ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Πέρασε από την Νέα Σμύρνη με διαφορά ποιότητας ο Προμηθέας (74-60)

Ο Προμηθέας επανήλθε στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, περνώντας από την έδρα του Πανιώνιου με 74-60, έχοντας περισσότερες λύσεις και βάθος στο ρόστερ.
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έκανε εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 25-15 με τρομερά ποσοστά έξω από την γραμμή των 6.75, ενώ στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου οι “κυανέρυθροι” προσπάθησαν να ροκανίσουν την διαφορά και με μπροστάρη τον Μπέρι πλησίασαν στο -6 (36-30) στο 20′.
Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ήταν κοντά στο σκορ και έβαλε δύσκολα στην πατρινή ομάδα, ωστόσο ο Προμηθέας δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει το ροζ φύλλο και με ορθολογικές επιλογές στην επίθεση, αλλά και με πιο “σφιχτή” άμυνα έφτασε εύκολα στο 8ο νικηφόρο παιχνίδι του σε 12 μάχες πρωταθλήματος με 74-60 και κορυφαίο τον Λάνγκστον Χολ, που “πυροβολούσε” με 5 τρίποντα και συνολικά 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 15-25, 30-36, 47-52, 60-74.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Οικονόμου): Ντόρσεϊ 2, Τέιλορ 11, Μπέρι 20(1), Όστιν 6(2), Σίνγκλερ, Χάρις 14(2), Παπαντωνίου 5, Καμπερίδης, Καμαριανός 2, Καραμαλέγκος, Δίπλαρος.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μάκης Γιατράς): Χολ 17(5), Γκίκας 4, Λίποβι 10(2), Γερομιχαλός 2, Τσαϊρέλης 2, Σαλούστρος 4, Κασελάκης 11(1), Μπράουν 10(2), Κατσίβελης, Μέϊερ, Παρκς 8, Έλις 6.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας πολλές δοκιμές στο φιλικό με Παπάγου, ελαφρύ διάστρεμμα για τον Καραγιανίδη!

Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν το απογευματινό πρώτο φιλικό του Προμηθέα με τον Παπάγου στην Αθήνα, αφού δεν κρατήθηκε σκορ.
Ο Λιμνιάτης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπαζίνα, Πλώτα και ΜακΚάλουμ (έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για οικογενειακούς λόγους), με τον Χάμοντς να ξεχωρίζει με το καλημέρα στο περιφερειακό σκοράρισμα (είχε 4 τρίποντα στην α’ περίοδο).
Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο ξεκίνημα του Καραγιαννίδη με ελαφρύ διάστρεμμα. Αρκετό χρόνο πήραν και οι μικροί με τον Πρέκα να βγάζει την καλύτερη εικόνα. Η αποστολή του Προμηθέα παραμένει στην Αθήνα όπου σήμερα θα προπονηθεί κανονικά, παρά το αυριανό δεύτερο και πολύ πιο δύσκολο φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

Μετά από περίπου δυο εβδομάδες καθημερινής δουλειάς στο παρκέ αλλά και το γυμναστήριο του «Promitheas Park», έφθασε η ώρα στον Προμηθέα για να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Ποιο είναι αυτό; Τα φιλικά παιχνίδια που κρίνονται απόλυτα αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα του Προμηθέα σε σχέση με πέρυσι έκανε σαρωτικές αλλαγές και κύρια στους ξένους παίκτες, που αποτελούν πάντα το βαρόμετρο για μια καλή πορεία.
Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της Elite League όπως είναι ο Παπάγου στο κλειστό του «Σαλούν» στην πρωτεύουσα.
Για την αθηναϊκή ομάδα το εν λόγω τεστ θα είναι το δεύτερο, καθώς την αυλαία άνοιξε κόντρα στο Μαρούσι του Παπαθεοδώρου το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο αγώνας προσφέρεται στον Προμηθέα για μια καλή πρόβα, καθώς διαθέτει σύνολο που συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία, έχοντας και δυο καλούς Αμερικάνους παίκτες (Σκοτ και Άντερτον).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας
