ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός-Μπέτις

Ανακοίνωση-ενημέρωση προς του φίλους της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Μπέτις στο «Καραϊσκάκη» την Πέμπτη 20/9/18 και ώρα 22:00.
Αναλυτικά:
«Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, Κυριακή 16/9 (10:00 – 20:30), Δευτέρα 17/9 έως Τετάρτη 19/9 (10:00 – 18:00) και την Πέμπτη 20/9 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Παρασκευή 14/9 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 65€, 80€, 140€ (VIP) & 200€ (VVIP).
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή έντονο «πρέσινγκ» για την απόκτηση Πετράτου, αγώνας δρόμου για τα δελτία

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επίσημη πρώτη της νεανικής, πατρινής Παναχαϊκής, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Πανθουριακό εκτός έδρας για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΟ.
Τα ανοιχτά θέματα πολλά και σημαντικά, όπως τα μεταγραφικά, με τις πληροφορίες να θέλουν την πίεση να ειναι μεγάλη προς τον Ηλία Πετράτο για να ντυθεί με τα κοκκινόμαυρα και τη νέα σεζόν, κάτι που είναι θέμα χρόνου για να ξεκαθαρίσει.
Ακόμη, στα οργανωτικά οι άνθρωποι της Παναχαϊκής βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα για να εκδοθούν όλα τα δελτία από την ΕΠΟ έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί κομπλέ με τον Πανθουριακό, ο οποίος στη δική του πρόβα τζενεράλε έχασε από τον Μιλτιάδη 1-0.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποθέωση για τον Ποντένσε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ντελίριο ενθουσιασμού επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στην άφιξη του Ντάνιελ Ποντένσε στην Αθήνα για λογαριασμό και πάλι του Ολυμπιακού.
Ο 29χρονος εξτρέμ επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμά του από την Αλ Σαμπάμπ και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. Ο Πορτογάλος άσος κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το Conference League έχοντας επιτυχημένο πέρασμα από την ομάδα του Πειραιά με την οποία είναι πολύ δεμένος.
SUPER LEAGUE 2
Πρεμιέρα χωρίς ντέρμπι στη Super League 2, αλλά και δίχως… Παναχαϊκή στην αφετηρία!

Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026, με απούσα την Παναχαϊκή και δίχως καμία ομάδα από την Δυτική Ελλάδα .
Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.
Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026.
Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και στους δυο ομίλους:
Α’ όμιλος
(14/9/25)
Καμπανιακός-Καβάλα
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
Ηρακλής-Αστέρας Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.
Β’ Όμιλος
Καλαμάτα – ΓΣ Μαρκό
Χανιά – Ελλάς Σύρου
Ηλιούπολη – Παναργειακός
Ολυμπιακός Β΄ – Πανιώνιος
Αιγάλεω – Athens Kallithea.