ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Στο πλάι του Προμηθέα οι φίλοι του στην Οστάνδη

Στο πλευρό του Προμηθέα στην πολύ μεγάλη νίκη του επί της Οστάνδης στη Sleuyter Arena βρέθηκαν φίλοι του που πραγματοποίησαν την όμορφη αυτή εκδρομή στο Βέλγιο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδας της ομάδας.
Αναλυτικά:
“Το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα συνδυάστηκε με μια μεγάλη και ιστορική νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα τόσο στην Πάτρα, όσο και στο Βέλγιο. Στην Sleuyter Arena (Versluys Dôme), το γήπεδο της Οστάνδης, στήθηκε μια μικρή εξέδρα από πατρινούς εκδρομείς, αλλά και Έλληνες φίλους του μπάσκετ, που κατοίκουν στο Βέλγιο και σε κοντινές χώρες, στήριξαν με το χειροκρότημα, τις φωνές, το πανό και τις κόρνες τους τον Προμηθέα και γιόρτασαν την νίκη της πατρινής ομάδας.
Οι φίλοι του Προμηθέα, όμως, κάθισαν, αναγκαστικά, και σε άλλες θέσεις του γηπέδου. Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνουμε δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας και πρόεδρο του ερασιτέχνη, Βαγγέλη Λιόλιο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αντιπρόεδρο της εταιρείας “Λουξ” Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Παύλο Ραβάνη, τον Πέτρο Ζαχαρόπουλο, γιο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Γλαύκος», και τον ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου.
Εν τω μεταξύ, το θετικό και αήττητο ξεκίνημα του Προμηθέα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων για τα 2 ερχόμενα σημαντικά παιχνίδια με Περιστέρι (Σάββατο 13/10, 15:45) και Ολύμπια Λιουμπλιάνας (Τετάρτη 17/10, 19:30), στα οποία αναμένεται πολύς κόσμος, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν υποσχεθεί ένα εντυπωσιακό show, με φωτορυθμικά και πολλές εκπλήξεις”.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Χάμοντς ξεχώρισε στο φιλικό του Προμηθέα κόντρα στον Παπάγου

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο φιλικό του Προμηθέα με τον Παπάγου στην Αθήνα ήταν ο Αμερικανός Λέιτον Χάμοντς.
Ο 31χρονος παίκτης όχι μόνο πρόσφερε σημαντικές βοήθειες κάτω από τα δύο καλάθια, αλλά είχε και πολύ παραγωγική παρουσία, με ευστοχία ακόμη και έξω από τα 6,75μ.
Αν και είναι ακόμη νωρίς, έδειξε ότι αποτελεί μια καλή και έμπειρη επιλογή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας επέκτεινε την συνεργασία ονοματοδοσίας με την εταιρεία Βίκος Cola

Ο Προμηθέα Πάτρας ανακοίνωσε την επέκταση της μεγάλης συνεργασίας με την «Βίκος Cola», που από την περσινή σεζόν αποτελεί και τον πιο ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό της προσπάθειάς του και πορεύεται μαζί στον δρόμο προς την κορυφή και την καταξίωση.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η ομάδα θα εξακολουθήσει να ονομάζεται «Προμηθέας Βίκος Cola».
Στην ανακοίνωση της πατρινής ΚΑΕ τονίζεται: «Μετά την πετυχημένη περσινή συνεργασία, η Βίκος Cola στάθηκε στο πλευρό του Προμηθέα Πάτρας ως πραγματικός συμπαίκτης, δίνοντάς μας ώθηση στην πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με κοινό όραμα, ενέργεια και πάθος, είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε μαζί νέες κορυφές και να γιορτάσουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες!
Ο Αντιπρόεδρος της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων, κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, δήλωσε:
«Με μεγάλη xαρά συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας με τη Βίκος Cola. Ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με μία ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την περιφέρεια και τον αθλητισμό, ενισχύοντας τους δεσμούς μας με την τοπική κοινωνία και συμβάλλοντας με συνέπεια τόσο στις αγωνιστικές επιτυχίες όσο και στην περιφερειακή ανάπτυξη».
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola, κ. Χρήστος Μήλας, δήλωσε τα εξής:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που για δεύτερη σερί σεζόν, Προμηθέας και Βίκος θα συνεχίσουν να ταυτίζονται και θα κρατήσουν τις δυνάμεις τους ενωμένες. Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, ξεκίνησε ένα κοινό ταξίδι και η σεζόν που παρήλθε μας έδωσε απλά μια γεύση, για όσα στο μέλλον μπορούμε να πετύχουμε μαζί.
Όπως είχα πει και πέρυσι, η σύμπλευσή μας με την εταιρεία Βίκος δεν ήταν απλά μια χορηγία, αλλά μια κίνηση – σταθμός στην ιστορία μας. Γνωρίσαμε σπουδαίους ανθρώπους, ανταλλάξαμε απόψεις και τεχνογνωσία και αυτό που μας εμπνέει περισσότερο σε αυτούς και μας κάνει να ταυτιζόμαστε στον μέγιστο βαθμό, είναι η ατέρμονη φιλοδοξία για περισσότερες επιτυχίες.
Για εμάς όλα τα παραπάνω, αποτελούσαν προαπαιτούμενο για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Το γεγονός πως βρισκόμαστε σε κοινή σελίδα, μας κάνει να οραματιζόμαστε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον, αφού από την στήριξη της εταιρείας “Βίκος” αντλούμε τεράστια δύναμη και η δίψα μας για επιτυχίες γίνεται ακόμα μεγαλύτερη».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Οι ώρες των δυο αγώνων του Προμηθέα στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης «Μαυροσκούφεια»

Έγιναν γνωστές τα γήπεδα και οι ώρες των αγώνων του τουρνουά «Μαυροσκούφεια» που θα διοργανωθεί και φέτος από το σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης.
Σε ότι έχει να κάνει με τα δυο ματς που θα δώσει ο Προμηθέας, θα παίξει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο «Ιβανώφειο» κόντρα στο Μαρούσι (6μ.μ.).
Την επομένη (13/9) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην έδρα του τελευταίου στο «Nick Galis Hall», με ώρα έναρξης και πάλι στις 6μ.μ.
Μίλτος Σπυρόπουλος