BASKET LEAGUE
Απίστευτο σκηνικό με το διαιτητικό τρίο του Πανιώνιος-Κύμη

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε στο παιχνίδι Πανιώνιος-Κύμη, που αφορούσε την 1η αγωνιστική της Basket League.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο από τους τρεις διαιτητές, αφού ο Θανάσης Δεσλής έμεινε με το αυτοκίνητο του και ενσωματώθηκε στην αναμέτρηση στο 5ο λεπτό της, μπαίνοντας ετοιμοπόλεμος στο παρκέ.
Το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει στην ώρα που είχε προγραμματιστεί και έτσι ήταν φυσικό να αργήσει ο κ.Δεσλής, αφού του πήρε κάποια ώρα, ούτως ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο αυτοκίνητο του, με σκοπό να μεταβεί στην Νέα Σμύρνη.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση χορηγικής συνεργασίας με την Αρτοβιομηχανία “Δερβίσης”, η ανακοίνωση της πατρινής ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola συνεχίζοντας τις χορηγικές ανακοινώσεις, σειρά είχε αυτή για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας για άλλη μια σεζόν με την Αρτοβιομηχανία Δερβίση ΑΒΕΕ.
Η Αρτοβιομηχανία Δερβίση ΑΒΕΕ ιδρύεται το 1972 από τους Άγγελο & Θωμά Δερβίση στην πόλη της Πάτρας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση άρτου και αρτοσκευασμάτων καλύπτοντας τις απαιτήσεις του καταναλωτή για υγιεινή και σύγχρονη διατροφή. Από το 2000 και έπειτα, ο Γιώργος, o Θεοτόκης, η Παναγιώτα & η Ιωάννα Δερβίση είναι τα νέα μέλη που συνεχίζουν μαζί την ανάπτυξη της οικογενειακής αυτής επιχείρησης.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 33 (περιοχή Περιβόλα), στην Πάτρα, σε ιδιόκτητο κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι δραστηριότητες της παραγωγής και διοίκησης. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται από ιδιόκτητο δίκτυο φορτηγών αυτοκίνητων στον άξονα Αμαλιάδα – Πάτρα – Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορικές εταιρείες.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Με δυο διαφορετικά πρόσωπα ο Προμηθέας στο φιλικό με το Περιστέρι και ήττα (93-86)

Με εμφάνιση «καρμπόν» στο τεστ με τη Μύκονο (δέχθηκε 50 πόντους στο πρώτο μέρος) ο Προμηθέας ηττήθηκε πριν από λίγο και από το Περιστέρι στο τουρνουά «Ν. Φάσουρας» με 93-86.
Παρουσίασε εκ νέου δυο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα. Ένα πολύ κακό πρόσωπο στην αμυντική του συμπεριφορά και μια κάπως καλύτερη εικόνα στην επανάληψη που δεν έφθασε όμως για να φέρει την ολική ανατροπή στο σκορ. Το πρώτο 20λεπτο βρήκε την πατρινή ομάδα από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ (17-5 στο 5’, 23-10 9’, 40-30 15’) και με παθητικό 50 πόντους πριν καν ολοκληρωθεί (51-39 στο 19΄).
Ο Προμηθέας μείωσε σε 71-58 στο 29’, 81-73 στο 36’, χωρίς όμως συνέχεια, ενώ εκτός δράσης έμειναν πάλι οι ΜακΚάλουμ, Γκρέι, Καραγιαννίδης και Λάγιος.
Τα 10λεπτα: 28-15, 53-41 (ημ.), 73-61, 93-86.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπανικολόπουλος): Νίκολς 6, Καρντένας 8 Βαν Τούμπεργκεν 14 (2/3διπ., 1/4τρ.), Πετράκης 5 (1), Πέιν 14 (6/6διπ.), Ιτούνας 4 (1), Μουράτος, Αμπερκρόμπι 20 (3/4διπ., 3/4τρ.), Κακλαμανάκης 3, Χάρις 7, Παπαδάκης 8 (1), Γιάνκοβιτς 4.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λιμνιάτης): Χάμοντς 20 (4/8διπ., 4/7τρ.), Κόουλμαν 12, Πλώτας 7 (1/3τρ.), Μπαζίνας 13 (5/7διπ., 0/4τρ., 7 ασίστ), Καπετάκης 3 (1), Πρέκας 6 (2/2τρ.), Κομιανίδης, Πόλικαπ 12 (5/8διπ., 4ριμπ.), Μακούρα 10 (2/3διπ., 2/6τρ., 5 ασίστ, 4 λάθη), Σταυρακόπουλος 3 (1/5τρ.).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Λιμνιάτης

Το 6ο τουρνουά “Νίκος Φάσουρας” διεξάγεται στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.
Πέραν του Περιστερίου, που διοργανώνει το τουρνουά, λαμβάνει μέρος και ο Προμηθέας, ο οποίος χθες (19/9) ηττήθηκε από την Μύκονο.
Αύριο (21/9) θα αναμετρηθεί με το Περιστέρι, ομάδα όπου πέρσι βρισκόταν ο Γιώργος Λιμνιάτης, νυν τεχνικός της πατρινής ομάδας.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/9)
16:30 Άρης Betsson – Α.Ο. Μυκόνου Betsson
19:15 Περιστέρι – Προμηθέας