Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανέλαβε την Αχαϊκή ο Φ.Σχοινάς

Published

on

Ο Φίλιππος Σχοινάς θα είναι ο νέος τεχνικός της Αχαϊκής. 

Πέρυσι βρισκόταν στον πάγκο του Πανμοβριακού, ενώ οδήγησε και την Αναγέννηση Πατρών στη σωτηρία, μέσω των πλέι άουτ της Β΄Κατηγορίας. 

Η ανακοίνωση της Αχαϊκής, αναφέρει: 

Η διοίκηση της Αχαϊκής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το προπονητή Φιλίππο Σχοινά. 

Ο πρώην προπονητής του Πανμοβριακού Ριόλου έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του όπου και αν εργάστηκε. 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αχαϊκής και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες. 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Published

on

Τον Αστέρα Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/9) ο Ατρόμητος Πατρών σε νέο φιλικό προετοιμασίας. 

Ο αντίπαλος έχει μεγάλη δυναμική, αφού θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα της Ηλείας και στον πάγκο κάθεται ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. 

Η σέντρα θα γίνει στις 16:30 στο “Α.Κάνιστρας”. Το Σάββατο που πέρασε, η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε το Πάτραι με 4-2. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαγόρας: Τέλος οι μεταγραφές, ανησυχία για δύο

Published

on

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, δείχνοντας καλύτερη εικόνα όσο περνούν οι μέρες.

Στο τελευταίο φιλικό, η ομάδα
του Κώστα Τσιπιανίτη επικράτησε του Κεραυνού με 2-1, με γκολ του Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, δύο παίκτες αποχώρησαν με τραυματισμό, κάτι που ανησύχησε τον έμπειρο προπονητή.

Ο λόγος για τους Λαζανά (μέση)
και Τσουκνίδα (προσαγωγός).

Μεταγραφικά, ίσως γίνει ακόμα μία προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα αν και εφόσον προκύψει κάποια δυνατή περίπτωση.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, αποκτήθηκαν οι Βέρρας (Θύελλα Π.), Βαρβεράκης (Θύελλα Π.), Ντινόπουλος (Αχαιός), Νικολόπουλος
(Κεραυνός), Τσουκνίδας (ΑΠΟ Αρόη), Λαζανάς (Πήγασος), Παπαγεωργίου (Αιγείρα/Ακράτα), Μπουρίκας (Ζαβλάνι), Κατσιγιάννης (Άτλας).

Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Διαμαντόπουλος, Σάχι, Παπανικολόπουλος, Τσιούπρος, Βαγγαλάτης, Χριστόπουλος, Δήμας, Βεργίνης και οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος, Καπής, Καρόπουλος, Σπανός.

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλικές μάχες και χρήσιμα συμπεράσματα σε Οβρυά, Ρίο και Α. Κάνιστρας

Published

on

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες έδωσαν φιλικά τεστ, ξεφεύγοντας από τις συνεχείς και επίπονες προπονήσεις. Το πιο αμφίρροπο ματς έγινε στην Οβρυά (Atlas Arena), όπου ο Ατρόμητος Πατρών φιλοξένησε το Πάτραι ως τυπικά γηπεδούχος, μιας και στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες. 

Η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε με 4-2 την αντίστοιχη του Νίκου Λουμπαρδέα. Στο πρώτο μέρος οι «πορτοκαλί» προηγήθηκαν με 2-0, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν το σκορ σε ισορροπία. Ωστόσο, ο Ατρόμητος βρήκε τις λύσεις και πήρε τη νίκη γοήτρου. 

Οι Αντωνόπουλος (2), Σμυρλής και Παπασπηλιόπουλος πέτυχαν τα γκολ των νικητών, με τους Σπανό και Σταυρόπουλο να σκοράρουν για τους «πράσινους». 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.: Πούλιος, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Μπάδας, Σοφιανόπουλος, Αποστολόπουλος, Αναγνώστου, Σμυρλής, Αντωνόπουλος, Βιλανάκης, Πατρώνης. 

ΠΑΤΡΑΙ: Ανδρεόπουλος, Πανταζόπουλος, Κοτσόκολος, Στανής, Μπακάλης, Λαλούσης, Λεγάτος, Μαστραντωνάκης, Γερογιάννης, Γαβριήλ, Σπανός. 

Σε καλό δρόμο  

ο Πανμοβριακός 

Με πέναλτι του Νιφορόπουλου στο 15ο λεπτό, ο Πανμοβριακός πήρε άλλη μία νίκη στα φιλικά του. Αντίπαλος ήταν η Νίκη Προαστείου, που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Χάρη Ράντου να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. 

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Γκαντζούνας, Γ. Σταματάκης, Μοσχόπουλος, Τζώρτζης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ντεντόπουλος, Ζεκιάι, Καραβασίλης, Κατινιώτης, Νικολαΐδης. 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Ζέκθι, Ανδριακόπουλος, Μαρκεζίνης, Τελέγκος, Σταυρόπουλος, Κούστα, Ναλμπάντης, Πρέμπτος, Νιφορόπουλος, Μητρόπουλος, Παντελής. 

Πιο έτοιμος  

ο Εθνικός 

Στο «Α. Κάνιστρας», ο Εθνικός Πατρών και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου αναμετρήθηκαν, με τους Καραπίτσο και Πατρώνη να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα. 

Οι «μπλε» έδειξαν καλύτερο βαθμό ετοιμότητας (νίκη 3-0) και είναι λογικό, αφού στηρίζονται στον περσινό βασικό κορμό, σε αντίθεση με τον Κεραυνό, που θα στηριχθεί φέτος σε πολλά νεαρά παιδιά και θέλει χρόνο. 

Οι Πρινς (πέναλτι), Κυριακόπουλος και Δ. Παναγόπουλος βρήκαν δίχτυα για λογαριασμό του Εθνικού. 

ΕΘΝΙΚΟΣ Π.: Κωστούλιας, Κυριαζόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Η. Παναγόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Χούσα, Χριστοδουλόπουλος, Δ. Παναγόπουλος, Μπαρλάς, Κυριακόπουλος, Πρινς. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.: Ισόγλου, Ταρνάρης, Μανούσος, Πολύδωρος, Λίαμ, Κωνσταντόπουλος, Σαρρής, Πρέμπτος, Μητρόπουλος, Λαζαρίδης, Αλεξανδρόπουλος. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook