Α1 ΕΣΚΑΗ
Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ηγείται στα τρίποντα ο Ντούλες (η πρώτη δεκάδα)

Ο Γιάννης Ντούλες του Βαρθολομιού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας στα εύστοχα τρίποντα με 75 συνολικά, ενώ ακολουθεί ο Γ.Μηλιτσόπουλος, πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η τριάδα κλείνει με τον έμπειρο γκαρντ του Τρίτωνα, Δημήτρη Παναγόπουλο, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά.
Η πρώτη δεκάδα:
1 Ντούλες 75- Βαρθολομιό
2 Μηλιτσόπουλος 70- Απολλωνιάδα
3 Παναγόπουλος 68- Τρίτων
4 Αναστασόπουλος 66- Απολλωνιάδα
5 Κόγκος 62- Αγυιά
6 Μάγκος 61- Αραχωβίτικα/Ακταίο
7 Τριπολίδης 49- Ροΐτικα
8 Πίκιος 44- ΣΕΦΑ
9 Σταθόπουλος 40- ΣΕΦΑ
10 Χρυσανθακόπουλος 40- Δύμη
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α1 ΕΣΚΑΗ
Η νεανική Απολλωνιάδα άρχισε την προετοιμασία υπό τις οδηγίες Γ. Καλλίγα στην Περιβόλα

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλλίγα ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα η προετοιμασία της νεανικής Απολλωνιάδας που θα δώσει το παρών για ακόμη μια σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η υπάρχουσα φιλοσοφία των τελευταίων χρόνων θα συνεχιστεί σύμφωνα με το πλάνο της νέας διοίκησης, κάτι που σημαίνει ότι οι «μελανόλευκοι» θα έχουν πάλι μικρό μέσο όρο ηλικίας και με βασική κατεύθυνση όλοι οι νεαροί παίκτες να κάνουν βήματα προόδου απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους που θα συναντήσουν.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Ο Διαγόρας Βραχνείκων με γεμάτο ρόστερ και αισιοδοξία για καλή πορεία

Αθόρυβα έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις ο Διαγόρας Βραχνείκων, θέλοντας και τη νέα σεζόν στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη με πορεία μακριά από κάθε κίνδυνο.
Γιάννης και Ιερόθεος Σπυριδωνίδης, Μαντάς, Κασπίρης, Αργυρόπουλος και Αργίτης είναι οι παίκτες που συνεχίζουν από πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας.
Όμως, αρκετά είναι και τα νέα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να ενισχυθεί ποιοτικά το έμψυχο δυναμικό. Πρόκειται για τους Παντελή Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Πατικόπουλο, Διονύση Μπαλτιμά, Τάσο Κουτσούκο, Αλέξανδρο Κόγκο, Θάνο Κονδύλη, Νίκο Καούρη, Ανδρέα Χελιώτη, Νίκο Γκουτζαμάνη, Διονύση Λιόλιο και Καλλίνικο Σπυριδωνίδη.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Το φετινό τουρνουά «Φάνης Κολιόπουλος» από τη Δύμη’07, ομάδες και ημερομηνία διεξαγωγής

Ξεχωριστή θέση στα φιλικά που θα δώσει η Δύμη’07 και τη φετινή σεζόν κατέχουν αυτά που εντάσσονται στο ετήσιο καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Φάνη Κολιόπουλου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Κ. Αχαγιάς και θα αποτελέσουν πολύ ισχυρή πρόβα για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς θα λάβουν μέρος ακόμη οι Ολυμπιάδα, Απολλωνιάδα και Αστέρας Τέμενης.
Η Δύμη’07 ακόμη θα δώσει κι άλλα φιλικά, 6 Σεπτεμβρίου πρώτο με Βαρθολομιό, 14/9 εκτός απροόπτου με τον Κεραυνό Αιγίου και 27-28/9 στο τουρνουά της Τέμενης.
Μίλτος Σπυρόπουλος