Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄Κατηγορία (3η): Τα ντέρμπι σε Ατρόμητο και Πανμοβριακό, μεγάλο “διπλό” για την Νίκη Προαστείου

Πολλά τέρματα και θεαματικά παιχνίδια περιλάμβανε η 3η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.
Στον 1ο όμιλο ο Πανμοβριακός νίκησε την Αχαϊκή στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας και συνεχίζει με το απόλυτο, ενώ ο Ατρόμητος Πατρών ζορίστηκε από τον αξιόμαχο Διαγόρα, αλλά επέστρεψε στις επιτυχίες με 4-2 και το ντεμπούτο του Ηλία Φωτόπουλου στον πάγκο συνοδεύτηκε με νίκη. Τα Ροΐτικα συνέτριψαν τον Αχαιό, ενώ η Δόξα είχε εύκολο απόγευμα με την Δάφνη στα Νιφορέικα.
Στον 2ο όμιλο, με γκολ στο 94΄ η Νίκη Προαστείου έριξε στο καναβάτσο τον Πήγασο με 3-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς, με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου να πανηγυρίζει τη 2η σερί νίκη του επί του Ηρακλή. Ο Εθνικός Πατρών με “5άρα” επί του Αστέρα Λεοντίου έσπασε το ρόδι μετά από 2 ήττες.
Αναλυτικά (αποτελέσματα και βαθμολογίες)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Ατρόμητος Π.- Διαγόρας Βραχν. 4-2 (55΄Ρουμπάτος, 74΄, 91΄ Γκάτσης, 86΄Κωστής/ 23΄ Σταυρόπουλος, 59΄ Φραντζής)
Δόξα Νιφορ.- Δάφνη Π. 4-1 (3΄Δημητρέλλος, 15΄Κάτσενος, 75΄Παπαδόπουλος/ 55΄Θεοδωρόπουλος)
Αχαιός Σαρ.- Ροΐτικα 0-4 (12΄Δασουράς, 41΄Γιάννι, 60’ Βουτσινάς, 84΄πέν. Αγγελόπουλος)
Πανμοβριακός- Αχαϊκή 2-1 (2’, 62΄ πέν. Φωτόπουλος/ 40’ Κλήσης)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ηρακλής Π.- Κεραυνός Αγ. Βασ. 1-3 (80΄Φουρφουρής/ 67΄ Καϊμακάς, 77΄Σπανός, 90΄Ντζάνης)
Εθνικός Π.- Αστ. Λεοντίου 5-0 (5’ Μικελάτος, 12΄ Κυριακόπουλος, 52΄Βέρρας, 62΄ Χριστοδουλόπουλος, 88΄ Δ.Παναγόπουλος)
Πήγασος Μπεγ.- Νίκη Προαστ. 2-3 (67, 79΄, Σπυρόπουλος/ 11΄ Μητρόπουλος, 22΄αυτ. Λαζανάς, 94΄ Θεοδωρακόπουλος)
Πάτραι- Άρης Π. (19:30- Προσφυγικών- Ζήκος)
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10
Αιγείρα/Ακράτα- Θύελλα Π. (16:30- Ακράτας- Χρονάς)
Οι Βαθμολογίες
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
1 Πανμοβριακός 9 (7-1)
2 Αχαϊκή 6 (9-4)
3 Δόξα Νιφ. 6 (7-3)
4 Ατρόμητος Π. 6 (8-5)
5 Διαγόρας Βρ. 6 (6-4)
6 ΑΕ Ροϊτίκων 3 (4-6)
7 Αχαιός Σαρ. 3 (5-7)
8 Δάφνη Π. 3 (3-5)
- Πυρσός και Ατρ. Λάππα έχουν αποσυρθεί
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
1 Νίκη Πρ. 7 (5-2)
2 Κεραυνός Α.Β. 6 (6-4)
3 Πήγασος Μπεγ. 4 (7-5)
4 Θύελλα Π. 4 (3-1)
5 Αιγ./Ακράτα 4 (2-0)
6 Ηρακλής Π. 4 (4-5)
7 Εθνικός Π. 3 (5-3)
8 Πάτραι 3 (2-3)
9 Άρης Π. 1 (1-3)
10 Αστ. Λεοντίου 0 (1-11)
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία: Οι τελευταίες μεταγραφές πριν την έναρξη

Το Σάββατο (27/9) ξεκινά το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και αρκετές ομάδες πρόσθεσαν ορισμένα τελευταία κομμάτια στο παζλ των ρόστερ τους.
Αναλυτικά οι τελευταίες μεταγραφές:
Ατρόμητος Πατρών: Οικονόμου (από Αχαϊκή)
Αχαιός Σαρ.: Τσίμπιτσης (από Προοδευτική Μανωλάδας), Ανδρεόπουλος (από Προοδευτική Μανωλάδας)
Δόξα Νιφορ.: Νίκας (από Πήγασο)
Δόξα Παρ.: Καρανικόλας (από Αστέρας Τσουκ.), Τσαούσης (από Αχαιό)
Εθνικός Π.: Ιωάννου (από Πάφο Β΄)
Πήγασος: Σπύρου (από Προποντίδα), Γιατράς (από Ζάκυνθο), Αγγελής (από Άρη)
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Χαρακίδας: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες»

Ο Ηρακλής Πατρών πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στα πλέι άουτ και έφτασε εμφατικά στη σωτηρία.
Ο Αλέξανδρος Χαρακίδας δίκαια ανανέωσε την παρουσία του στην άκρη του πάγκου και συνεχίζει το έργο του, με την ομάδα από το Βλατερό να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Εγλυκάδας στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας.
Ο Χαρακίδας στάθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σχολίασε το επίπεδο του νέου πρωταθλήματος:
«Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ανεξαρτήτως αντιπάλου, και συνήθως κρύβουν κινδύνους. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.
Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων και τη νέα σεζόν και θα μοιάζει αρκετά με το περσινό. Κάποιες ομάδες θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικές, αλλά κάποιες άλλες θα έχουν μικρότερο ρόστερ και θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς».
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου Πατρών

Από εννέα ανθρώπους απαρτίζεται το φετινό τεχνικό τιμ του Ατρόμητου Πατρών.
Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων θα κάνει αύριο πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα με ντέρμπι, στη δύσκολη έδρα του Πανμοβριακού.
Αναλυτικά το τεχνικό τιμ:
Προπονητής: Βασίλης Μπαλατής
Τεχνικός διευθυντής: Γιώργος Κουρλέσης
Γενικός Αρχηγός: Πολύβιος Καρελάς
Προπονητής Ατρομήτου Β’: Νίκος Τούφας
Συνεργάτης: Γιώργος Καταρτζόπουλος
Γυμναστής φυσικής κατάστασης: Χρήστος Λεγουρας
Φυσικοθεραπευτής: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Θανάσης Χάχαλης
Football Performance Analyst: Ανδρέας Παπακυριαζής