Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β΄ Κατηγορία (1ος όμιλος): Αποδράσεις για τους πρωτοπόρους, χαμός στα πλέι-οφ

Η 22η αγωνιστική ανήκει στα φαβορί στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, που συνεχίστηκε με ενδιαφέρον.
Ο πρωτοπόρος Αστέρας Μιντιλογλίου πέρασε εμφατικά από την Χαλανδρίτσα, συντρίβοντας τον ποιοτικό Φαραϊκό με 4-1 και έτσι διατήρησε τη διαφορά από την 2η θέση στους 4 πόντους. Εκεί βρίσκεται ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων, ο οποίος δεν γλίστρησε στην επικίνδυνη έδρα του ΑΟ Τριταίας και «άλωσε» το Σταυροδρόμι, χάρη στα γκολ των Γεωργίου και Καρίτσα.
Μάχη στα
πλέι οφ
Οι θέσεις της 5άδας που οδηγούν στα μπαράζ για την άνοδο εξελίσσονται σε γρίφο για δυνατούς λύτες.
Η Δόξα Παραλίας νίκησε τον Πείρο στο Ίσωμα, ενώ ο Ίκαρος δεν συνάντησε δυσκολίες στην Λακκόπετρα κόντρα στο αδύναμο Σταροχώρι. Στο -1 από τα πλέι οφ έχει τεθεί το Λιμνοχώρι, που νίκησε τον ανεβασμένο Ίκαρο Πετρωτού, με σύμμαχο τη δύναμη της έδρας του.
Σημαντική νίκη στα χαμηλά στρώματα σημείωσε ο Άτλας, που έριξε στο καναβάτσο την Αναγέννηση Πατρών, ενώ το γκολ του Βιολιτζή χάρισε στον Δία το πολύτιμο τρίποντο στη μάχη με την Αναγέννηση Πατρών και η ομάδα του Άρη Πλέγα έκανε άλμα προς την απευθείας σωτηρία.
Το πανόραμα (22η αγων.)
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Πείρος Ισώμ.- Δόξα Παρ. 0-2
Δίας- Αναγέννηση Π. 1-0
Λιμνοχώρι- Ίκαρος Πετρωτού 3-1
ΑΟ Τριταίας- Αστέρας Τσουκ. 0-2
Φαραϊκός- Αστέρας Μιντιλ. 1-4
Ίκαρος Λακ.- Σταροχώρι 6-0
ΑΕ Αρόης- Άτλας 0-2
Η Βαθμολογία (σε 22 αγώνες)
1 Αστέρας Μιντιλ. 53 (65-27)
————————————–
2 Αστέρας Τσουκ. 49 (44-15)
3 Ίκαρος Λακκόπ. 43 (46-20)
4 Δόξα Παρ. 42 (45-25)
5 Φαραϊκός 42 (45-33)
————————————
6 Λιμνοχώρι 41 (39-35)
7 Πείρος Ισώμ. 33 (49-41)
8 Δίας 29 (39-34)
9 ΑΟ Τριταίας 28 (34-32)
————————————–
10 ΑΕ Αρόης 20 (31-52)
11 Ίκαρος Πετρ. 19 (29-40)
12 Αναγέννηση Π. 16 (23-58)
13 Σταροχώρι 16 (27-67)
———————————
14 Άτλας 11 (21-70)

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αναγέννηση Πατρών: Επιστροφή Γκοτσόπουλου στην επίθεση

Σημαντική μεταγραφή έκανε η ομάδα του Λαδόπουλου, αποκτώντας τον Αποστόλη Γκοτσόπουλο.
Ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και θα δώσει λύσεις στην επίθεση. Πέρυσι αγωνίστηκε σε Κεραυνό και Αχαιό.
Δεδομένα θα έχει ενεργό ρόλο τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται με αισιοδοξία στις τάξεις της ιστορικής ομάδας.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Λεοντίου: Κάτω η μπάλα, ατού η “χημεία” του

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο Αστέρας Λεοντίου με αντίπαλο τον Άτλαντα, το απόγευμα της Κυριακής (14/9).
Η ομάδα του Κυριάκου Θούα κρατά χαμηλό προφίλ ενόψει της σεζόν που ακολουθεί στην Β΄ Κατηγορία, με τη σεζόν να θεωρείται μεταβατική.
Ωστόσο από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι περισσότεροι παίκτες και η ομοιογένεια θα βοηθήσει αγωνιστικά.
Ο Παναγιώτης Γούλατης από τον Παρνασσό Αμφίκλειας θεωρείται αρκετά δυνατή κίνηση, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και 7 μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Στο σωστό μονοπάτι

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιδιώξει να έχει η ομάδα του Βαγγέλη Γκάτση στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Η ομάδα της Αγυιάς επικράτησε του Αχαιού Σαραβαλίου με 2-0, σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο και έδειξε ότι βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.
Τα γκολ σημείωσαν οι Γκλαβάς και Γιωτόπουλος, ενώ μεταγραφικά γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.