Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ακόμα δύο πολύτιμοι παίκτες έμειναν στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος Πατρών σιγά-σιγά ολοκληρώνει τις ανανεώσεις του.
Πριν από λίγο ακόμα δύο βασικά γρανάζια της ομάδας του Σάκη Πεφάνη παρέμειναν στο ρόστερ.
Ο λόγος για τον αριστερό μπακ, Δημήτρη Χριστόπουλο και για τον μέσο, Κώστα Αρβανίτη, οι οποίοι και τη νέα σεζόν θα έχουν ενεργό ρόλο στους “πορτοκαλί”.
Η ανακοίνωση της διοίκησης:
Όταν ο Μπαμπινιώτης έκανε λάθος στο λεξικό του ,κ έγραψε εγκεφαλικός παικτης η λέξη είναι μια ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ!!!Κ όταν λέμε αριστερό μπακ η λέξη είναι πάλι μια ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!Αδελφια άλλη μια χρόνια παρέα μας!!!

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας Βραχνεΐκων: Έδειξε βελτιωμένος στη νίκη επί του Κεραυνού

Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στις τάξεις του Διαγόρα.
Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη έχει και φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και χρειάζεται χρόνο, για να αποδώσει αυτό που μπορεί.
Ωστόσο στη νίκη επί του επίσης βελτιωμένου Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, οι “μπλε” έδειξαν αρκετά καλή εικόνα στο τερέν των Ροϊτίκων.
Για την ιστορία και τα δύο γκολ σημείωσε ο Παπαγεωργίου, με τον Κεραυνό να βρίσκει δίχτυα με τον Χρυσανθόπουλο.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θύελλα και Άρης εις διπλούν σε 4 ημέρες

Θύελλα Πατρών και Άρης Πατρών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο φορές μέσα σε 4 ημέρες.
Την Κυριακή (7/9) θα πραγματοποιηθεί η μάχη Κυπέλλου για την 1η Φάση και την Τετάρτη (10/9) θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Αχαϊας.
Και οι δύο αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Θύελλας.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δυνατό τεστ για Ατρόμητο Πατρών και Πάτραι

Μία σημαντική φιλική “μονομαχία” θα δοθεί το Σάββατο (6/9) το απόγευμα (17:30) στο «Atlas Arena» της Οβρυάς.
Ο Ατρόμητος Πατρών θα αγωνιστεί ενάντια στο Πάτραι και οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, που παίζουν ρόλο για ψυχολογικούς λόγους.
Ο Ατρόμητος προέρχεται από ισοπαλία (3-3) με τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα, ενώ το Πάτραι ηττήθηκε από τον Αστέρα στο Μιντιλόγλι (1-0).
Γιάννης Γεωργακόπουλος