Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄κατηγορία (2η): Έκαναν το 2/2 Αχαϊκή και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 2η πράξη στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ κατηγορίας.
Η Αχαϊκή με «δράστη» τον Παναγιωτόπουλο λύγισε τη σθεναρή αντίσταση του Ατρόμητου Λάππα και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανιώνιου/Αχιλλέα στην Αγυιά. Έτσι αμφότεροι έκαναν το 2Χ2 σε 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα.
Στα άλλα δύο ματς, που σχετίζονταν με τον 1ο όμιλο, ο Ίκαρος Λακκόπετρας νίκησε τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων εκτός έδρας, ενώ Δίας και Δόξα Νιφορεΐκων αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ματς με 4 τέρματα.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες (2η αγωνιστική)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Αχαϊκή – Ατρόμητος Λάππα 1-0
Δίας -Δόξα Νιφορεΐκων 2-2
Αστέρας Τσουκαλεΐκων – Ικαρος Λακκόπετρας 0-1
Δόξα Παραλίας – Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-4
Πανμοβριακός – Λιμνοχώρι 2-1
Αστέρας Μιντιλογλίου – Θύελλα Πατρών 1-4
Ρεπό: Αχαιός Σαρ.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Πανιώνιος/Αχιλλέας – Κεραυνός Α.Β. 0-3
Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Νίκη Προαστείου 1-3
Απόλλων Εγλυκάδας – Εθνικός Πατρών 0-1
Ατρόμητος – Αιγείρα/Ακράτα 0-1
Πάτρα 2005 – Παναιγιάλειος 1-3
Άρης Πατρών – Πήγασος Μπεγ. 2-1
Ρεπό: Αετός/Αστραπή
Οι Βαθμολογίες:
Α’ Όμιλος
- Διαγόρας Βραχν. 6 (9-1)
2. Θύελλα Π. 6 (5-1)
3. Αχαϊκή 6 (3-1)
4. Δόξα Νιφ. 4 (5-4)
5. Αστέρας Τσουκ. 3 (4-2)
6. Πανμοβριακός 3 (2-2)
7. Λιμνοχώρι 3 (3-3)
8. Ίκαρος Λακκ. 3 (2-3)
9. Δίας 1 (2-7)
10. Ατρόμητος Λάππα 0 (2-3)
11. Αστέρας Μιντ. 0 (1-4)
12. Αχαιός Σαρ. 0 (1-4)
13 Δόξα Παρ. 0 (2-6)
Β’ Όμιλος
- Παναιγιάλειος 6 (6-1)
2. Κεραυνός Α.Β. 6 (5-0)
3. Εθνικός Πατρών. 6 (3-0)
4. Άρης Πατρών 6 (4-1)
5. Αετός/Αστραπή 3 (3-1)
6. Πήγασος Μπεγ. 3 (1-0)
7. Νίκη Προαστ. 3 (3-3)
8. Αιγείρα Ακράτα 3 (1-1)
9. Πάτρα 2005 0 (0-0)
10. Πανιωνιος/Αχιλ. 0 (0-5)
11. Ατρόμητος Πατρών 0 (0-3)
12. Αναγέννηση Ψαθ. 0 (2-6)
13. Απόλλων Εγλ. 0 (0-4)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέο φιλικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών συνεχίζει τα φιλικά τεστ εν μέσω προετοιμασίας.
Το Σάββατο (30/8) επικράτησε του Εθνικού Πατρών με 3-2 και με ανατροπή και σήμερα (3/8) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα της Αγυιάς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στο “Atlas Arena” της Οβρυάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πατρώνης: «Η United συνδέει ιδέες, φιλοσοφίες και κουλτούρα»

Ο Νίκος Πατρώνης είναι ο επικεφαλής στη συνεργασία της Νίκης Προαστείου και του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου σε επίπεδο ακαδημιών, με την ονομασία United.
Παράλληλα, θα διατηρήσει τον ρόλο του ως προπονητής στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού, με τον Γιώργο Δημητρόπουλο να καθοδηγεί αντίστοιχα τη Νίκη Προαστείου.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων, εκφράζοντας την άποψή του για το πώς αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη ένωση και το μέλλον της.
Αναλυτικά:
«Η Ένωση των δύο ομάδων είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει η λέξη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλοϊκό και για να επιτευχθεί αυτή η ένωση, χρειάζονται πολλά πράγματα.
Δεν είναι μόνο μία ένωση ανάμεσα σε δύο ομάδες, ποδοσφαιριστές και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για τη σύγχρονη εποχή.
Πάνω από όλα συνδέονται ιδέες, φιλοσοφίες και ποδοσφαιρική κουλτούρα και το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο πλάνο που έχει τεθεί».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος