Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη στιγμή που ο Κούγιας μπαίνει στο νοσοκομειακό (VIDEO)

Published

on

Θύμα ξυλοδαρμού, όπως δηλώνει ο ίδιος, έπεσε ο Αλέξης Κούγιας από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, χθες το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Δείτε τι έγινε μετά το συμβάν, όταν ο πρόεδρος της Λάρισας έφυγε από το μαγαζί στη Βουλιαγμένη και τον παρέλαβε νοσοκομειακό για τις πρώτες βοήθειες:

SUPER LEAGUE 2

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Διαγόρας για την Παναχαϊκή

Published

on

Μπορεί να βρισκόμαστε σε γιορτινές ημέρες, ωστόσο, στις τάξεις του Διαγόρα συνεχίζεται η εντατική δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (10/05, 16:00) με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Super League 2 στον Νότιο Όμιλο.

Οι Ροδίτες παραμένουν αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν στο γήπεδο της Αγυιάς να κατακτήσει το κατάλληλο αποτέλεσμα που υπό προϋποθέσεις θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν βέβαια ότι το παιχνίδι στην Πάτρα θα είναι δύσκολο, αφού η Παναχαϊκή έχει ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορίας.

Όσον αφορά στις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Μεγάλη Παρασκευή, όπως και το Μεγάλο Σάββατο, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Την Κυριακή του Πάσχα οι «κυανέρυθροι» θα έχουν ρεπό και τη Δευτέρα του Πάσχα θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με την προετοιμασία τους ενόψει Παναχαϊκής να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Από εκεί και πέρα, ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του για το παιχνίδι της Πάτρας. Πρόκειται για τον ακραίο οπισθοφύλακα Νικήτα Νικόλη και τον ακραίο μεσοεπιθετικό Γιώργο Λεσάι οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Από την άλλη, επιστρέφει ο κεντρικός μέσος Θανάσης Παπατόλιο που εξέτισε την ποινή του.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Μεγάλη Ίπσουιτς, επέστρεψε στην Premier League μετά από 22 χρόνια – Oι «4» των playoffs και οι… υποβιβασμένοι!

Published

on

Ξανά στην Premier League η Ίπσουιτς! Η ομαδάρα του Κίεραν ΜακΚένα, ξετύλιξε όλα τα δώρα της Λιντς και με την επικράτηση της 2-0 επί της Χάντερσφιλντ, έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τη Λέστερ, που προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία!

Επιστροφή μετά από 22 χρόνια στα… σαλόνια για την Ίπσουιτς, που μια μόλις σεζόν μετά την άνοδο της στην Championship, έκανε το… back to back στις ανόδους!

Ο Μπερνς άνοιξε το σκορ για την Ίπσουιτς στο πρώτο ημίχρονο, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Χάτσινσον, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Απίθανα σκηνικά στο «Πόρτμαν Ρόουντ» με χιλιάδες υποστηρικτές της ομάδας να εισβάλλουν μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να γιορτάσουν την άνοδο στην Premier League!

Tην ίδια ώρα η Λιντς περίμενε ένα… θαύμα προκειμένου να είναι εκείνη η ομάδα που θα ακολουθούσε τη Λέστερ! Ωστόσο, τα «παγώνια» γνώρισαν ήττα 2-1 από τη Σαουθάμπτον και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο μέσω των playoffs! Στην 4η θέση οι «Άγιοι», με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνεται από Νόριτς και Γουέστ Μπρομ!

Όσον αφορά τον υποβιβασμό η Μπέρμιγχαμ παρά τη νίκη της επί της Νόριτς, πήρε την… άγουσα για τη League One, εκεί όπου την ακολούθησαν η Χάντερσφιλντ και η Ρόδεραμ.

