ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Κύπελλο: Με ανατροπή η Αχαϊκή, με “4άρα” ο Δίας

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η Β Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η Αχαϊκή ζορίστηκε στα Βραχνέικα, αλλά έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Αστέρα Τσιυκαλεΐκων με 3-1.
Ο Διαγόρας είχε εύκολο απόγευμα στην έδρα του ΑΟ Τριταίας, ενώ η Δόξα Νιφορεΐκων πήρε αγχωτική πρόκριση εις βάρος του Πείρου στο Ίσωμα.
Τρομερός ήταν ο Δίας, που συνέτριψε τον Ηρακλή Πατρών με 4-0.
Αναλυτικά:
Δίας- Ηρακλής Π. 4-0 (Σταυρόπουλος (2), Βιολιτζής (2)
Αστέρας Τσουκ.- Αχαϊκή 1-3 (31′ Καρίτσα/ 61′ Γκάτσης, 77′ αυτ. Ράβανος, 87′ Μενύχτας)
ΑΟ Τριταίας- Διαγόρας Βραχν. 1-4 (Γιαννόπουλος/ Τελεγκος, Δήμας, Σκούρτας, Τσιούπρος)
Πείρος- Δόξα Νιφ. 2-3 (/Γκότσης, Κωστούρος, Ανδρικόπουλος)
Εθνικός Π.- Αστ. Λεοντίου 3-1 (62′ Μικελάτος, 66′, 89′ Κυριακόπουλος/ 41′ Λαζαρίδης)
Αργυρά- Νίκη Προαστείου 0-3 (Παπαδιονυσίου, Θεοδωρακόπουλος, Καλογεράτος)
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Δυνατές αναμετρήσεις στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινά με δυνατές αναμετρήσεις για τις αχαϊκές ομάδες, καθώς ο Παναιγιάλειος και η Θύελλα δοκιμάζονται εντός έδρας, ενώ η Παναχαϊκή αγωνίζεται εκτός.
Συγκεκριμένα, για την 1η αγωνιστική, ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί, λογικά, την Κυριακή το απόγευμα τον ΠΑΣ Πύργου και η Θύελλα τη Ζάκυνθο. Από την πλευρά της, η Παναχαϊκή θα παίξει εκτός έδρας με τον Ερμή Μελιγούς.
Το πρωτάθλημα ξεκινά για τις ομάδες της περιοχής μας, οι οποίες θέλουν να κάνουν αρχή με το δεξí. Και στις τρεις ομάδες τα ρόστερ δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αφού υπάρχουν συνεχείς προσθήκες, ειδικά σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο. Η πρεμιέρα, ωστόσο, πάντα κρύβει εκπλήξεις, με όλους να έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη νίκη.
Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 73 ομάδων, χωρισμένων σε 6 ομίλους. Οι όμιλοι 1, 2, 4, 5 και 6 αποτελούνται από 12 ομάδες, ενώ ο 3ος όμιλος περιλαμβάνει 13 ομάδες. Οι αχαϊκές ομάδες συμμετέχουν στον 4ο όμιλο, θέλοντας να πλασαριστούν στα πλέι οφ.
Οι αναμετρήσεις της πρεμιέρας (16:00):
Ερμής Μελιγούς – Παναχαϊκή
Παναιγιάλειος – ΠΑΣ Πύργου
Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος
Μιλτιάδης – Κόρινθος
Πανγυθεατικός – Α.Ο. Λουτρακίου
Πελοπ. Κιάτου – Πανθουριακός
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αναγέννηση Πατρών: Επιστροφή Γκοτσόπουλου στην επίθεση

Σημαντική μεταγραφή έκανε η ομάδα του Λαδόπουλου, αποκτώντας τον Αποστόλη Γκοτσόπουλο.
Ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και θα δώσει λύσεις στην επίθεση. Πέρυσι αγωνίστηκε σε Κεραυνό και Αχαιό.
Δεδομένα θα έχει ενεργό ρόλο τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται με αισιοδοξία στις τάξεις της ιστορικής ομάδας.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Με φόρα ο ΠΑΣ Πύργου πριν την πρεμιέρα με Παναιγιάλειο

Ο ΠΑΣ Πύργου επικράτησε του Πανθουριακού με 3-0 και συνεχίζει στο Κύπελλο, όντας ο επόμενος αντίπαλος της Θύελλας Πατρών στην Γ’ Φάση του θεσμού.
Ο Μακρής σημείωσε χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο και ο πρωταθλητής Ηλείας πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στο Αίγιο, όπου θα αγωνιστεί ενάντια στον Παναιγιάλειο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.
Εξαιρετικό ματς έκανε και ο Άγγελος Χαντί με δύο ασίστ.