Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄κατηγορία: Οι 3+3 πρωταγωνιστές της 18ης αγωνιστικής
Όσοι ξεχώρισαν στους δύο ομίλους

Η 18η αγωνιστική ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο και πλέον η Α΄κατηγορία μπαίνει στην τελική ευθεία, πριν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ.
Πάμε να δούμε μέσω του matchnews.gr τους κορυφαίους της 18ης στροφής ανά όμιλο.
Α΄ΟΜΙΛΟΣ
Δημητρέλλος: Με το γκολ του χάρισε τη νίκη στην Δόξα Νιφορεΐκων στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.
Ρουμπάτος: Σημείωσε χατ τρικ στη νίκη του Πανμοβριακού επί του Ατρόμητου Λάππα και είναι πλέον πρώτος σκόρερ της ομάδας του, πραγματοποιώντας σούπερ σεζόν.
Ταγάρας: Πολύτιμο ήταν το γκολ του στη νίκη του Διαγόρα με 2-1 απέναντι στον αξιόμαχο Αχαιό. Γενικότερα ήταν σε καλό βράδυ και ξεχώρισε για τους νικητές.
Β΄ΟΜΙΛΟΣ
Σπανός: Ο Άρης Πατρών νίκησε δύσκολα τον Δαβουρλή και το τέρμα του Γιάννη Σπανού έσπρωξε την ιστορική ομάδα προς την κατάληψη της πρωτιάς για την κανονική διάρκεια.
Αντωνόπουλος: Έφτασε τα 20 γκολ και αυτό με τα Καλάβρυτα ήταν πολύτιμο, αφού «κλείδωσε» τη νίκη με ανατροπή για την Νίκη Προαστείου, που στοχεύει στα πλέι-οφ.
Γαβριήλ: Επανήλθε στα γκολ και σκόραρε δις στην άνετη επικράτηση του Πάτραι με 4-0 κόντρα στον Αετό Ρίου. Τον έχει ανάγκη το Πάτραι για τη δύσκολη συνέχεια.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας: “Κλείνει” Μπουρίκα και έχει και συνέχεια

Η ομάδα των Βραχνεΐκων έδωσε φιλικό τεστ με το Πάτραι και άφησε καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα στην εκπνοή με 1-0.
Βέβαια, οι «μπλε» δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και κινούνται για ακόμα 3-4 παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», ο Ηλίας Μπουρίκας του Ζαβλανίου (χαφ) θα είναι παίκτης της ομάδας του Κώστα Τσιπιανίτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Παράλληλα, ο Διαγόρας αναζητά ενίσχυση σε δύο θέσεις, του επιθετικού και του τερματοφύλακα. Όσον αφορά τη θέση του φορ, υπάρχει ένα όνομα που πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.
Στη θέση του γκολκίπερ, ο Σπύρος Λυκούδης κερδίζει τις εντυπώσεις, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής. Ο 15χρονος τερματοφύλακας έχει καλά στοιχεία και θα συνεχίσει κανονικά στην προετοιμασία.
Ο Διαγόρας θα δώσει νέο φιλικό τεστ την Τετάρτη (3/9) με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δριβήλας: «Παραμονή με εμπιστοσύνη στο ρόστερ»

Ο Βασίλης Δριβήλας υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία της Δόξας Παραλίας, η οποία πήρε το τελευταίο εισιτήριο ανόδου για την Α’ Κατηγορία στο ψυχοφθόρο μπαράζ με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Ο αρχηγός της ομάδας του Μιχάλη Σιδέρη αποκάλυψε στη «Match» τον στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σκιαγράφησε τις δυνατότητες του ρόστερ και παράλληλα στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Αναλυτικά:
«Στόχος για τη Δόξα Παραλίας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται σκληρή δουλειά και καθημερινή ρουτίνα μέσα στο γήπεδο.
Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παιδιά της ομάδας και έχουν γίνει ορισμένες σημαντικές προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που ήρθαν να πλαισιώσουν αυτό το νεανικό σύνολο για να βοηθήσουν με την ποιότητα που διαθέτουν.
Στην προετοιμασία γίνεται εξαιρετική δουλειά, παρότι οι συνεχείς προπονήσεις είναι επίπονες. Μόνο έτσι όμως θα πετύχουμε τον στόχο μας και πρέπει όλοι να δείξουμε ζήλο και όρεξη για δουλειά.
Όπως προείπα, είμαστε μια άκρως νεανική ομάδα και με δουλειά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Γιάννης Γεωργακόπουλος