκα από τους Νέους Γλαύκου και τον επίσης φόργουορντ Παναγιώτη Λαμπροκωστόπουλο από τον Πήγασο Μπεγουλακίου.
Ακόμη έχει αποκτήσει και τους Μάριο Μακρή (γκαρντ), Βασίλη Μπούμπουλη (πόιντ γκαρντ), Γιάννη Αλαβέρα (φόργουορντ), Δημήτρη Γιαρικάνη (πάουερ φόργουορντ) και Παναγιώτη Ανδρέου (γκαρντ).
Επιπλέον έχει ανανεώσει με τους Νίκο Δημάκο, Βαγγέλη Σπύρου, Δημήτρη Χασούρα, Παναγιώτη Σταθόπουλο και Γιάννη Σέρμπο.
Αναμένεται να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου στο «Αέθλιον».
Μίλτος Σπυρόπουλος