Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αχαϊκή: Σε αναζήτηση έμπειρης λύσης για τα γκολπόστ

«Καίγεται» για την απόκτηση τερματοφύλακα η ιστορική ομάδα της Αχαϊκής.
Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Τσάπαλου, ο Φίλιππος Σχοινάς αναζητά έναν έμπειρο γκολκίπερ.
Ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο-τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Από την άλλη, ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης, Γιάννης Μαντάς, έκανε το βήμα παραπάνω και αποχώρησε για την Θύελλα Πύργου, η οποία θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄Εθνική.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δριβήλας: «Παραμονή με εμπιστοσύνη στο ρόστερ»

Ο Βασίλης Δριβήλας υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία της Δόξας Παραλίας, η οποία πήρε το τελευταίο εισιτήριο ανόδου για την Α’ Κατηγορία στο ψυχοφθόρο μπαράζ με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Ο αρχηγός της ομάδας του Μιχάλη Σιδέρη αποκάλυψε στη «Match» τον στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σκιαγράφησε τις δυνατότητες του ρόστερ και παράλληλα στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Αναλυτικά:
«Στόχος για τη Δόξα Παραλίας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται σκληρή δουλειά και καθημερινή ρουτίνα μέσα στο γήπεδο.
Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παιδιά της ομάδας και έχουν γίνει ορισμένες σημαντικές προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που ήρθαν να πλαισιώσουν αυτό το νεανικό σύνολο για να βοηθήσουν με την ποιότητα που διαθέτουν.
Στην προετοιμασία γίνεται εξαιρετική δουλειά, παρότι οι συνεχείς προπονήσεις είναι επίπονες. Μόνο έτσι όμως θα πετύχουμε τον στόχο μας και πρέπει όλοι να δείξουμε ζήλο και όρεξη για δουλειά.
Όπως προείπα, είμαστε μια άκρως νεανική ομάδα και με δουλειά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μεταγραφή νούμερο 16 για την Αχαϊκή

Τον Κώστα Παππά από την Δόξα Νιφορεΐκων απέκτησε η “Κυρία”.
Μάλιστα έχει φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα σε επίπεδο Γ΄Εθνικής και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.
Ο Παππάς είναι η 16η φετινή προσθήκη για την ομάδα του Φ.Σχοινά.
Οι άλλοι νέοι 15 είναι οι εξής:
Κουλούρης (Πανμοβριακός), Φραντζής (Διαγόρας), Λάτσης (Πανμοβριακός), Σταυρόπουλος (Διαγόρας), Μπουρνάκας (Διαγόρας), Μπαρδάκης (Θύελλα Π.), Ρουμελιώτης (Άτλας), Αγγελόπουλος (ΠΑΟ Βάρδας), Πισπιρίγκος (Άτλας), Φραγκούλιας (Πανμοβριακός), Λιάκος (Πανμοβριακός), Διακάτος (Πανμοβριακός), Δρόσος (Πανμοβριακός), Μαντζουράτος (Άτλας), Παπαδιονυσίου (Πείρος Ισώμ.).
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πάτραι: Άρεσε στη φιλική νίκη με τον Διαγόρα

Το δεύτερο φιλικό εν μέσω προετοιμασίας έδωσε το Πάτραι και επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Ντίνο Φούφουλα στο 90ο λεπτό. Παρότι θα είναι άμεσος συνεργάτης του Νίκου Λουμπαρδέα στον πάγκο, όπου χρειαστεί να βοηθήσει και αγωνιστικά θα το πράττει, όπως συνέβη και στο φιλικό των Ροϊτίκων το Σάββατο (30/8).
Οι «πράσινοι» έδειξαν καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είναι ακόμα νωρίς, και ο φιλόδοξος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
Το επόμενο φιλικό θα είναι με τον Αστέρα στο Μιντιλόγλι την Τετάρτη (3/9) και θα ακολουθήσουν ο Ατρόμητος Πατρών, η Δόξα Παραλίας, ο Πανμοβριακός και η Αχαϊκή.
Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Βησσαρίων Κοσμάς αποτελεί το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ερχόμενος στην Πάτρα για σπουδές. Ο φιλόδοξος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Πειραιά με τα χρώματα του Αγίου Δημητρίου.
Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο προσθήκες φοιτητών, στις θέσεις του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, και το ρόστερ θα ολοκληρωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος