SUPER LEAGUE 1
Ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Γνωστοποιήθηκε ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων προσέλευσης των φιλάθλων στα οκτώ γήπεδα της Σούπερ Λίγκ όπου τελέστηκαν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.
Στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης» και στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα σημειώθηκε η μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων, ενώ αντίθετα η μικρότερη έγινε στο Περιστέρι και στο ματς Ατρόμητος-Ξάνθη.
Αναλυτικά η προσέλευση των φιλάθλων:
Παναθηναϊκός – Λαμία: 5.974
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: 3.844
Ατρόμητος – Ξάνθη: 542
Άρης – Λάρισα: 11.671
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 3.299
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 19.678
Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης: 698
Παναιτωλικός – ΟΦΗ: 2.344

SUPER LEAGUE 1
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Super League, αναμονή για το Κηφισιά-Παναθηναϊκός

Με εκκρεμότητα την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό, που θα οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης (9/9), λόγω του γηπεδικού προβλήματος των νεοφώτιστων, ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το Σάββατο 13/9 (18:00) τον Πανσερραϊκό, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στη League Phase του Champions League με αντίπαλο την Πάφο, ενώ την Κυριακή 14/9 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-ΑΕΚ (20:00) και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο (21:30, κεκλεισμένων των θυρών).
Το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9 18:00 Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" 20:00 Παναιτωλικός-Βόλος Γηπ. Παναιτωλικού 20:00 Ατρόμητος-Αρης Δημ. Στάδιο Περιστερίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9
18:00 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Γηπ. “Θ. Κολοκοτρώνης”
20:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς
21:30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Παγκρήτιο Στάδιο
Κηφισιά-Παναθηναϊκός Δεν έχει οριστεί.
SUPER LEAGUE 1
Νέος προπονητής του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (5/9/2025).
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να καθοδηγήσει τον Άρη.
Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι επίσημη ανακοίνωση. Αυτή θα έρθει μέσα στην Παρασκευή, όταν και ο Ισπανός τεχνικός θα έρθει στην Ελλάδα για να κλείσει το deal με τους Θεσσαλονικείς.
Ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει τη θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχασε τη δουλειά του, μετά το τραγικό ξεκίνημα του Άρη στη σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από την Αράζ στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Παναιτωλικό.
SUPER LEAGUE 1
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταμπόρδα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βισέντε Ταμπόρδα, με τον 24χρονος Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αποτελεί την 11η καλοκαιρινή μετεγγραφή των “πράσινων”.
O Ταμπόρδα υπέγραψε συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2029 κι επέλεξε το νούμερο 20 στη φανέλα του.
Η ανακοίνωσή του ήρθε μετά από αυτές των Κυριακόπουλο, Τσιριβέγια, Τουμπά, Λαφόν, Κότσαρη, Ζαρουρί, Καλάμπρια, Σάντσες, Πάντοβιτς και Ντέσερς.