Α1 ΕΣΚΑΗ
Δύμη: Εμπειρία με Γιωτόπουλο

Τον Παναγιώτη Γιωτόπουλο ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΑΟ Δύμης 07.
Τα τελευταία χρόνια είχε “γεμάτες” σεζόν με την Ολυμπιάδα και θα προσφέρει ουσιαστικές λύσεις με την πείρα του στους “μπλε”.
Η σχετική ανακοίνωση:
Ο ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07,με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τάκη Γιωτόπουλου.
Η ομάδα μας με αυτή τη μεταγραφή προσθέτει, άλλη μια ποιοτική λύση στο ρόστερ της μιας και ο Τάκης Γιωτόπουλος, όλα αυτά τα χρόνια είναι από τους πρωταγωνιστές στις ομάδες, που αγωνίστηκε.
Η αξία του Τάκη είναι γνωστή στο τοπικό μπάσκετ και οι παραστάσεις, που έχει θα βοηθήσουν την ομάδα μας και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Ο έμπειρος παίκτης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στον Αίολο Αγυιάς.
Καλωσορίζουμε το Τάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλες επιτυχίες.

Α1 ΕΣΚΑΗ
Η νεανική Απολλωνιάδα άρχισε την προετοιμασία υπό τις οδηγίες Γ. Καλλίγα στην Περιβόλα

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλλίγα ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα η προετοιμασία της νεανικής Απολλωνιάδας που θα δώσει το παρών για ακόμη μια σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η υπάρχουσα φιλοσοφία των τελευταίων χρόνων θα συνεχιστεί σύμφωνα με το πλάνο της νέας διοίκησης, κάτι που σημαίνει ότι οι «μελανόλευκοι» θα έχουν πάλι μικρό μέσο όρο ηλικίας και με βασική κατεύθυνση όλοι οι νεαροί παίκτες να κάνουν βήματα προόδου απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους που θα συναντήσουν.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Ο Διαγόρας Βραχνείκων με γεμάτο ρόστερ και αισιοδοξία για καλή πορεία

Αθόρυβα έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις ο Διαγόρας Βραχνείκων, θέλοντας και τη νέα σεζόν στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη με πορεία μακριά από κάθε κίνδυνο.
Γιάννης και Ιερόθεος Σπυριδωνίδης, Μαντάς, Κασπίρης, Αργυρόπουλος και Αργίτης είναι οι παίκτες που συνεχίζουν από πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας.
Όμως, αρκετά είναι και τα νέα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να ενισχυθεί ποιοτικά το έμψυχο δυναμικό. Πρόκειται για τους Παντελή Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Πατικόπουλο, Διονύση Μπαλτιμά, Τάσο Κουτσούκο, Αλέξανδρο Κόγκο, Θάνο Κονδύλη, Νίκο Καούρη, Ανδρέα Χελιώτη, Νίκο Γκουτζαμάνη, Διονύση Λιόλιο και Καλλίνικο Σπυριδωνίδη.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Το φετινό τουρνουά «Φάνης Κολιόπουλος» από τη Δύμη’07, ομάδες και ημερομηνία διεξαγωγής

Ξεχωριστή θέση στα φιλικά που θα δώσει η Δύμη’07 και τη φετινή σεζόν κατέχουν αυτά που εντάσσονται στο ετήσιο καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Φάνη Κολιόπουλου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Κ. Αχαγιάς και θα αποτελέσουν πολύ ισχυρή πρόβα για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς θα λάβουν μέρος ακόμη οι Ολυμπιάδα, Απολλωνιάδα και Αστέρας Τέμενης.
Η Δύμη’07 ακόμη θα δώσει κι άλλα φιλικά, 6 Σεπτεμβρίου πρώτο με Βαρθολομιό, 14/9 εκτός απροόπτου με τον Κεραυνό Αιγίου και 27-28/9 στο τουρνουά της Τέμενης.
Μίλτος Σπυρόπουλος