Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γ ΄Κατηγορία: Φέρνουν άλλο “αέρα” οι ομάδες Β΄

Από πέρυσι έκαναν την εμφάνισή τους οι Β’ ομάδες στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας και το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, με το πρόσημο να είναι κάτι παραπάνω από θετικό.
Η Παναχαϊκή Γ.Ε. και το Πάτραι Β’ ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν που πέρασε και πλέον και άλλοι σύλλογοι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Αφενός, κερδίζει η Γ’ Κατηγορία σε επίπεδο ποιότητας, αφού αναμένονται πολλά ανταγωνιστικά ματς στους δύο ομίλους και αφετέρου, οι ίδιοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν θα μένουν άπραγοι στις πρώτες τους ομάδες, μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Θα βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και σε αγωνιστικό ρυθμό, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Οι νέες συμμετοχές έχουν ενδιαφέρον
Δύο ομάδες που έχουν αρχίσει να επενδύουν στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής και θα στελεχώσουν στο μέλλον τις ανδρικές τους ομάδες με παιδιά από τα «σπλάχνα» τους, είναι η Αχαϊκή και ο Εθνικός Πατρών.
Αμφότεροι, λοιπόν, θα «κατεβάσουν» Β’ ομάδες στη Γ΄ Κατηγορία της ερχόμενης σεζόν και πολλά νεαρά παιδιά θα έχουν ευκαιρίες προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, με το βλέμμα στραμμένο στο να επιστρέψουν πιο ώριμοι στην Αχαϊκή και τον Εθνικό.
Το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα με δεύτερη ομάδα σκέφτεται σοβαρά και ο Δαβουρλής Κ. 92, που έτσι κι αλλιώς στηρίζεται στα δικά του παιδιά και η φιλοσοφία του συλλόγου δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού θα παραταχθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και στη Β’ Κατηγορία.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ψηλαλώνια: Το νέο Δ.Σ. της ιστορικής ομάδας που επιστρέφει

Η ιστορική ομάδα του Α.Ο. Ψηλαλωνίων επανέρχεται στη δράση και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄Κατηγορία.
Την Τετάρτη (6/8) πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία και προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο, με τον Βασίλη Βασιλόπουλο (χορταράκιας) να αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου.
Αναλυτικά το Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Γιάννης Βασιλόπουλος
Αντιπρόεδρος: Νίκος Παπαπαύλου
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Παπαπαύλου
Ταμίας: Βασίλης Βασιλόπουλος
Μέλος: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Αναπληρωματικά μέλη: Βασίλης Μονοκρούσος, Χρήστος Παναγόπουλος
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κρίνος: Ο Ζαγαρέλος βάφτισε τον γιο του

Ο τεχνικός διευθυντής του Κρίνου, Ανδρέας Ζαγαρέλος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Την Κυριακή που πέρασε βάφτισε τον αγαπημένο γιο του. Και το όνομα αυτού Φώτης και να είναι πάντοτε γερός και ευτυχισμένος στη ζωή του.
Στο τραπέζι έδωσαν το παρόν αθλητικές και πολιτικές παρουσίες και άπαντες ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός, στον Ανδρέα και τη σύζυγό του Ελένη.
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κρίνος: Ανανεωμένος διοικητικά, βλέπει ψηλά

Ο Κρίνος βρέθηκε φέτος στα πλέι οφ του 1ου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας, αλλά τη νέα χρονιά θα επιδιώξει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας ανανεώθηκε στο διοικητικό σκέλος και υπό την προεδρία του Άγγελου Σοφιανού πνέει πλέον αέρας αισιοδοξίας.
Σημαντική κρίνεται και η τοποθέτηση του Ανδρέα Ζαγαρέλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ερχόμενος από την Αχαϊκή για να προσφέρει με την πείρα που διαθέτει. Ήδη η ομάδα έκανε το πρώτο «μπαμ» με την απόκτηση του Γιώργου Κοκκίνη, που θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας από όπου κατάγεται.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», θα έχει και τον ρόλο του προπονητή και μένει να μάθουμε τον άμεσο συνεργάτη του που θα βρίσκεται στον πάγκο και σε απόλυτη συνεργασία με τον πρώην παίκτη της Παναχαϊκής. Φυσικά, στόχος του Κρίνου είναι να μπει εκ νέου στα πλέι οφ και να κυνηγήσει την άνοδο, οπότε αναμένονται και άλλες ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις.
Γιάννης Γεωργακόπουλος