Τα ζευγάρια των playoffs ανόδου:
Λιντς-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ

Τα αποτελέσματα της 46ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο 4/5

Γουέστ Μπρομ-Πρέστον 3-0
Ίπσουιτς-Χάντερσφιλντ 2-0
Κόβεντρι-ΚΠΡ 1-2
Λέστερ-Μπλάκμπερν 0-2
Λιντς-Σαουθάμπτον 1-2
Μίντλεσμπρο-Γουότφορντ 3-1
Μπέρμιγχαμ-Νόριτς 1-0
Πλίμουθ-Χαλ 1-0
Ρόδεραμ-Κάρντιφ 5-2
Σάντερλαντ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-2
Σουόνσι-Μίλγουολ 0-1
Στόουκ-Μπρίστολ Σίτι 4-0

Η βαθμολογία:

Championship: Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς-Oι 4 των playoffs

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ανοικτό για δύο ομίλους τη νέα χρονιά

Published

on

Το σενάριο της διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους θα εξετάσει η διοργανώτρια, όπως επιβεβαίωσε ο Πέτρος Μαρτσούκος, εάν οι συμμετέχουσες είναι 20. Ο πρόεδρος της λίγκας μίλησε στο Metropolis 95.5 και ανέφερε:

Για τα χειραγωγημένα παιχνίδια:

«Για φέτος είναι πάρα πολύ λίγοι οι φάκελοι που έχουν πάει στην Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Είναι ή τρεις ή τέσσερις. Περιμένουμε, βέβαια, τα παλιά. Θέλουμε και με αυτό σαν λίγκα να τελειώνουμε με τη ρετσινιά. Ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Φέτος είδατε ότι ήταν ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Αν εξαιρέσουμε στον βόρειο όμιλο που ήδη έχει κριθεί ο πρωταθλητής, στον νότιο έχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές, τρεις, που θα δείξουν και τον πρωταθλητή».

Αν του χρόνου η SL2 θα έχει έναν ή δύο ομίλους:

«Ακόμα δεν μπορεί να ξέρουμε. Σαν ομάδες θα είμαστε από 18 μέχρι 20. Αν είναι 20 ομάδες δεν ξέρουμε πώς θα το διαχειριστούμε. Εννοείται ότι υπάρχει θέμα μετακινήσεων και οικονομικό».

Θα υπάρχουν έτσι συνθήκες ανταγωνιστικότητας και θα φύγει η ρετσινιά για τα χειραγωγημένα;

«Τα χειραγωγημένα και ανταγωνιστικότητα δεν είναι θέμα αριθμού ομάδων. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Γιατί και φέτος οι ομάδες ήταν 24. Με τον τρόπο που διεξήχθη, δηλαδή με έναν να υποβιβάζεται απευθείας και να μοιράζονται οι βαθμοί, δεν υπήρχε κανένα αδιάφορο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Από τότε που ανέλαβα είχα πει ότι ο ανώτερος αριθμός ομάδων που χωρά η κατηγορία πρέπει να είναι 16 σε έναν όμιλο. Είναι άδικο που ανέβαινε μόνο ένας, όπως είναι άδικο και το ποσό που παίρνει η Super League 2 σε σχέση με τη Super League. Πρέπει να το δει και η ΕΠΟ και η Πολιτεία.

Ακόμα και η ΕΡΤ που είναι δημόσιο κανάλι που έχει κάνει συμβάσεις και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ και παντού, αρνήθηκε να κάνει με τη Super League 2. Πιστεύω ότι δεν είναι ο πραγματικός λόγος η «ρετσινιά». Από ό,τι διαβάζω υπάρχουν και εκεί χειραγωγημένα και πληρώνονται κανονικά. Πιστεύω ότι υπήρχε μια στοχοποίηση. Δεν ήθελαν να δώσουν τα χρήματα.

Τα χρήματα από τη φορολογία του Στοιχήματος ήταν γύρω στις 151 χιλιάδες και ευχαριστούμε τον κύριο Βρούτση που έκανε μια αύξηση στο ποσοστό, αλλά είναι λίγα. Πιστεύω ότι μια ομάδα από τη φορολογία του Στοιχήματος πρέπει να παίρνει 250 με 300 χιλιάδες. Βλέπετε τώρα η Κηφισιά και ο ΠΑΣ Γιάννινα που έπεσαν, από τα 3.1 εκατ. θα πέσουν στις 200 χιλιάδες. Πώς μπορεί να κάνει προϋπολογισμό αυτός ο πρόεδρος;».

Για την κάλυψη των αγώνων διαδικτυακά:

«Και να μη δείχναμε όλους τους αγώνες κάθε Κυριακή, η λίγκα έχει πάρει κάμερες, τις έχει στείλει σε όλα τα γήπεδα των ομάδων και βιντεοσκοπεί όλους τους αγώνες. Θέλαμε να δείξουμε ότι εμείς σαν λίγκα θέλουμε ένα καθαρό και υγιές πρωτάθλημα».

ΠΗΓΗ

Continue Reading
Advertisement

Facebook