ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ
Ανακοίνωση για την ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Κάντα, με θητεία στον Έσπερο

Σοκ έχει προκαλέσει στο αχαϊκό μπάσκετ η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 33χρονου Δημήτρη Κάντα και η διοίκηση του Γλαύκου/Έσπερου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Στην οικογένεια της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας όλοι είμαστε συγκλονισμένοι από τον πρόωρο και άδικο χαμό του Δημήτρη Κάντα. Ενός παιδιού που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Έσπερο ΑΟΠΑ και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Έτσι θα τον θυμόμαστε και με σεβασμό θα τιμούμε τη μνήμη του.
Καλό ταξίδι Δημήτρη! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ
Κ. Ρουμελιώτης: “Η φετινή NL1 θα θυμίζει… GBL για τη μάχη του τίτλου με δυο ακλόνητα φαβορί”

Είναι γνωστό ότι ο τεχνικός του Γλαύκου/Έσπερου Κώστας Ρουμελιώτης (στο μακρινό παρελθόν δούλεψε με επιτυχία στις Ακαδημίες του Απόλλωνα) φημίζεται για τις… ατάκες του.
Κάτι που φρόντισε να το πιστοποιήσει μιλώντας στην «Match» για το νέο πρωτάθλημα της NL1 στο οποίο θα μετάσχει και η ομάδα του.
«Μη κρυβόμαστε. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα ρόστερ τουλάχιστον των ομάδων του ομίλου μας, πάμε για πρωτάθλημα μικρογραφία της GBL. Όπως εκεί τα δυο φαβορί τίτλου είναι ακλόνητα και μιλάμε για τους δυο αιώνιους, έτσι και στη NL1 υπάρχουν ο Απόλλωνας και ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου που θα δώσουν τη δική τους μάχη, χωρίς να φαίνεται άλλη αγωνιστική παρέμβαση».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ
Σε… φουλ εργασίες το κλειστό Κρύα Ιτεών, ομορφαίνει μέσα κι έξω ενόψει της νέας σεζόν!

Ένα εντελώς διαφορετικό κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών θα έχουν τη δυνατότητα να δουν οι πατρινοί φίλαθλοι με το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της NL1 και στα εντός έδρας παιχνίδια του Γλαύκου/Έσπερου.
Οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου πλέον έχουν μετακινηθεί στην έξω πλευρά για να ομορφύνει με τις παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως δείχνει και η φωτό.
Μίλτος Σπυρόπουλος