ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Σωτήρης Αντωνίου: Το έζησε έντονα το ντεμπούτο του

Ο Σωτήρης Αντωνίου ήλπιζε δεδομένα σε καλύτερο ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Παναχαϊκής, αλλά το 1-1 με τον Παναργειακό στην Αγυιά, του άφησε πικρία, όπως άλλωστε και σε όλους στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο.
Ο ίδιος, πάντως, έζησε πολύ έντονα το πρώτο του ματς καθώς ήταν συνεχώς όρθιος, φώναζε και προσπαθούσε να κατευθύνει τους παίκτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι μόνο όταν η ομάδα βρισκόταν σε φάση επίθεσης, αλλά παράλληλα και σε φάση άμυνας, με την στάση του σώματός του να τα λέει όλα σε κάθε ευκαιρία.
Ο Αντωνίου είναι έμπειρος, έχει διαχειριστεί ξανά δύσκολες «αποστολές» και γνώριζε όταν αποδέχθηκε την πρόταση της Παναχαϊκής πως έχει δύσκολο έργο μπροστά του, με τους κοκκινόμαυρους να παλεύουν για τη σωτηρία στα Play Out.
Η «καυτή πατάτα», λοιπόν, βρίσκεται στα χέρια του και καλείται να διαχειριστεί μια συνθήκη βαριά, για την οποία όμως είναι ο τελευταίος που φταίει.
Είναι αποφασισμένος, ωστόσο, να κάνει την προσπάθεια του, ώστε η Παναχαϊκή να αποφύγει ένα ιστορικό πισωγύρισμα…
Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Τρόπουλος (από τη Λαμία) και ένα ακόμη δικό της παιδί, ο Κωνσταντίνος Κουραχάνης (φωτό), θα είναι δυο ακόμη προσθήκες που θα ανακοινωσει εντός της ημέρας η Παναχαϊκή.
Ο νεαρός μέσος που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την κοκκινόμαυρη Κ19 γυρίζει στην ομάδα που αγαπάει παρότι αρχικά ήταν πολύ κοντά στον Παναιγάλειο.
Όσο για τον 21χρονο γκολκίπερ Τροπουλο, έχει δείξει καλά στοιχεία και ο Κυβελίδης εισηγήθηκε να αποκτηθεί, όπως και θα γίνει.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

Όπως αναμενόταν τέλος καλό όλα καλά με την περίπτωση του Ηλία Πετράτου και την παραμονή του στην Παναχαϊκή.
Ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Είναι Μέσος, γεννημένος στις 04/01/2005, με την Παναχαϊκή να ψάχνει για 1-23 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.
“Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Στάμος (Ηλεία) διαιτητεύει την Παναχαϊκή στον αγώνα κυπέλλου με Πανθουριακό εκτός έδρας

Ο Στάμος από την Ηλεία ορίστηκε διαιτητής στον Κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανθουριακό στην πρεμιέρα του κυπέλλου ερασιτεχνών (Κυριακή γηπ. Μεσσηνιακού 4.30μ.μ.).
Βοηθοί του θα είναι οι Παναγούλιας και Ευσταθίου (από Ηλεία και Αρκαδία αντίστοιχα) και παρατηρητής ο Σπύρος Σελίμος από την Λακωνία.
Στα υπόλοιπα ματς των αχαϊκών ομάδων έχουμε:
Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος: Αργυρόπουλος (Κορίνθου) με βοηθούς Θεοδωρόπουλο και Τσόκαρη του ίδιου συνδέσμου.
Θύελλα Π.-Άρης Π.: Καζανάς (Αιτωλ/νία) με βοηθούς Ντρέλια και Δανιά του ίδιου συνδέσμου.
– Από πλευράς πατρινών ρέφερι θα έχουμε τον Βαβαρούτα Κώστα με βοηθούς τους Γαλάνη και Παλούμπι στην αναμέτρηση Πρόοδος Ρωγών-Τηλυκράτης.
Μίλτος Σπυρόπουλος