Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ακόμα δύο κινήσεις για τον Αχαϊκό με παρόν και μέλλον

Ο Αχαϊκός συνεχίζει να ενισχύεται και προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις.
Η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα απέκτησε τους Παναγιώτη Φλωράτο (Άτλας) και Γιάννη Παπαγεωργίου (Δάφνη), οι οποίοι βρίσκονται σε νεαρή ηλικία και έχουν επιδείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
Ο Αχαϊκός παραμένοντας πιστός στην φιλοσοφία του και οδεύοντας προς το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αχαΐας τον Παναγιώτη Φλωράτο και Γιάννη Παπαγεωργίου ώστε να τους βοηθήσει να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους!!!
Αρωγός στην προσπάθεια μας είναι η εταιρία Rota Shipping και ο Πέτρος Πυλαρινός τον οποίο ευχαριστούμε που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια μαζί μας!!!

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέο φιλικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών συνεχίζει τα φιλικά τεστ εν μέσω προετοιμασίας.
Το Σάββατο (30/8) επικράτησε του Εθνικού Πατρών με 3-2 και με ανατροπή και σήμερα (3/8) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα της Αγυιάς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στο “Atlas Arena” της Οβρυάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πατρώνης: «Η United συνδέει ιδέες, φιλοσοφίες και κουλτούρα»

Ο Νίκος Πατρώνης είναι ο επικεφαλής στη συνεργασία της Νίκης Προαστείου και του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου σε επίπεδο ακαδημιών, με την ονομασία United.
Παράλληλα, θα διατηρήσει τον ρόλο του ως προπονητής στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού, με τον Γιώργο Δημητρόπουλο να καθοδηγεί αντίστοιχα τη Νίκη Προαστείου.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων, εκφράζοντας την άποψή του για το πώς αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη ένωση και το μέλλον της.
Αναλυτικά:
«Η Ένωση των δύο ομάδων είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει η λέξη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλοϊκό και για να επιτευχθεί αυτή η ένωση, χρειάζονται πολλά πράγματα.
Δεν είναι μόνο μία ένωση ανάμεσα σε δύο ομάδες, ποδοσφαιριστές και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για τη σύγχρονη εποχή.
Πάνω από όλα συνδέονται ιδέες, φιλοσοφίες και ποδοσφαιρική κουλτούρα και το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο πλάνο που έχει τεθεί».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος