Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ κατηγορία: Πέφτει η αυλαία στην πρεμιέρα με 4 μάχες

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους, ενώ σημειώθηκαν πολλά γκολ.
Σήμερα η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Στον 1ο όμιλο η Αχαϊκή δοκιμάζεται στην έδρα των Ροϊτίκων, ενώ η Δόξα περιμένει τον Αχαιό στα Νιφορέικα.
Στον 2ο όμιλο ο Άρης Πατρών είναι φαβορί απέναντι στον Αετό Ρίου, ενώ Αιγείρα/Ακράτα και Θύελλα Αιγίου θα διεκδικήσουν το τρίποντο επί ίσοις όροις.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (17/9)
Α’ Όμιλος
Δόξα Νιφ.- Αχαιός Σαρ. (16:30, Δανιήλ, Νιφορεΐκων)
Ροΐτικα- Αχαϊκή (16:30, Ροϊτίκων, Αντωνίου)
Β’ Όμιλος
Άρης Πατρών- Αετός Ρίου (16:30, Βαβαρούτας, Προσφυγικών)
Αιγείρα/Ακράτα- Θύελλα Αιγίου (16:30, Ακράτας, Χρονάς)
Τα χθεσινά αποτελέσματα:
Α’ Όμιλος
Σήμερα
Ατρόμητος Πατρών- Αστέρας Τσουκ. 6-0
Θύελλα Πατρών- Δόξα Παραλίας 6-0
Διαγόρας Βραχνεΐκων- Ατρόμητος Λάππα 6-0
Πανμοβριακός- Αναγέννηση Πατρών 4-0
Β’ Όμιλος
Πήγασος Μπεγ.- Δαβουρλής Κ’ 92 3-0
Αχαϊκός- Νίκη Προαστείου 3-2
Καλάβρυτα- Εθνικός Πατρών 0-4
Πάτραι- Κεραυνός Αγ. Βασ. 4-1

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ντεμπούτο για 10 προπονητές με “ανάμεικτα” συναισθήματα

Η 1η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας έφερε και τα παρθενικά επίσημα ματς για ορισμένους προπονητές.
Για την ακρίβεια, οι μισοί (οι 10 από τους 20) έκατσαν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου των νέων ομάδων τους, αλλά τη νίκη πήραν μόνο οι 5 από αυτους.
Αναλυτικά:
Νίκησαν: Ράντος (Πανμοβριακός), Ανδρούτσος (Άρης), Καραπίτσος (Εθνικός), Σχοινάς (Αχαϊκή), Τσίκας (Πήγασος),
Ηττήθηκαν: Γραβιάς, Μπαλατής (Ατρόμητος), Λαμπρόπουλος (Απόλλων Εγλυκ.), Νταγιούκλας (Ζαβλάνι)
Ισοπαλία: Ξηνταρόπουλος (Αιγείρα/Ακράτα)
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία: Το ματς της Δευτέρας στα Ζαρουχλέικα

Χθες ο 2ος όμιλος έριξε την αυλαία στην 1η στροφή της Α΄ Κατηγορίας, με τον Άρη να κερδίζει το ντέρμπι με την Νίκη στο Προάστειο.
Αυτή τη φορά και για λογαριασμό της 2ης στροφής, το δευτεριάτικο ματς της εβδομάδας θα διεξαχθεί στον 1ο όμιλο.
Ο Ατρόμητος Πατρών θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στις 18:00 και θέλει τη νίκη, για να ρεφάρει την ήττα από τον Πανμοβριακό. Ο Διαγόρας μπήκε στη σεζόν με ισοπαλία κόντρα στην Δόξα Παραλίας.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
“Λίρα εκατό” ο Γερογιάννης και φέτος

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα ο Σπύρος Γερογιάννης.
Ο νεαρός άσος του Πάτραι σκόραρε εις διπλούν απέναντι στον Αστέρα Τέμενης και δείχνει ότι και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύνολο του Νίκου Λουμπαρδέα, παρότι οι “πράσινοι” έκαναν αρκετές μεταγραφές, για να προσδώσουν βάθος στο ρόστερ τους.
Η ιστορική ομάδα αγωνίζεται με τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα το προσεχές Σάββατο (4/10) και στοχεύει στο 2/2, παρότι ο αντίπαλος δείχνει σκληροτράχηλος.