ΠΟΛΟ
Αγωνιστικές φωτογραφίες από τις αναμετρήσεις των ΝΕΠ και ΝΟΠ

Μπόλικη ήταν η δράση στον Β’ Όμιλο της Α2 Εθνικής Πόλο για ΝΕΠ και ΝΟΠ.
Η ΝΕΠ επικράτησε με 16-6 του ΠΑΣ Φοίβου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για τον Β΄ Όμιλο της Α2 Εθνικής του πόλο, κάνοντας σεφτέ στιςνίκες.
«Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής των «δελφινιών», Λάμπρος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε: «Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και έπαιξαν και όλα τα παιδιά. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».
Για ένα ημίχρονο κατάφερε να αντισταθεί ο ΝΟΠ απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α1. Οι «δαίμονες» ηττήθηκαν με 7-4 στο «Αντ. Πεπανός» για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α2 Εθνικής.
Ο ΝΟΠ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκε 1-0 και 3-2, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι 3-3. Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και με 4-0 σερί καθάρισε το παιχνίδι
και τη νίκη, μένοντας πρώτος και αήττητος. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-7 με τέρμα τους Κανελλόπουλου.

ΠΟΛΟ
Ο ΟΠΑΘΑ νέο μεταγραφικό «χτύπημα» με τον Γκότση (από ΝΟΠ) ενόψει Α2 εθνικής

Ο ΟΠΑΘΑ ενισχύει το ρόστερ του με την πολύτιμη εμπειρία του Παναγιώτη Γκότση, ο οποίος έρχεται στην ομάδα από τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, μετά την απόκτηση και του Βικάτου θυμίζουμε από τον πατρινό όμιλο.
Ο Γκότσης φέρνει στον ΟΠΑΘΑ την πολυετή εμπειρία του από τον χώρο της υδατοσφαίρισης, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης και της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Η παρουσία του στο ρόστερ είναι κρίσιμη για να προσδώσει βάθος και σταθερότητα σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η ποιότητά του και η γνώση του υψηλού επιπέδου θα βοηθήσουν τον ΟΠΑΘΑ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α2.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
Τελευταία φιλική «πρόβα» ΝΟΠ και ΝΕΠ λίγο πριν την σέντρα στην Α1 γυναικών

Ένα ακόμη φιλικό, το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών έδωσαν ΝΟΠ και ΝΕΠ σήμερα νωρίς το πρωί στο κολυμβητήριο του πρώτου, στο οποίο και οι δυο τεχνικοί έκαναν πολλές δοκιμές.
Τόσο ο Βασίλης Κανελλόπουλος όσο και ο Γιώργος Τσόκας αντίστοιχα έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα κι ενώ το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια της πρεμιέρας και οι δυο θα αγωνιστούν εντός, ο ΝΟΠ με το Ρέθυμνο και η ΝΕΠ με τα Χανιά.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΟΛΟ
Στο Παλαιό Φάληρο ο τελικός του Super Cup Γυναικών την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου

Στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, την επόμενη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup υδατοσφαίρισης Γυναικών, με τον οποίο ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος.
Τον πρώτο τίτλο της σεζόν θα διεκδικήσουν, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 2/10, στις 19:00, ο πρωταθλητής της Α1 Γυναικών ΝΟ Βουλιαγμένης και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός.
Ο σπουδαίος αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.
Η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής, σε σχέση με το κολυμβητήριο Γλυφάδας που είχε οριστεί αρχικά, αποφασίστηκε κυρίως για λόγους μεγαλύτερης χωρητικότητας στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας έγινε λόγω της γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 1/10.