Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄Κατηγορία (σκόρερ): Α.Σπανός και Σουγλέρης στην κορυφή, μία “ανάσα” ο Σπυρόπουλος

Μεγάλη μάχη γίνεται και στον πίνακα των σκόρερ για τον άτυπο τίτλο του «κανονιέρη» της φετινής σεζόν στην Α΄Κατηγορία.
Ανδρέας Σπανός και Τάσος Σουγλέρης δεν σκόραραν για Αχαϊκή και Πάτραι, αλλά παραμένουν πρώτοι στη λίστα με 10 γκολ έκαστος.
Στα 8 ανέβηκε ο Μάριος Σπυρόπουλος του Πήγασου, που χάρισε το βαθμό στην ομάδα του στην ισοπαλία με τον Ηρακλή Πατρών, ενώ στα 6 γκολ είναι πλέον ο Βαγγέλης Γκάτσης και ο Δημήτρης Καλόφωνος. Ο έμπειρος φορ σκόραρε για 3ο σερί ματς με την Αχαϊκή, ενώ ο Καλόφωνος δίνει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα για τον Πανμοβριακό του Φίλιππου Σχοινά.
Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ:
10 γκολ: Α.Σπανός (Αχαϊκή), Σουγλέρης (Πάτραι)
8 γκολ: Σπυρόπουλος (Πήγασος)
6 γκολ: Γκάτσης (Ατρόμητος Π./Αχαϊκή), Καλόφωνος (Πανμοβριακός),
5 γκολ: Μητρόπουλος (Αχαϊκή), Φωτόπουλος (Πανμοβριακός), Νάτσης (Αχαιός), Χ.Θεοδωρακόπουλος (Νίκη Πρ.),
4 γκολ: Σκούρτας (Διαγόρας), Σταυρόπουλος (Διαγόρας), Γ.Σπανός (Κεραυνός), Καϊμακάς (Κεραυνός), Ντίνος (Θύελλα Π.), Κυριακόπουλος (Εθνικός Π.), Φούντζουλας (Ηρακλής Π.), Στειακάκης (Άρης Π.), Αποσκίτης (Άρης Π.), Μητρόπουλος (Νίκη Πρ.), Μαγγίνας (Ακράτα),
3 γκολ: Μπουρίκας (Διαγόρας), Αλεξόπουλος (ΑΕ Ροϊτίκων), Σμυρλής (Ατρόμητος Π.), Ρουμπάτος (Ατρόμητος Π.), Κωστής (Ατρόμητος Π.), Τσιρίκος (Αχαϊκή), Κλήσης (Αχαϊκή), Λιμάτσι (Θύελλα Π.), Κωνσταντινίδης (Θύελλα Π.), Φουρφουρής (Ηρακλής Π.), Μητρόπουλος (Πάτραι), Γαβριήλ (Πάτραι).
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέο φιλικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών συνεχίζει τα φιλικά τεστ εν μέσω προετοιμασίας.
Το Σάββατο (30/8) επικράτησε του Εθνικού Πατρών με 3-2 και με ανατροπή και σήμερα (3/8) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα της Αγυιάς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στο “Atlas Arena” της Οβρυάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πατρώνης: «Η United συνδέει ιδέες, φιλοσοφίες και κουλτούρα»

Ο Νίκος Πατρώνης είναι ο επικεφαλής στη συνεργασία της Νίκης Προαστείου και του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου σε επίπεδο ακαδημιών, με την ονομασία United.
Παράλληλα, θα διατηρήσει τον ρόλο του ως προπονητής στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού, με τον Γιώργο Δημητρόπουλο να καθοδηγεί αντίστοιχα τη Νίκη Προαστείου.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων, εκφράζοντας την άποψή του για το πώς αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη ένωση και το μέλλον της.
Αναλυτικά:
«Η Ένωση των δύο ομάδων είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει η λέξη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλοϊκό και για να επιτευχθεί αυτή η ένωση, χρειάζονται πολλά πράγματα.
Δεν είναι μόνο μία ένωση ανάμεσα σε δύο ομάδες, ποδοσφαιριστές και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για τη σύγχρονη εποχή.
Πάνω από όλα συνδέονται ιδέες, φιλοσοφίες και ποδοσφαιρική κουλτούρα και το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο πλάνο που έχει τεθεί».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος