Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α΄κατηγορία, πλέι-άουτ (5η): Ανατροπή σωτηρίας για Τσουκαλεΐκα, “καθάρισαν” με Δασουρά τα Ροΐτικα

Ακόμα τρεις στροφές πριν το φινάλε και το ενδιαφέρον για την παραμονή έχει ανέβει κατακόρυφα

Published

on

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Α΄κατηγορίας και πλέον μένουν ακόμα τρεις στροφές για το φινάλε. 

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων πήρε το ντέρμπι με τον Αχαϊκό με ανατροπή. Αφενός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της σωτηρίας και αφετέρου έβαλε σε μπελάδες τον Αχαϊκό, που πλέον βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις. 

Τα Ροΐτικα αγχώθηκαν με τον Αετό Ρίου, αλλά το γκολ του Δασουρά χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στο σύνολο του Χρήστου Τσίκα. Η Αχαϊκή συνέτριψε την Αιγείρα/Ακράτα με 6άρα, ενώ η Αναγέννηση Πατρών νίκησε εμφατικά την Θύελλα Αιγίου, αλλά παραμένει σε δεινή θέση. 

Το πανόραμα της 5ης: 

Αχαϊκή- Αιγείρα/Ακράτα 6-1  (32΄, 44΄, 82΄Μπαλασόπουλος, 45΄Φωτόπουλος, 55΄Μπραντάν, 71΄Κανελλόπουλος/ 62΄Τσεκούρας) 

Ροΐτικα- Αετός Ρίου 1-0 (67΄Δασουράς)    

Αστέρας Τσουκ.- Αχαϊκός 2-1 (62΄Θ.Χατζήπαπας, 75΄Καρανικόλας/ 20΄Παπαϊωάννου) 

Αναγέννηση Π.- Θύελλα Αιγίου 4-0 (Χρηστίδης, Ρόντος, Γκοτσόπουλος, Ορφανίδης) 

Δόξα Νιφορ.- Πήγασος 2-0  (18΄Παππάς, 85΄Δημητρέλλος)  

Δόξα Παρ.- Εθνικός Π. 1-2   (86΄Τσιβγενίδης/ 82΄, 88΄Μακρής)  

Ατρ. Λάππα- Καλάβρυτα 1-0  (40΄Καραχανίδης)  

Αχαιός Σαρ.- Δαβουρλής Κ.92 3-1  (7΄, 70΄Καπερώνης, 62΄Γιαννέλος/ 57΄Κλαφουντζής)  

  

Η Βαθμολογία: (σε 5 αγώνες)         

Αχαϊκή 24 (13-4)       

Εθνικός Πατρών 23 (7-5)         

Δόξα Νιφορεΐκων 22 (13-3)    

Πήγασος Μπεγ. 21 (10-5)         

Αιγείρα/Ακράτα 21 (8-10)    

Αχαιός Σαραβ. 19 (13-7)          

Ατρόμητος Λάππα 18 (7-3)       

Ροΐτικα 17 (10-2)          

——————————-          

Αστέρας Τσουκαλεΐκων 16 (7-4)         

Αχαϊκός 14 (4-6)         

Δόξα Παραλίας 11 (5-8)       

Αναγέννηση Πατρών 10 (11-10)         

Καλάβρυτα 9 (2-7)         

Δαβουρλής 5 (4-11)         

Αετός Ρίου 3 (3-14)         

Θύελλα Αιγίου 2 (2-19) 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Έδειξε βελτιωμένος στη νίκη επί του Κεραυνού

Published

on

Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στις τάξεις του Διαγόρα. 

Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη έχει και φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και χρειάζεται χρόνο, για να αποδώσει αυτό που μπορεί. 

Ωστόσο στη νίκη επί του επίσης βελτιωμένου Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, οι “μπλε” έδειξαν αρκετά καλή εικόνα στο τερέν των Ροϊτίκων. 

Για την ιστορία και τα δύο γκολ σημείωσε ο Παπαγεωργίου, με τον Κεραυνό να βρίσκει δίχτυα με τον Χρυσανθόπουλο. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θύελλα και Άρης εις διπλούν σε 4 ημέρες

Published

on

Θύελλα Πατρών και Άρης Πατρών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο φορές μέσα σε 4 ημέρες.

Την Κυριακή (7/9) θα πραγματοποιηθεί η μάχη Κυπέλλου για την 1η Φάση και την Τετάρτη (10/9) θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Αχαϊας.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Θύελλας.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δυνατό τεστ για Ατρόμητο Πατρών και Πάτραι

Published

on

Μία σημαντική φιλική “μονομαχία” θα δοθεί το Σάββατο (6/9) το απόγευμα (17:30) στο «Atlas Arena» της Οβρυάς. 

Ο Ατρόμητος Πατρών θα αγωνιστεί ενάντια στο Πάτραι και οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, που παίζουν ρόλο για ψυχολογικούς λόγους. 

Ο Ατρόμητος προέρχεται από ισοπαλία (3-3) με τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα, ενώ το Πάτραι ηττήθηκε από τον Αστέρα στο Μιντιλόγλι (1-0). 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook