Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θύελλα Πατρών: Την “οδηγεί” η άμυνα

Με 2-0 πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Αιγείρας/Ακράτας η Θύελλα Πατρών και ξέφυγε 5 βαθμούς από την 2η Αχαϊκή, μετά την 4η στροφή των πλέι-οφ και το ντέρμπι που ακολουθεί (23/2) με την “Κυρία” στην Κάτω Αχαΐα.
Η άμυνα κάνει τη διαφορά στο μίνι πρωτάθλημα, αφού οι “κυανόλευκοι” κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν και έχουν σκοράρει 8 φορές.
Πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου και θα μετατραπεί στο απόλυτο φαβορί, αν και εφόσον περάσει νικηφόρα στη μάχη με την Αχαϊκή.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ατρόμητος Πατρών: Δείπνησε πριν το σημαντικό φιλικό με Πάτραι

Ο Ατρόμητος Πατρών ξέφυγε χθες βράδυ (5/9) από τις συνεχείς προπονήσεις της προετοιμασίας.
Η διοίκηση παρέθεσε δείπνο σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες, ενώ σήμερα στις 17:30 ακολουθεί το σημαντικό τεστ απέναντι στο Πάτραι στο Atlas Arena.
Η σχετική ανακοίνωση:
Στην «ταβέρνα ο Γιάννης» του ιδιοκτήτη Μιχάλη Νικολόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την χορηγία προς την ομάδα μας δείπνησε η πορτοκαλί οικογένεια!
Με τα όμορφα πιάτα του και το υπέροχο κλήμα του καταστήματος το βράδυ της Παρασκευής μας υποδέχθηκε το προσωπικό του.
Μια οικογένεια μια ομάδα!
🔵Ατρόμητος μόνο🟠
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας Βραχνεΐκων: Έδειξε βελτιωμένος στη νίκη επί του Κεραυνού

Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στις τάξεις του Διαγόρα.
Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη έχει και φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και χρειάζεται χρόνο, για να αποδώσει αυτό που μπορεί.
Ωστόσο στη νίκη επί του επίσης βελτιωμένου Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, οι “μπλε” έδειξαν αρκετά καλή εικόνα στο τερέν των Ροϊτίκων.
Για την ιστορία και τα δύο γκολ σημείωσε ο Παπαγεωργίου, με τον Κεραυνό να βρίσκει δίχτυα με τον Χρυσανθόπουλο.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θύελλα και Άρης εις διπλούν σε 4 ημέρες

Θύελλα Πατρών και Άρης Πατρών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο φορές μέσα σε 4 ημέρες.
Την Κυριακή (7/9) θα πραγματοποιηθεί η μάχη Κυπέλλου για την 1η Φάση και την Τετάρτη (10/9) θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Αχαϊας.
Και οι δύο αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Θύελλας.
Γιάννης Γεωργακόπουλος