Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Γιατράς: “Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια”

Published

on

Χαρούμενος αλλά ψύχραιμος εμφανίστηκε ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της πατρινής ομάδας επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με 91-80.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Προμηθέα:

«Εύχομαι στον Φάρο Λάρισας να έχει ένα καλό πρωτάθλημα. Η μεγάλη κατηγορία χρειάζεται τις ομάδες από την επαρχία. Και η Λάρισα είναι μια πόλη που η παρουσία της χρειάζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα, εύχομαι και στον κόουτς Σκουρτόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην Εθνική ομάδα. Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι και ο ίδιος και η δουλειά του, αλλά και ο χαρακτήρας του σαν άνθρωπος. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Νώντα Παπαντωνίου για την απώλεια του συγγενικού του προσώπου. Ο Νώντας είναι ένα παιδί που πέρασε πέρσι και από την οικογένειά μας στον Προμηθέα και ήταν πολύ καλός σήμερα. Εμείς κάναμε ένα καλό α΄ ημίχρονο. Είχαμε ρυθμό, βάλαμε τα σουτ, ενώ σκοράραμε και με αιφνιδιασμούς. Κάποια στιγμή στο β΄ ημίχρονο είχαμε ένα άσχημο διάστημα, με τον Φάρο να αντιδράει. Μπήκαν στην εξίσωση και ο Παπαντωνίου και ο Βαβάτσικος, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί. Ευτυχώς ξαναβρήκαμε τη δύναμη και κρατήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και θεωρώ ότι κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος. Αυτό, πάντως, που θέλω να τονίσω είναι ότι παίχτηκε ωραίο μπάσκετ.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος το χάρηκε και γι΄ αυτό θα συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει και αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για εμάς. Σε ό,τι αφορά την αντίδρασή μας στην αντεπίθεση του Φάρου, θέλω να τονίσω ότι δεν παίζουμε μόνοι μας μπάσκετ. Θα δουλέψουμε στην συνέχεια στο να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, όμως θέλω επίσης να σας θυμίσω και ότι είμαστε και μια νέα ομάδα, με τρεις παίκτες (σ.σ. Λίποβι, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς) να ενσωματώνονται στην προετοιμασία αρκετά αργότερα χρονικά. Είναι νωρίς ακόμη να οριοθετήσουμε στόχους και να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί μια ομάδα της Basket League μπορεί να ενισχυθεί και να αλλάξουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με την απουσία του τραυματία Τρέβορ Ρέλεφορντ και την συνέχεια: «Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πορευόμαστε σε κάθε παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο Τρέβορ είχε έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σήμερα, όμως τα υπόλοιπα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Ισχύει και ότι είχα πει και αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Σήμερα πανηγυρίζουμε και χαιρόμαστε και από αύριο αφήνουμε στην άκρη τη Λάρισα και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο. Θα πάμε στην Αθήνα με στόχο να κερδίσουμε».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

Published

on

Μετά από περίπου δυο εβδομάδες καθημερινής δουλειάς στο παρκέ αλλά και το γυμναστήριο του «Promitheas Park», έφθασε η ώρα στον Προμηθέα για να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ποιο είναι αυτό; Τα φιλικά παιχνίδια που κρίνονται απόλυτα αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα του Προμηθέα σε σχέση με πέρυσι έκανε σαρωτικές αλλαγές και κύρια στους ξένους παίκτες, που αποτελούν πάντα το βαρόμετρο για μια καλή πορεία.

Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της Elite League όπως είναι ο Παπάγου στο κλειστό του «Σαλούν» στην πρωτεύουσα.

Για την αθηναϊκή ομάδα το εν λόγω τεστ θα είναι το δεύτερο, καθώς την αυλαία άνοιξε κόντρα στο Μαρούσι του Παπαθεοδώρου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο αγώνας προσφέρεται στον Προμηθέα για μια καλή πρόβα, καθώς διαθέτει σύνολο που συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία, έχοντας και δυο καλούς Αμερικάνους παίκτες (Σκοτ και Άντερτον).

Μίλτος Σπυρόπουλος  

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας

Published

on

Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την “Φροντίδα Υγείας”, που θα αποτελέσει έναν ακόμα ισχυρό συμπαίκτη για την ομάδα μας εν όψει της σεζόν 2025-26.
Η Φροντίδα Υγείας λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2008 στο κέντρο της Πάτρας και στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο 800 τ.μ. Απευθύνεται σε ιδιώτες και συνεργάζεται με τον δημόσιο τομέα (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις, με ασφαλιστικά ταμεία τραπεζών, ασφαλιστικές εταιρίες και άλλα. Βασική επιδίωξη της μονάδας, αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.
Στο πλαίσιο της ανανέωσης της επωφελούς συνεργασίας, οι παίκτες και το προπονητικό team του Προμηθέα Βίκος Cola είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με μέλη του προσωπικού της Φροντίδας Υγείας, σε μια κίνηση που δείχνει την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας στο σπουδαίο έργο που υπηρετεί η συγκεκριμένη μονάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Μάκκα, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Φροντίδας Υγείας, την διευθύντρια marketing, κα. Τέα Τσάμη, την καρδιολόγο, κα. Φωτεινή Παπανικολάου, τον μικροβιολόγο και παθολόγο, κ. Γιώργο Κακούρη και την ακτινολόγο και επιστημονική υπεύθυνη, κα. Ζωή Καζαντζή, για την άψογη συνεργασία.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να χαράζουμε κοινή πορεία με την Φροντίδα Υγείας και ευχόμαστε η συμπόρευση αυτή να διαρκέσει για πολλά ακόμα χρόνια.
Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας: Και επίσημα ο δανεισμός Τσάμη και Κουρουπάκη σε Μύκονο και Κολοσσό Ρόδου

Published

on

Η «Match» το είχε γράψει εδώ και καιρό και η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola πριν από λίγο το επιβεβαίωσε και επίσημα.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ενημερώνει πως προχώρησε στον δανεισμό δύο παικτών της, εν όψει της σεζόν 2025-26.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσάμη, που θα αγωνιστεί φέτος στη νεοφώτιστη Μύκονο και για τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Κολοσσό Ρόδου.

Ευχόμαστε σε αμφότερους να έχουν υγεία, μια καλή μπασκετική σεζόν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ1 hour ago

Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ2 hours ago

Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Τη νέα φανέλα παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος σε ειδική εκδήλωση στην Αλυκή Αιγίου

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ3 hours ago

Πρεμιέρα με Σοφάδες για την Ένωση στα φιλικά, θα παίξει δυο φορές μαζί της στην Καρδίτσα

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20253 hours ago

Ελλάδα – Ισπανία: Με Γιάννη για την κορυφή, σε έναν “τελικό” πρόκρισης!

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ4 hours ago

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης, το βάρος και σήμερα στο Eurobasket και την Ελλάδα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ4 hours ago

“Έφυγε” ο Γιώργος Αλικάκος που έβαλε τη δική του σφραγίδα στο χαντ-μπολ, πρώην μέλος της ΕΟΕ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

BASKET LEAGUE5 hours ago

Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για τον Τανούλη, πλήγμα με το καλημέρα στον Άρη

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20255 hours ago

Η διαιτητική τριάδα του μεγάλου ντέρμπι με την Ισπανία, ποιοι σφυρίζουν την Εθνική

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21 hours ago

Και τα Προσφυγικά στο «κάδρο» για έδρα της Παναχαϊκής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 hours ago

Απόλλων: Φιλικό «ξεμούδιασμα» με την Αχαγιά’82 και νίκη χωρίς τον Αμερικάνο Κίερ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ23 hours ago

Πάτρα: Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση ποδοσφαιριστή

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ19 hours ago

Γ. Ελευθεριάδης: «Είμαστε πίσω στους αυτοματισμούς στην επίθεση, να γινόμαστε καλύτεροι»

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ23 hours ago

Χ. Σωτηρόπουλος: «Να φτιάξουμε στη Θύελλα χαρακτήρες και όχι μόνο ποδοσφαιριστές»

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ19 hours ago

Η Αχαϊκή δοκιμές στη φιλική νίκη επί του Αστέρα Τσουκαλείκων στο γήπεδο Κ. Αχαγιάς

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 hours ago

Ο Στάμος (Ηλεία) διαιτητεύει την Παναχαϊκή στον αγώνα κυπέλλου με Πανθουριακό εκτός έδρας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ18 hours ago

Το πρόγραμμα της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202519 hours ago

Σπανούλης: «Ο Γιάννης είναι έτοιμος και θα παίξει, έχει… βαριά φανέλα πάντα η Ισπανία»

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202518 hours ago

Τουρκία – Σερβία 95-90: Πρωτιά στον όμιλο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ1 hour ago

Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ2 hours ago

Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Τη νέα φανέλα παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος σε ειδική εκδήλωση στην Αλυκή Αιγίου

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ3 hours ago

Πρεμιέρα με Σοφάδες για την Ένωση στα φιλικά, θα παίξει δυο φορές μαζί της στην Καρδίτσα

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20253 hours ago

Ελλάδα – Ισπανία: Με Γιάννη για την κορυφή, σε έναν “τελικό” πρόκρισης!

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ4 hours ago

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης, το βάρος και σήμερα στο Eurobasket και την Ελλάδα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ4 hours ago

“Έφυγε” ο Γιώργος Αλικάκος που έβαλε τη δική του σφραγίδα στο χαντ-μπολ, πρώην μέλος της ΕΟΕ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

BASKET LEAGUE5 hours ago

Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για τον Τανούλη, πλήγμα με το καλημέρα στον Άρη

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20255 hours ago

Η διαιτητική τριάδα του μεγάλου ντέρμπι με την Ισπανία, ποιοι σφυρίζουν την Εθνική

Facebook