Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Για πάντα στις καρδιές μας»

Published

on

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (19.03.2025) από τον θάνατο του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Με εκείνον και τον αδερφό του, Παύλο, στην προεδρία της πράσινης ΚΑΕ, το “τριφύλλι” μεγαλούργησε, κατακτώντας 7 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 13 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 9 Κύπελλα και 1 Διηπειρωτικό, έχοντας παράλληλα τεράστια προσφορά και στον Ερασιτέχνη!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος “έφυγε” σαν σήμερα, πριν από έξι χρόνια, σε ηλικία 88 ετών, με την “πράσινη” ΚΑΕ να κάνει την ακόλουθη ανάρτηση.

“Θανάσης Γιαννακόπουλος 27 Φεβρουαρίου 1931 – 19 Μαρτίου 2019. Για πάντα στην καρδιά μας!” το μήνυμα της ανάρτησης.

BASKET LEAGUE

Διαβάστε στη «Match»: Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!

Published

on

Η «επίσημη αγαπημένη» νίκησε 92-89 τη Φινλανδία σε έναν συγκλονιστικό μικρό τελικό και σκαρφάλωσε στο τρίτο σκαλί του ευρωπαϊκού μπάσκετ, επιστρέφοντας στα μετάλλια μετά από 16 χρόνια!

– ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»

– ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: «ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!»

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Μπαίνει στη μάχη με αισιοδοξία

Η Παναχαϊκή ρίχνεται την Κυριακή στη μάχη της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Ερμή Μελιγούς, με προβλήματα αλλά και πάθος για δυνατό ξεκίνημα.

* Γιατί απομακρύνεται ο Σκόνδρας, τι έδειξε η ομάδα στο φιλικό με την Α.Ε. Μεσολογγίου *Ο αρχηγός Ηλίας Πετράτος, μιλάει για το «όμορφο βάρος» της φανέλας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ

Ο Προμηθέας, παίζοντας πλήρης, «καθάρισε» Μαρούσι και Άρη στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια», χαμηλούς τόνους κρατά ο Λιμνιάτης * Ακολουθεί «καυτή» εβδομάδα με τρία νέα φιλικά τεστ, ένα εκ των οποίων στο «Δ. Τόφαλος».

ΑΠΟΛΛΩΝ

Έχει ποιότητα, ψάχνει χημεία

Οι «μελανόλευκοι» ξεκίνησαν με το δεξí στο Κύπελλο (91-77 τον Προμηθέα 2014). Επόμενος αντίπαλος η Ν. Κηφισιά στην Αθήνα. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τον Αμερικανό Τζάστιν Κίερ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Όλα έτοιμα για την κλήρωση

Οι ομάδες θα μάθουν την Τρίτη, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν * Θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις, αναλυτικό ρεπορτάζ στη «Match».

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Το μήνυμα εστάλη!

Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου νίκησε 2-0 τη Ζάκυνθο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Κουτσαντώνης και Σκεπετάρης «υπέγραψαν» τη νίκη.

SUPERLEAGUE

Βαριά άρρωστος, τον «σκότωσε» η Κηφισιά

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα-σοκ (3-2) από τη νεοφώτιστη Κηφισιά, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά με γκολ του Κοϊτά στο 69’. Ο Ολυμπιακός, με πεντάρα επί του Πανσερραϊκού, κοιτάζει τα… αστέρια του Champions League

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκλεισμός για Αχαγιά ’82 από το Κύπελλο, “έχασε” η Παναχαϊκή τον Αλαφογιάννη, τα επόμενα φιλικά του Γλαύκου/Έσπερου, έρχεται το τουρνουά του Αστέρα Τέμενης

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανεβάζουν ρυθμούς ΝΟΠ και ΝΕΠ σε Άνδρες και Γυναίκες.

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

«Φαβορί ναι, αλλά να το δείξουμε όμως στο γήπεδο», σχολίασε με νόημα ο Ελευθεριάδης

Published

on

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Ελευθεριάδης μιλώντας μετά το τέλος του ματς σχολίασε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία γιατί χωρίς αυτή δεν πας παρακάτω. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, κατέθεσε μεγάλη ενέργεια και για το λίγο χρονικό διάστημα δουλειάς και των δυο ομάδων, έπαιξε πολύ καλά.

Είναι ομάδα που όπως είδαμε και πέρυσι θα πολεμάει όλα τα παιχνίδια, μπορεί να κάνει την όποια ζημιά και έχει την πολύ καλή δουλειά του κόουτς που είναι στον πάγκο.

Εμείς έχουμε έναν τίτλο, λεγόμαστε φαβορί, όταν θα μπορέσουμε να τον βγάλουμε μέσα στο γήπεδο τότε θα είμαστε. Προς το παρών δεν βλέπω να είμαστε, θέλουμε πολύ δουλειά αν και υπάρχουν δυο ελαφρυντικά. Το πρώτο ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και το δεύτερο, ότι αυτή την εβδομάδα είχαμε τεράστια προβλήματα».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

“Αντίο” στο κύπελλο η Αχαγιά’82, ηττήθηκε από τους Γαργαλιάνους εκτός έδρας, άρεσε ο Σούλκο

Published

on

Έχοντας εκ προοιμίου πολύ δύσκολη αποστολή όταν η κληρωτίδα στο ξεκίνημα του κυπέλλου έβγαλε αντίπαλο τον πολύ δυνατό ΓΣ Γαργαλιάνων και μάλιστα εκτός έδρας, η Αχαγιά’82 «αποχαιρέτησε» τον θεσμό γνωρίζοντας την ήττα με 81-70.

Μοιρασμένοι ήταν οι πόντοι που σημείωσε η Αχαγιά’82, αφού είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιες επιδόσεις.

Βάση στατιστικής, την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Σούλκο που είχε 19 πόντους με 7/9 δίποντα, αλλά και 1/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 23 στο ranking.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος γκαρντ Αντρέι Πέτροβιτς ήταν άστοχος έξω από τα 6,75μ. (2/8. 25%), αν και συνολικά σημείωσε 14 πόντους.

Τα 10λεπτα: 26-12, 17-22, 24-15, 15-21.

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Γκαβανόπουλος): Αρβανίτης, Νικολιδάκης 7, Ψαρόπουλος 4, Γιαννόπουλος, Καστανιώτης 6, Τασσόπουλος (πρώην της Αχαγιάς’82) 10, Μακαριάδης 3 (1), Δαμιανάκος 12 (4), Γαβρίλης 10 (1), Γυφτάκης 11 (3), Βουσίσεβιτς 18 (1).

ΑΧΑΓΙΑ’82 (Γκοργκόλης): Στάθης 2, Σταθόπουλος, Γοργότσης 14 (5/7διπ., 6ριμπ.), Χρήστου, Ροκανάς 2, Κούτρας 1, Σούλκο 19 (1), Πανόπουλος 5 (2/4διπ., 0/2τρ.), Τάρναρης, Πέτροβιτς 14 (2/5διπ., 6ριμπ.), Οικονομόπουλος 13 (3/10 σουτ, 5ριμπ.).

Μίλτος Σπυρόπουλος 

 

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook