Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Την άλλη εβδομάδα οι εκλογές στον Παναιγιάλειο

Published

on

Μετατέθηκαν οι εκλογές στον Παναιγιάλειο, για μία εβδομάδα μετά, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, ώστε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης περιμένει να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που έχει πάρει, όσον αφορά σε οικονομικής φύσεως ζητήματα και “τρέχει” ήδη διαδικασίες, ώστε να επανδρώσει με ικανούς παίκτες το νέο ρόστερ της “Μαύρης Θύελλας”.

Λογικά θα γίνουν 10-15 μεταγραφές, οι οποίες θα ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη της άλλης εβδομάδας και μετά βέβαια από το πέρας των εκλογών και θα προωθηθούν και αρκετά παιδιά από την ομάδα Κ-20.

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Τελευταία πράξη για Παναιγιάλειο με Εράνη

Χωρίς άγχος αφού οι μελανόλευκοι έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους

Published

on

Ολοκληρώνεται σήμερα η Γ΄Εθνική με την 34η αγωνιστική στον 3ο όμιλο. 

Ο Παναιγιάλειος μάχεται στην έδρα της Εράνης Φιλιατρών στις 16:00 και το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες. 

Ο Παναιγιάλειος με τη νίκη επί της Κορίνθου εξασφάλισε την παραμονή, ενώ οι Μεσσήνιοι επιστρέφουν στο τοπικό, καθότι δεν τα κατάφεραν. 

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Ανδρέας Μπέγκος (Αργολίδας). 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Τελευταία πράξη για Παναιγιάλειο στα Φιλιατρά χωρίς άγχος

Published

on

Ολοκληρώνεται η Γ΄Εθνική της φετινής χρονιάς την Κυριακή (28/4). 

Ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει στα Φιλιατρά την Εράνη (16:00), με το ματς να μην έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους “μελανόλευκους”, μετά τη νίκη επί της Κορίνθου με 3-1.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Μπέγκος του συνδέσμου Αργολίδος με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Τουρνικιώτη από την Αρκαδία. 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Υποβιβάστηκε και τυπικά ο ΠΑΟ Βάρδας

Ηττήθηκε με 4-0 στη Σύρο από την Ελλάς για την 33η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Published

on

Η Ελλάς Σύρου νίκησε με 4-0 τον ΠΑΟ Βάρδας στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, στην προτελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, καταδικάζοντας και τυπικά την ομάδα της Ηλείας σε υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας.

Στο 45ο λεπτό η Ελλάς άνοιξε το σκορ όταν ο Ζαφείρης σέντραρε από τα δεξιά και ο Μούντριχας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσεκούρα.

Στο 55ο λεπτό η Ελλάς έκανε δυο τα τέρματα της μετά από ωραίο διαγώνιο σουτ του Κασάπη.

Στο 49ο λεπτό ο Ζαφείρης σέρβιρε στον Μελισσόπουλο, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρομέο Μεντρί διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς (Ρηγούτσος 61΄), Ζαφείρης, Παράβαλος, Μπόσιο (Κουκουλας 68’), Συριανός, Μπακατσέλος, Πρεβεζιάνος, Μηνάς (Μεντρί 55΄), Κασάπης (Ρούσσος 55΄), Μούντριχας (Μανουδάκης 68΄), Μελισσόπουλος

ΠΑΟ Βάρδας (Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας (Δαμιανός 65΄), Παπασπυλιόπουλος, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Λιόσης (Κοντονίσης 61΄), Κούστα, Γεωργακόπουλος, Κάρδαρης, Δηλαβέρης, Σπανός

Continue Reading
Advertisement

Facebook